Ali se sploh lahko pozabi na prvo ljubezen?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Vegetius napisal/-a:Punca, s katero sem sedaj, sem prepričan, da bo odlična mama in je ženska, s katero bi si skoraj vsak moški želel dočakat starost - vključno z mano.
kakšen je torej problem? dočakaj starost z njo, s tisto bivšo pa ne izzivaj usode, če te tako privlači boš ušpičil kakšno neumnost in dosegel, da bo tvoja zdajšnja prizadeta in s tabo NE BO HOTELA dočakati starosti. čeprav imaš super punco, je še vedno bolj zanimivo tisto česar nimaš ane?
jaz čisto razumem, da greš na pijačo z bivšo, ki te ne privlači več in jo tretiraš samo kot prijateljico. logično, da v tem primeru greš na prijateljsko pijačko. ampak pijačka, ob kateri boš ti ves čas razmišljal, kako je oseba, ki ti sedi nasproti, seksi, kako hudo rit ima in joške, ki kar vabijo, ... to meni ni nobena prijateljska pijača, ampak norčevanje iz punce, ki te noseča čaka doma. že sploh razmišljanje o tem in tale tema, ki si jo odprl, je eno navadno norčevanje iz nje
to infinity and beyond!
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
2 meseca sta hodila 13 let nazaj? Le zakaj se men zdi, da nisi spal z njo (ali pa morda 2x in je bilo zanic) in da je to tisto, kar jo dela misteriozno
Sicer pa, ko se je prijavljala na tecaj, predavanje, karkoli ze organiziras / predavas, je vedela, kdo bo predaval in vedela je, da te bo srecala. In ti si jo nekoc prevaral? Zatorej se pazi te nedolzne pijace znjo. In nje in tvoje zdajsnje, ko bo za to izvedela. Po moznosti od te tvoje bivse.
Ubogi fantic.
Sicer pa, ko se je prijavljala na tecaj, predavanje, karkoli ze organiziras / predavas, je vedela, kdo bo predaval in vedela je, da te bo srecala. In ti si jo nekoc prevaral? Zatorej se pazi te nedolzne pijace znjo. In nje in tvoje zdajsnje, ko bo za to izvedela. Po moznosti od te tvoje bivse.
Ubogi fantic.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
barbi - Debatorica
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: ptuj
po mojem prve ljubezni ne moreš nikoli pozabit, vsakič ko jo boš srečal, ti bo srček mal poskakal, sam s tem ni nič narobe. to so pač tisti hormoni, ki v trenutku delujejo, sam glej da nebos kake neumnosti naredo (itak da neboš) prva ljubezen je pač prva ljubezen in človek se je bo vedno spomnil, zaradi tega, ker je bila ponavadi kratka, dramatična in polna adrenalina. in skoraj pri vseh se tragično konča, zaradi tega je glih nepozabljiva...
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
hmmm zanimivo kaj delajo hormoni
drugače če si pa srečno zaljublejn jo pa kar pozabi pomoje ni vreno razdirati tako dolge in srečne veze zaradi prve ljubezni razno če ti nres več pomeni kot "srečna ljubezen".
dobro odločitev ti želim.
čaw
drugače če si pa srečno zaljublejn jo pa kar pozabi pomoje ni vreno razdirati tako dolge in srečne veze zaradi prve ljubezni razno če ti nres več pomeni kot "srečna ljubezen".
dobro odločitev ti želim.
čaw
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
Vegetius - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 5. 2007
Kaj pa vem. Osebno mislim, da mi od bivše manjka predvsem prijateljstvo in mislm, da ne bo nobenega skoka čez plod.
Priznati pa moram, da je pošteno sexy in da ma superca postavo. Počasi pa ugotavljam (hvala tudi tej debati), da bi avanturica z bivšo bila katastrofalna odločitev
Vsekakor pa bom delal na tem, da bova ostala tudi kasneje prijatelja. Prijateljstvo z njo mi namreč veliko pomeni, ker je odločilno vplivala na to kar sem sedaj. Da bi pa to prijateljstvo poraslo v kaj več, pa bi se moralo zgoditi res nekaj hudega.
PS: Zdajšnja je sicer seznanjena, da peljem bivšo na pijačo (čas in lokacija niso bila razkrita in bivša je povabilo sprejela.). Razen "napotkov in priporočil" ni bilo posebnih pripomb, čeprav mi sedaj deluje nekoliko depresivno
Priznati pa moram, da je pošteno sexy in da ma superca postavo. Počasi pa ugotavljam (hvala tudi tej debati), da bi avanturica z bivšo bila katastrofalna odločitev
Vsekakor pa bom delal na tem, da bova ostala tudi kasneje prijatelja. Prijateljstvo z njo mi namreč veliko pomeni, ker je odločilno vplivala na to kar sem sedaj. Da bi pa to prijateljstvo poraslo v kaj več, pa bi se moralo zgoditi res nekaj hudega.
PS: Zdajšnja je sicer seznanjena, da peljem bivšo na pijačo (čas in lokacija niso bila razkrita in bivša je povabilo sprejela.). Razen "napotkov in priporočil" ni bilo posebnih pripomb, čeprav mi sedaj deluje nekoliko depresivno
-
Vegetius - Komunikatorka
Josephina napisal/-a:Mislim, da se zdalec nisi zrel za resno zvezo, kaj sele za otroka
Da upas, da se bo vse izteko tako kot se mora? Ocitno se nisi prebolel bivse in do nje gojis neka custva in nisi 100% v ljubezen do sedanje partnerice.
Ni to to. Dokler bivše nisem ponovno videl, je bilo z mano vse OK. Vse ideje, zamisli in odločitve so bile na mestu. Z zdajšnjo sva si celo začrtala smernice tudi za prihodnje. Sam kaj hočem, ko pa mi tudi bivša nekaj pomeni. Ne morem se delati, kot da je ne vidim
-
Vegetius - Komunikatorka
Josephina napisal/-a:Ja js tud ne bi bla kej prevec srecna, ce bi tip pelu svojo zlo sexy bivso na pijaco, sploh pa ko bi bla noseca in bi hormonu bli ze tko na visku
Ona mi zaupa in jaz tu full cenim in bom tudi delal na tem, da jo v ničemer ne razočaram Če to zdržim, pol pa nimam kje več zabluzit
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Delal boš že na tem, kaj boš pa naredil je pa druga zgodba.
Saj veš lepe punce in moški, ki razmišlja saj vemo s katero glavo, le kam to pelje.
Saj veš lepe punce in moški, ki razmišlja saj vemo s katero glavo, le kam to pelje.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Vegetius napisal/-a:Josephina napisal/-a:Mislim, da se zdalec nisi zrel za resno zvezo, kaj sele za otroka
Da upas, da se bo vse izteko tako kot se mora? Ocitno se nisi prebolel bivse in do nje gojis neka custva in nisi 100% v ljubezen do sedanje partnerice.
Ni to to. Dokler bivše nisem ponovno videl, je bilo z mano vse OK. Vse ideje, zamisli in odločitve so bile na mestu. Z zdajšnjo sva si celo začrtala smernice tudi za prihodnje. Sam kaj hočem, ko pa mi tudi bivša nekaj pomeni. Ne morem se delati, kot da je ne vidim
Če bi bile vse odločitve in zamisli na mestu, če bi vedel, kaj hočeš, pol te ne bi vrgla iz tira tvoja bivša. Itak srček mal poskoči, se spomniš preteklih dogodkov. Ne pa da razmišlaš o tem, da bi lahko z njo kaj bilo.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
^^ točno tko.
kako poznam take tičke, ki se "ne morjo odločit". in ponavadi se zgodbe tako iztečejo, da na koncu ostanejo brez obeh. bi bila dobra lekcija, samo kaj ko ne privoščim punci da sama vzgaja otroka...
ah ja, vsaj povedal si ji za pijačo, to ti štejem v plus čeprav jaz na njenem mestu že ne bi bila tako tolerantna, sploh po tvoji "šali", da je seksi.
kako poznam take tičke, ki se "ne morjo odločit". in ponavadi se zgodbe tako iztečejo, da na koncu ostanejo brez obeh. bi bila dobra lekcija, samo kaj ko ne privoščim punci da sama vzgaja otroka...
ah ja, vsaj povedal si ji za pijačo, to ti štejem v plus čeprav jaz na njenem mestu že ne bi bila tako tolerantna, sploh po tvoji "šali", da je seksi.
to infinity and beyond!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov