Ali se sploh lahko pozabi na prvo ljubezen?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 13. Jun. 2007 21:45

In kaj konkretno ji boš povedal?

Da je full hot bivša...da ti je zamajala tla pod nogami in si v dilemah?
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 13. Jun. 2007 21:53

Moja že ve naslednje:

* da sem srečal bivšo
* da mi je full sexy
* da sem jo peljal na pijačo
* da mam njeno sliko
* da je opravila pri meni izpit z 110%

Nič ji nisem skrival in zato ni bila nič ljubosumna, sam ko pa sem napisal tisto sporočilo na MSN, je pa ponorela in mi je izklopla telefon pa držala mulo kar nekaj časa. Moral pa bi ji povedati, da še zmeraj nekaj čutim do bivše, al pač ne :roll: .

Mislim, da edino kar potrebujem zdaj je njeno bližino 24h/dan, da se spet spomnim, zakaj sem začel hodit z njo in zakaj sem se odločil, da z njo zgradim družino. Mislim, da mi manjka v tem trenutku le to... Sam kaj ko tiste hudičevke ni pri meni, ker se ma za učit za fax in pravi, da ji jemjem koncentracijo :evil: :evil: :evil:
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 13. Jun. 2007 22:08

Ne ji povedat da maš še čustva do bivše...ne..ne rabš...ponorela bo...po možnsti še kej več...prizadelo jo bo tako...da ti sploh je znam opisat. res..
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2005
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ange|* » 13. Jun. 2007 22:19

Vegetius napisal/-a:Moja že ve naslednje:

* da sem srečal bivšo
* da mi je full sexy
* da sem jo peljal na pijačo
* da mam njeno sliko
* da je opravila pri meni izpit z 110%

Nič ji nisem skrival in zato ni bila nič ljubosumna, sam ko pa sem napisal tisto sporočilo na MSN, je pa ponorela in mi je izklopla telefon pa držala mulo kar nekaj časa. Moral pa bi ji povedati, da še zmeraj nekaj čutim do bivše, al pač ne :roll: .

Mislim, da edino kar potrebujem zdaj je njeno bližino 24h/dan, da se spet spomnim, zakaj sem začel hodit z njo in zakaj sem se odločil, da z njo zgradim družino. Mislim, da mi manjka v tem trenutku le to... Sam kaj ko tiste hudičevke ni pri meni, ker se ma za učit za fax in pravi, da ji jemjem koncentracijo :evil: :evil: :evil:

Ekskjuz mi? 24/h na dan... Če bi biu moj fant...neb hotla bit s teboj v tem trenutku niti sekunde s teboj... Ti misliš na bivšo, objemaš pa sedanjo.
V vsem tem si narediu eno napako...da razglašaš okoli (pa sedanji tut) kolk ful ti je do biuše....če ti je do sedanje, pol bi tole nekak potlaču...ali pač?
Jst nisem neki preveč ljubosumna...sam pa, da ima moj fant sliko od biuše (ki ga je tolk ful obsedla), mi absolutno nebi bilo prau.
Najlažje je rečt, da je sedanja kriva, ker je ni ob tebi...šure :roll: Ona ob tebi, al pa ne... če jo imaš rad in če bi imel rad z njo družino...pol ji nebi delau tega, kar ji... Nočem si niti predstavljat kako je tej punci tekmovat z bivšo, ki je tako prekleto perfektna.
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 13. Jun. 2007 22:23

Vegetius, učas se mi zdi, kda je (zdejšnje) ne maraš lih preveč. :(
Najprej pišeš, da tvoja še ni dosegla tok k biuša, zdej se pa razburjaš, kr je ni ob teb, kr se pač uči. :roll: Ne bit tak, no.

Tistga msn sporočila pa itak tle ni potrebno dodatno komentirat (smo ga že u eni drugi temi) - napišem loh samo, da mi je kr hudo, k pomislm na svoje občutke u primeru, da bi sama to prebrala. :?

Lepo je, da si iskren, da si ji povedu, da si sreču biušo in pač mim grede šou na drink z njo, sam razlagat ji pa najmanjše detajle ... ne vem, če bo tolkšna mera iskrenosti prnesla kej dobrga. Glede na to, da nej bi bla zgodba končana, ona je šla, tvoja je še vedno tuki, bi lahko ta določena "po tvoje čustva" pustu lepo nekje globoko u seb, sčasoma bodo sam še spomin na neki, kar je doug nazaj blo, pa ni več, medtem ko je tvoja še vedno tle, zato svoja čustva raj u njo usmer.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 14. Jun. 2007 2:14

Sm prebrala celo temo ... za božjo voljo, dj se že dol z njo, ker je več kot očitno, da te bo tole mučilo tako dolgo, dokler tega ne storiš. Mogoče bo tolk zanič v postelji, da te bo vse minilo :D

Svoje punce pa ne ljubiš ravno, kaj? Mislim, tole primerjanje z bivšo ... ne vem, no. Vem, da te jebejo hormoni, ampak se mi zdi, da ni samo to. Jaz bi na tvojem mestu dobro premislila o svoji zvezi, otrok gor ali dol. Ni treba zaradi otroka žrtvovat svoje sreče, pa naj se še tako sebično sliši.
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 14. Jun. 2007 5:39

Aloha napisal/-a:Vegetius, učas se mi zdi, kda je (zdejšnje) ne maraš lih preveč. :(

Vse je bilo poponoma OK in brez težav vse dokler se ni pojavila bivša. Mogoče bo čas vse postavil na svoje mesto.

@Shannon: Kaj naj rečem. Toliko korajže, da bi storil to, kar si mi ti omenila, je nimam. Res je, da se živi sam enkrat in da je neumno žrtvovati srečo, sam zaenkrat ne nameravam oditi od zdajšnje punce. Sicer pa je tvoja prva izjava full huda :twisted:
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 14. Jun. 2007 5:41

*ange|* napisal/-a:Ekskjuz mi? 24/h na dan... Če bi biu moj fant...neb hotla bit s teboj v tem trenutku niti sekunde s teboj... Ti misliš na bivšo, objemaš pa sedanjo.

To ni res. Kadar sem z mojo mislim samo na njo, problem pa je tudi v tem, da ko sem z bivšo, mislim samo na bivšo :roll: Bivšaseveda ni pefektna, ima pa vse tiste značilnosti, ki so meni všeč.

Ne pa krivim nobenega za nastalo situacijo, kot samo sebe :evil:
Uporabniški avatar
~Tia~
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Tia~ » 14. Jun. 2007 6:57

Joj, ne si komplicirat življenja :wink: . Pozab bivšo (kar je blo, je blo) pa se posvet sedanji punci, ki v tem obdobju potrebuje največ tvoje čustvene podpore. Pa daj pomisli, kako bi se ti počutil na njenem mestu, če bi vedel, kaj se dogaja.

Pa res si poglej film The last kiss - zlo podobna tematika, mogoče ti pa odpre oči :)
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 14. Jun. 2007 7:08

Si ga bom zrihtal čez vikend in pol poročam, kaj sem se iz njega navčil :?
Uporabniški avatar
nefertit
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2004
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a nefertit » 14. Jun. 2007 7:28

veš kaj miško, daleč od oči, daleč od srca. 100% delaj na tem, da je ne boš srečal/videl/vabil na pijačo/se zadrževal kjer je ona.... Imam občutek, da ti vse skupaj zelo ustreza, da si spet mal zaljubljen, v rožcah in veš da te bo sedanja punca čakala, ko te bo vse skpaj minilo. Tudi sam naredi kaj v tej smeri!!!
A moment on your lips, forever on your hips!
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 14. Jun. 2007 10:00

Kaj je s tistimMSN-jem? Jz bi tud prebrala :) Kje lahko to najdem :D ?
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 14. Jun. 2007 10:36

Izvoli Lara:

"Srce vedno ostane pri prvi ljubezni. To imaš večno rad, le da se sčasoma navadiš živeti brez nje."
satan28
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2005
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a satan28 » 14. Jun. 2007 10:50

Jaz mislim, da na žalost, nisi dorasel, da bi imel kvaliteten odnos z žensko...
Sploh pa se mi smili punca, ki bo imela s tabo otroka, res.
Ker živiš v neki iluziji, sanjaš o punci, ki si jo sam naredil idealno( v mislih), po drugi strani pa imaš žensko, ki je noseča...
Kaj si za boga razmišljal, da si se spustil tako daleč, da pričakuješ otroka, sanjariš pa o bivši??!!

Glede napisa, pa samo tako: svoje punce, ne samo, da je ne ljubiš, tudi spoštuješ je ne, ker taka izjava je res mimo.
Sama imam na prvo ljubezen lepe spomine, ampak zraven sebe imam že 11 let človeka, ki me ljubi, ki mi stoji ob strani, me spoštuje in da bi to zavrgla, zaradi nekega spomina??!!
že zaradi otroka se zresni, če pa te preveč vleče k tej bivši, pa razčisti s sedanjo.
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 14. Jun. 2007 11:23

aha..
A to si svoji ženki napisal na MSN..al Ljubici...al komu?
Sorry...samm očitn sm te stvari spregledala :lol:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov