Ali se sploh lahko pozabi na prvo ljubezen?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 29. Jun. 2007 11:28

Ne, ne moreš pozabiti...
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 29. Jun. 2007 11:33

2good4u napisal/-a:Ne, ne moreš pozabiti...

kdo ne more česa pozabit?
My dreams are my reality...
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 29. Jun. 2007 11:42

*pupika* napisal/-a:
2good4u napisal/-a:Ne, ne moreš pozabiti...

kdo ne more česa pozabit?

Ne moreš pozabiti prve ljubezni...kdorkoli :D
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 29. Jun. 2007 12:55

Če ne občutiš tistega feelinga si sploh ne moreš predstavljat kaj to pomeni. Podobno je, kot da bi bil zadet pa se ne moreš obnašati tako, kot bi ti hotel :?
vrtnica24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a vrtnica24 » 29. Jun. 2007 13:33

Ker je zadevščina precej dolga, tudi sama nisem prebrala vsega (le prvo in zadnjo stran). Moje mnenje pa je naslednje: Verjetno nikoli ne bomo pozabili svojih ljubezni (in to je tudi prav, kot tudi ne bomo pozabili vseh ran, ki so nam jih povzročile. Vendar pa se bodo te rane sčasoma zacelile, ne bodo več bolele in se gnojile, temveč nas bodo naredile edinstvene, močnejše, modrejše.). V tvojem primeru ti priporočam, da se poskušaš osredotočiti predvsem na sedanjo partnerico in pri njej vsak dan (lahko tudi potihem) išči pozitivne lastnosti. Spomni se zakaj te je tako očarala in razmisli koliko lepih trenutkov boste v troje še doživeli. Ko boš sam, razmisli tudi o sebi, kaj vse si še želiš doseči v življenju ter o tem povprašaj tudi svojo partnerko. Takoj se bosta počutila bolj povezana in hkrati odgovorna, tako drug za drugega, kot tudi sama zase (da bosta skušala s skupnimi močmi uresničiti cilje). In še en iskren nasvet: S partnerko si poiščita skupno prostočasno dejavnost v kateri bosta oba uživala (tako bosta imela vedno eno temo za pogovor, ki bo optimistična in hkrati ne bo o otroku). Seveda te tudi upoštevanje vseh teh mojih nasvetov ne bo obvarovalo pred kakšnimi nevihtami, lahko pa te bo tvoj razum.
P.S: Če imata z drago kaj časa pojdita v kino in si poglejta film Zadnji poljub ter se po njem pogovoria (vem da ni čist enaka tema)

VSEM TREM ŽELIM VSE DOBRO
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 02. Jul. 2007 16:21

vrtnica24 napisal/-a:P.S: Če imata z drago kaj časa pojdita v kino in si poglejta film Zadnji poljub ter se po njem pogovoria (vem da ni čist enaka tema)

VSEM TREM ŽELIM VSE DOBRO

Film sem si že ogledal in mi je dalo nekaj misliti, čeprav se verjetno nisem iz tega nič navčil :P

Drugače sem dobil danes mail od bivše in tokrat me celo ona vabi na pijačo (z besedo morava :) ). Povabila sem seveda izredno vesel, čeprav vem kaj to pomeni...

No, kakorkoli, o pijači bo govora po dopustih, ker nujno rabim dat možgane na off in čiwawo na stražo :) . V sredo odpotujem in skrbi pustim v Sloveniji :)
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 02. Jul. 2007 16:27

Vegetius napisal/-a:Drugače sem dobil danes mail od bivše in tokrat me celo ona vabi na pijačo (z besedo morava :) ). Povabila sem seveda izredno vesel, čeprav vem kaj to pomeni...
No, kakorkoli, o pijači bo govora po dopustih, ker nujno rabim dat možgane na off in čiwawo na stražo :) . V sredo odpotujem in skrbi pustim v Sloveniji :)

in kaj to pomeni? :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 02. Jul. 2007 16:29

:evil:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 02. Jul. 2007 16:34

~NIA~ napisal/-a: :roll: ti prov hočeš zavlačevat s to zadevo. če BI RES RAD POZABIL BIVŠO potem odklon pijačo, ignoriraj njene klice, smsje, izbiši iz telefona njeno številko.. pač prekini stike z njo.. čene se pa ne prtožuj da bi pa nebi pa spet bi..
:roll: prov smil se mi tvoja družina kr se obnašaš kot moj 15-letni brat! pa pejte na pijačo ti, tvoja bivša in tvoja zdejšna.. :evil:

Jaz bi raje poskušal z bivšo vzpostaviti dobre prijateljske odnose, ker mislim, da mi po potem precej bolje. Sam prej se bom moral naučiti "kontrolirati" moje hormončke in bo. Upam da mi bo uspelo.

V nasprotnem primeru pa bom res začel razmišljati v smeri, da bi z njo prekinil vse stike, čeprav je izredna punca.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 02. Jul. 2007 16:37

Vegetius...še men odgovor :cool:
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 02. Jul. 2007 16:42

*Lara* napisal/-a:Vegetius...še men odgovor :cool:

Tudi tebi :hearts: :)

Povabila sem seveda izredno vesel, čeprav vem, da jo bom na pijački spet požiral z očmi. Moram pa priznat, da je pogovor z njo izjemno prijeten, ker imava veliko skupnih točk.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 02. Jul. 2007 17:09

m?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
KittyKiss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KittyKiss » 02. Jul. 2007 17:22

Verjetno pojma nima s kakim "fantkom" se ubada..
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 02. Jul. 2007 17:38

~NIA~ napisal/-a:ja zakaj sta sploh šla narazn če sta si oh in sploh usojena?

Enostavno povedano razloga NI!

~NIA~ napisal/-a:in kako misleš da se tvoja zdejšna počuti ob tem?

Ker ne ve nič, se počiti popolnoma OK. In tudi jaz sem do nje takšen, kot sem bil preden sem srečal bivšo.
Zadnjič spremenil Vegetius, dne 02. Jul. 2007 17:44, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 02. Jul. 2007 17:39

KittyKiss napisal/-a:Verjetno pojma nima s kakim "fantkom" se ubada..

To pa je itak vse relativno. So ljudje, ki enostavno oddidejo ali pa imajo kar ljubico, jaz pa hočem zadevi priti do dna in to je to. In kateri "fantek" je boljši?

Jaz sem pač oseba, ki ne pristane na kopromise - ali eno ali drugo - vmesnega pri meni ni!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]