Ali se sploh lahko pozabi na prvo ljubezen?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Vegetius - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 5. 2007
Neeah napisal/-a:Kr že tok kokr te prek foruma poznam, vem d bi zagrabil takoj prvo priložnost če bi ti jo bivša dala
Tega pa še sam ne vem, kako bi lahko le ti. Mogoče pa bi le zdržal in se ne bi nič zgodilo. Upam da ne bo do tega prišlo oziroma da bom dovolj močan, da bom prestal krizo. Otrok pa zna biti tisti odločilen element v najini zvezi.
Brez njega pa bi itak vse bilo bolj preprosto, a se ti ne zdi?
-
Vegetius - Komunikatorka
Tiavanna napisal/-a:Aja, še to da ti povem. Moj kolega je bil v istem sranju (sam brez otročka). Res, identično - bivša blabla, bova kolega, jada jada... Punca je vedela za to, ker je blo kao "vse nedolžno", pol sta se pa s to bivšo enkrat fajn užgala in je on v tistem pustil punco (s katero sta bla skupaj 5 let). Nakar je takoj drugo jutro ugotovil, da je zajebal in da u bistvu noče bit z bivšo...ampak je blo prepozno, ker ga punca ni hotla več nazaj. Na koncu je bil sam, prizadeti so bli pa vsi trije v nulo.
...
To pa je res najhujše, kar se ti lahko pri vsem tem zgodi
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Če mene vprašaš, ti sploh ne veš kaj bi rad. Praviš, če ne bi bilo otroka, bi blo vse bolj preprosto - se prav, kako bi se pa odločil, če ne bi bilo otroka? Pa tist, kolk ti ful pomen itd. je samo to, da ubistvu sploh nisi imel šanse res poskusit z bivšo in se ti zdi, da si kej zamudu. Pa sam sebe si prepričal, da sta si bila usojena in blabla, ampak ti povem, da sem skor 100% da če bi imel možnost jo dobro spoznat, bi ugotovil, da si nista tolk zlo usojena. V glavi maš en ideal, ki nej bi bila ona, in ne boš prebolel, dokler ne boš padu na realna tla in boš spoznal, da tud ona ni tko popolna, kokr ti misliš, da je. Pa to, da bi kokr prijatelja hodila na pjačo, večerjo, kino, je en velik bullshit, ker bi ti to počel s podzavestno željo po nekej več. In s "prijateljstvom" si boš samo še bolj zakompliciral lajf, ker te bo skoz metal. Pa da bi ji rekel za pričo, OMG a se ti je zmešal?? Men se zdi, da nej bi bila poročna priča človek, ki ti je res dober prijatelj, ki ga res dobro poznaš in si z njim velik že preživel. Ti si bil pa z njo 2 meseca, nisi je videl že celo večnost in zdj bi ji rekel za pričo??? Že da bi jo na poroko povabil, je dost grdo.
Se strinjam z vsemi ostalimi, tud men se čist res smili tvoja punca, ker ne ve kašnega velicga kretena ima za fanta. Grow up!
Se strinjam z vsemi ostalimi, tud men se čist res smili tvoja punca, ker ne ve kašnega velicga kretena ima za fanta. Grow up!
- nezaupljiva_strahopetnica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2007
Joj, dajte odrastite raje ve. Kaj nimate ve v svojem srcu posebnega prostora za svojo 1. ljubezen? ALi še nikoli pred zdajšnjo zvezo niste bile resnično zaljubljene? Resnično ni bilo nobenega, ki bi vam vsakič, ko ga vidite, poslal kri po žilah? To so naravni vzgibi in želje, ki jih imamo vsi in če mislite, da ste ve imune, lažete same sebi. Malo manj obsojanja in malo več razmišljanja, pa mogoče tud empatije.
Ti pa trezno razmišljaj Vege, čeprav je lažje rečt kot storit!
Ti pa trezno razmišljaj Vege, čeprav je lažje rečt kot storit!
Zadnjič spremenil nezaupljiva_strahopetnica, dne 16. Jun. 2007 11:38, skupaj popravljeno 3 krat.
-
Vegetius - Komunikatorka
majchy84 napisal/-a:Pa sam sebe si prepričal, da sta si bila usojena in blabla, ampak ti povem, da sem skor 100% da če bi imel možnost jo dobro spoznat, bi ugotovil, da si nista tolk zlo usojena. V glavi maš en ideal, ki nej bi bila ona, in ne boš prebolel, dokler ne boš padu na realna tla in boš spoznal, da tud ona ni tko popolna, kokr ti misliš, da je.
Z njo sem bil na pijači, kjer sva 3 ure debatirala o tem in onem in ti povem, da imava skupnega precej več, kot sem sploh pričakoval. V bistvu je bilo skoraj tako, kot da bi živela eno večnost skupaj
Vsekakor pa se strinjam, da eno je biti skupaj nekaj ur in eno živeti skupaj. Zdajšnji punci mislim ostati zvest in se tudi trudim v tej smeri. Kot pa sem že prej dejal priznam, da sem kreten na čustveni ravni, ker ne vem kaj bi rad - čeprav razumsko mi je vse popolnoma jasno!!!!!
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Kaj če bi ti mal razmislil o svojih čistvi do sedanje punce. Kr vse, kar pišeš, bolj zgleda, da se ti čist je*e zanjo. Sploh una, da kok bi bilo vse enostavno, če ne bi bilo otroka
Če ti ni več to to, pač prekinita. Pa boš lahko z bivšo.
Pa ideja, da bi bila ona tvoja priča, wtf? A nimaš nobenega kolega? Žensko si poznal pred sedmimi leti, ko je hodila s tabo dva emseca.
Če te bivša tok matra, pol pač nehi z zdejšnjo. Boljše zdej, kot čez 10 let, ko bo poleg tvoje zdajšnje prizadet še otrok. A je bivša tebe pustila takrat davno tega? In zakaj=?
Pa ideja, da bi bila ona tvoja priča, wtf? A nimaš nobenega kolega? Žensko si poznal pred sedmimi leti, ko je hodila s tabo dva emseca.
Če te bivša tok matra, pol pač nehi z zdejšnjo. Boljše zdej, kot čez 10 let, ko bo poleg tvoje zdajšnje prizadet še otrok. A je bivša tebe pustila takrat davno tega? In zakaj=?
-
Vegetius - Komunikatorka
Zvoncica napisal/-a:Kaj če bi ti mal razmislil o svojih čistvi do sedanje punce. Kr vse, kar pišeš, bolj zgleda, da se ti čist je*e zanjo. Sploh una, da kok bi bilo vse enostavno, če ne bi bilo otroka
1.) Zdajšnjo ljubim (v pravem pomenu besede), bivša pa mi je še vedno všeč.
2.) Bilo je pred 13-leti in ne 7
3.) Itak da mam kolege, sam kaj pa jaz vem, raje bi imel bivšo za pričo
4.) Bivša me še zdaleč ne tako maltra oziroma privlači, da bi bil pripravljen zapustiti zdajšnjo in vse kar sva ustvarila v 6 letih zveze
5.) Z bivšo sva šla narazen zaradi (ex) prijatelja in nezrelosti. Ni pa bilo tistega tehtnega razloga, kot je na primer varanje itd.
- Gost
Zakaj se mi po 16ih straneh nakladanja zdi, da samo nakladas in nakladas? Pises knjigo, snemas film, isces navdih za kaksno specificno love tematiko? Potem tvoje razmisljanje nekako razumem, v nasprotnem primeru se obnasas popolnoma nezrelo, kretensko in hmm ... Ne vem katera deklica si zeli taksnega fanta ob sebi.
Ja, pridejo v zivljenju vzponi in padci, pridejo custva, viharji in bivse ter bivsi, se zamajes, premislis, gres dalje, ker ves kaj imas, ker ves s kom si in zakaj. Ti ocitno ne ves, ker ce bi vedel ne bi sral s takimi idejami o prijateljstvu. To, da jo zelis za prico, me spodbuja k misljenju, da je vse skupaj samo tvoja fikcija ... In upam, da je res, ker ce te dejansko obhajajo take ideje, potem ti ni pomoci. Delas norca iz sebe, nisi 15-letni pubec, ki se lahko preserava levo in desno, od ene simpatije k drugi, ampak si oz. nisi, pa bi moral biti (!) moski, ki je ocitno namerno oplodil svoje ljubljeno(?) dekle in si zeli neke prihodnosti ... Ti pa sanjaris o kaj vem kom, o kaj vem cem, o necem, kar je bilo in proslo, o necem, kar zdravega cloveka, ki se v neki fazi ne zanasa zgolj in samo na svoje afekte in emocije, ne bi smelo tako zaposlovati.
Sibki bezijo v sanje in fanatazije, mocni pa jih znajo regulirati s pomocjo razuma. Tebi je slednja komponenta vec kot ocitno zatajila in prav smesno je, kako iz tvojih odgovorov seva nek 'ponos', da tako razmisljas, da si zmeden ... Si vesel, ker se ti lusta seksa z bivso, a je prepovedan, ker imas doma noseco zensko? Mater, res ti zavidamo
Ja, pridejo v zivljenju vzponi in padci, pridejo custva, viharji in bivse ter bivsi, se zamajes, premislis, gres dalje, ker ves kaj imas, ker ves s kom si in zakaj. Ti ocitno ne ves, ker ce bi vedel ne bi sral s takimi idejami o prijateljstvu. To, da jo zelis za prico, me spodbuja k misljenju, da je vse skupaj samo tvoja fikcija ... In upam, da je res, ker ce te dejansko obhajajo take ideje, potem ti ni pomoci. Delas norca iz sebe, nisi 15-letni pubec, ki se lahko preserava levo in desno, od ene simpatije k drugi, ampak si oz. nisi, pa bi moral biti (!) moski, ki je ocitno namerno oplodil svoje ljubljeno(?) dekle in si zeli neke prihodnosti ... Ti pa sanjaris o kaj vem kom, o kaj vem cem, o necem, kar je bilo in proslo, o necem, kar zdravega cloveka, ki se v neki fazi ne zanasa zgolj in samo na svoje afekte in emocije, ne bi smelo tako zaposlovati.
Sibki bezijo v sanje in fanatazije, mocni pa jih znajo regulirati s pomocjo razuma. Tebi je slednja komponenta vec kot ocitno zatajila in prav smesno je, kako iz tvojih odgovorov seva nek 'ponos', da tako razmisljas, da si zmeden ... Si vesel, ker se ti lusta seksa z bivso, a je prepovedan, ker imas doma noseco zensko? Mater, res ti zavidamo
-
Vegetius - Komunikatorka
MsN napisal/-a:Sibki bezijo v sanje in fanatazije, mocni pa jih znajo regulirati s pomocjo razuma. Tebi je slednja komponenta vec kot ocitno zatajila in prav smesno je, kako iz tvojih odgovorov seva nek 'ponos', da tako razmisljas, da si zmeden ... Si vesel, ker se ti lusta seksa z bivso, a je prepovedan, ker imas doma noseco zensko? Mater, res ti zavidamo
Če bi bil šibek, bi že bil v objemu bivše Nobenemu pa ne želim, da bi se znašel v moji situaciji - niti najhujšemu sovražniku.
Enostavno ne vem, zakaj se počutim tako zmedeno, ko sem v bližini bivše . Pri ostalih bejbah, pa če tudi so razgaljene, sploh ni takega efekta...
Upam da me bo kmalu minilo. Dokler namreč nisem videl 1. bivše je bilo popolnoma vse OK. Z ostalimi bivšimi pa sploh nimam teh problemov - zame so dokončno EX.
- Gost
Vegetius napisal/-a:MsN napisal/-a:Sibki bezijo v sanje in fanatazije, mocni pa jih znajo regulirati s pomocjo razuma. Tebi je slednja komponenta vec kot ocitno zatajila in prav smesno je, kako iz tvojih odgovorov seva nek 'ponos', da tako razmisljas, da si zmeden ... Si vesel, ker se ti lusta seksa z bivso, a je prepovedan, ker imas doma noseco zensko? Mater, res ti zavidamo
Če bi bil šibek, bi že bil v objemu bivše Nobenemu pa ne želim, da bi se znašel v moji situaciji.
Enostavno ne vem, zakaj se počutim tako zmedeno, ko sem v bližini bivše . Pri ostalih bejbah, pa če tudi so razgaljene, ni takega efekta.
Ni res. Ce bi zbezal v objem bivse, bi s tem dejanjem sebi, punci in okolici sporocil svojo odlocitev. In tisti, ki se odloci, pa naj bo dobro ali slabo, nekako ni sibek, ampak ravno nasprotno, se ti ne zdi?
Ti pa cincas na mestu, sanjaris o tej bivsi, kot da je polboginja, vztrajas pri punci, ki jo vec kot ocitno vsak dan bolj zavajas, ker tvoja custva vsekakor vec niso pri njej in otroku ... In ja, ni zavidljiva situacija, saj custev ne moremo dati pod 100 % kontrolo, ampak kar me bega pri tebi je dejstvo, da si ti zatreskan v podobo bivse, ki ne obstaja. To se je zgodilo pred leti, ne poznas je kot osebe, poznas njeno embalazo in ce te ta pakunga, ki je zgolj zunanje narave tako zelo mede, ja potem pa prosim hop na konja, poseksaj se z njo, da bo mirs hormoni, po moznosti se obelodani to svoji zvesti noseci punci in se potem do konca zivljenja posveti njej ... Ampak ne, ceprav sanjas in si ves obseden, bos raje v varnem zavetju wannabe druzinice, ki ti bo zmeraj na razpolago, ne? Toliko pameten pa ja si, da ves, da bi skok k bivsi pomenil delni konec familije, a?
Lej, razumem, da se to dogaja, ampak ti sevas taksno neodlocnost inz vsega tega, da kar boli. In to hudo moti, zato se resno sprasujem, kaj je s tvojo punco, da prenasa tipa, ki v objemu premisljuje o drugi? verjetno jo boli kot hudic pa ti niti ne opazis, ker te skrbi samo svoja razvajena rit in zivljenjska odlocitev, katero bi polagal do konca zivljenja ... staro ali novo, novo ali staro?
-
Vegetius - Komunikatorka
MsN napisal/-a:In to hudo moti, zato se resno sprasujem, kaj je s tvojo punco, da prenasa tipa, ki v objemu premisljuje o drugi? verjetno jo boli kot hudic pa ti niti ne opazis, ker te skrbi samo svoja razvajena rit in zivljenjska odlocitev, katero bi polagal do konca zivljenja ... staro ali novo, novo ali staro?
To pa absolutno ni res. Kadar sem z zdajšnjo punco, zame obstaja le ona in pika - tu bivše ni! Ko sem pa z bivšo, je situacija skoraj ravno obratna (le da jo ne poljubljam, seksam z njo itd.)
Na koncu pa tudi sam vem, da to ne bo šlo v nedogled
- nezaupljiva_strahopetnica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2007
Uh, nehaj se preseravat Vegetius. Ti ena ljubezen ni dovolj ali kaj? Prekini stike z bivšo, še enkrat ti svetujem. Ker boste v drugem primeru trpeli vsi štirje!
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Vegetius napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:Jaz sem pozabil mojo prvo ljubezen!Oziroma nisem čist prepričan kera je bila prva...
Pol pa še nisi srečal prave prve ljubezni.
Kaj pa je to prava ljubezen?Kako se to definira?
Ker jaz rad imam ljudi...ženske...ampak nisem pa obseden z nobeno...zame je takozvana prava ljubezen obsesija...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov