Ali se sploh lahko pozabi na prvo ljubezen?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sarita
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Bivšo, s katero si bil skupaj 2 mesca in še to že 13 let nazaj?! Ne zastopim, da bi za žensko, ki je (realno gledano) sploh ne poznaš, pustil bodočo ženo in otroka... To je samo iskanje izhoda.
Sicer pa, kot hočeš. Vsak je svoje sreče kovač. Samo ne pričakuj, da te bo vzela nazaj, ko se boš priplazil spet k njej.
Sicer pa, kot hočeš. Vsak je svoje sreče kovač. Samo ne pričakuj, da te bo vzela nazaj, ko se boš priplazil spet k njej.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Ma dej Vegetius, zdj pa že mau haluciniraš no
...pustit zdajšnjo in iti v naročje bivše... Give me a break no, res kr delaš ene scenarije tle, a ti je sploh kdaj kej namignla, da hoče kej met s tabo?!?
Pa počas se mi zdi, da maš sindrom pomanjkanja pozornosti!
...pustit zdajšnjo in iti v naročje bivše... Give me a break no, res kr delaš ene scenarije tle, a ti je sploh kdaj kej namignla, da hoče kej met s tabo?!?
Pa počas se mi zdi, da maš sindrom pomanjkanja pozornosti!
- bonboniera
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2006
k sm tole brala, nism mogla vrjet...
pr 15 letih si mel punco za 2 mesca.pika.
prvič: ko si str 15 let, pojma nimaš kaj je to lubezn.
drugič: ko si str 15 let in imaš 2 mesca eno punco, to ni lubezn
tretjič: seprav po 2 mescih sta šla narazn in 13 let nista nč nardila d bi skp pršla, seprav res nimata nč skupnga in tuki ni nvemkašne kemije
četrtič: sploh mi ni jasn kuko lah 2 mesca uničta 13 let
petič: pa kaj je s tabo narobe, prčakuješ otroka, pa takele zganaš zarad ene punce, k sploh še seksala nista in se tut duhovno nista spoznala in navezala?
pr 15 letih si mel punco za 2 mesca.pika.
prvič: ko si str 15 let, pojma nimaš kaj je to lubezn.
drugič: ko si str 15 let in imaš 2 mesca eno punco, to ni lubezn
tretjič: seprav po 2 mescih sta šla narazn in 13 let nista nč nardila d bi skp pršla, seprav res nimata nč skupnga in tuki ni nvemkašne kemije
četrtič: sploh mi ni jasn kuko lah 2 mesca uničta 13 let
petič: pa kaj je s tabo narobe, prčakuješ otroka, pa takele zganaš zarad ene punce, k sploh še seksala nista in se tut duhovno nista spoznala in navezala?
-
Peony - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Jaz te tudi ne razumem in upam, da tvoja punca teh sporočil ne bo nikoli brala. Če bi bila na njenem mestu, bi ti postavila ultimat ali pa bi zvezo dala na pavzo, da se TI sam odločiš kaj pravzaprav hočeš. Sedaj bi to bilo težje zvedljivo, ker je deklica noseča.
Ker nisem prebrala cele teme.. kaj ta tvoja bivša ve, da imaš zaročenko in otroka na poti? Naredi si uslugo in ji povej kaj te muči in iskreno upam, da te bo postavila na trdna tla kakorkoli pač - da se ti bo pomagala odločiti.
Zapletaš si življenje povsem po nepotrebnem hkrati pa nas spravljaš v smeh, ko ti gre po glavi dekle izpred n- let nazaj s katero si bil dva faking meseca.
Ker nisem prebrala cele teme.. kaj ta tvoja bivša ve, da imaš zaročenko in otroka na poti? Naredi si uslugo in ji povej kaj te muči in iskreno upam, da te bo postavila na trdna tla kakorkoli pač - da se ti bo pomagala odločiti.
Zapletaš si življenje povsem po nepotrebnem hkrati pa nas spravljaš v smeh, ko ti gre po glavi dekle izpred n- let nazaj s katero si bil dva faking meseca.
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
bonboniera napisal/-a:pa kaj je s tabo narobe, prčakuješ otroka, pa takele zganaš zarad ene punce, k sploh še seksala nista in se tut duhovno nista spoznala in navezala?
po moje pa ga ravno to muči ...
in je pripravljen za eno noč z bivšo pustit vse, kar si je do sedaj ustvaril z zdajšnjo ...
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Vegetius napisal/-a:Lejla86 napisal/-a:Tole je pa čist mim...punce, a ga počas nehamo prepričevat, ker je itak očitno, da se je že sam odloču kako pa kaj...
Če bi se će odločil kaj naredit, bi bilo vse to brezpredmetno, a ne
Bomo vidli po počitnicah kako in kaj. Možni pa sta samo dve odločitvi: poslat bivšo v 3 krasne ali odsloviti zdajšnjo in it v naročje bivše. Vmesne poti ni.
Je vmesna pot. da pošlješ sebe v tri krasne. Pa kaj ti je?? joj, ko bi te le zdejšnja poslala nekam. Ne zaslužiš si imena OČE. Res ne.
My dreams are my reality...
-
Vegetius - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 5. 2007
keri napisal/-a:ma jaz ti bom rekla sam nekaj: po moje preveč gledaš španske limonade....pri teh letih pa bi že moral vedeti da življenje ni španska limonada...
Brez skrbi - jaz gledam samo zadeve, kjer se preliva kri in so prisotna trupla, tako da španskih limonad tu ni
Drugače pa sem se že mal skuliru, odkar bivše nisem videl. In to je že 16 dni, 5 ur, 14 min... Ne, hecam se, sam ugotavljam, da res je mnogo bolje, da jo imam čimbolj stran od mene....
Zadnjič spremenil Vegetius, dne 29. Jun. 2007 8:41, skupaj popravljeno 2 krat.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Vegetius napisal/-a:Vse kar si napisala drži, vendar:
* bivši sem hvalažen za to, kar sem postal
* brez nje bi bil namreč "kriminalec" s poklicno izobrazbo (ali brez nje )
* dolžen sem ji eno uslugo - pa ni pomembno za katero me bo prosila (če sploh)
Sploh nisem sla vsega brat ker se mi, iskreno povedano ne da...Tele postavke zlo dobr razumem, ker jaz nekomu pomenim nekaj podobnega in on meni..nekak sva si resila lajf...ampak to ni ljubezen, je hvaleznost, je naklonjenost, je prijateljska ljubezen, je lojalnost...in to je to. S tem, da zagotovo ona ni vplivala nate tako dobro zato da bi se pocutil dolznega, ampak zato ker taka pac je. To ti jaz povem iz svoje strani k mi je nekdo vse tele tvoje alineje plus vse ostalo enkrat rekel...je tukaj tudi to da si bil ti sposoben takrat videt drugo pot in da ti je ona pri tem pomagala...za kar si ji lahko hvalazen, tko kot mi vsi ljudem ki nam spreminjajo zivljenje na boljse.
Čim pa tole vse skp preide neke meje, pa glede na zadnja dva posta pa postane tok nezdrav odnos in neka obsedenost z nekom...kar ni kul in za kar kasneje plačaš ogromno ceno.
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Vegetius napisal/-a:*pupika* napisal/-a:Ne zaslužiš si imena OČE. Res ne.
Se v celoti strinjam s tabo. Bom predlagal otroku naj me kliče kar po imenu
Odrasti prosim. Sploh neveš kako zelo se smešiš s svojimi izjavami.
My dreams are my reality...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov