Ali se sploh lahko pozabi na prvo ljubezen?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
se strinjam s ~Tio~,da jo preveč idealiziraš.Sploh zato ker sta bla skupej samo tri mesece,se pravi se nista ne vem kako spoznala
zdej tvoja situacija je taka,da meš resno punco,ki je povrhu vsega še noseča,ampak vseeno bi sexal s to bivšo,če bi ona dala pobudo.To pa pomeni,da nisi zrel za resno zvezo,ker bi drugače že v štartu ne bi razmišljal o tem...eni moški res nikoli ne odrastejo
zdej tvoja situacija je taka,da meš resno punco,ki je povrhu vsega še noseča,ampak vseeno bi sexal s to bivšo,če bi ona dala pobudo.To pa pomeni,da nisi zrel za resno zvezo,ker bi drugače že v štartu ne bi razmišljal o tem...eni moški res nikoli ne odrastejo
-
Vegetius - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 5. 2007
Saj sem povedal, da je mala nastala preden sem spet videl bivšo, tako da stvari nista povezani... A misliš da bi naredil otroka če bi prej srečal bivšo? Verjetno ne, ker bi se prej rad prepričal, kaj in kako...
Sem pa rekel, da bi lahko pomislil na seks z bivšo, kar še ne pomeni, da bi dejansko tudi šel
~Tia~ - mogoče pa bom le poslušal tvoj nasvet - sam pol pa obstaja nevarnost, da mi ustreza tudi po navadah
Ma, saj po pijači no vse bolj jasno... hopping so...
Sem pa rekel, da bi lahko pomislil na seks z bivšo, kar še ne pomeni, da bi dejansko tudi šel
~Tia~ - mogoče pa bom le poslušal tvoj nasvet - sam pol pa obstaja nevarnost, da mi ustreza tudi po navadah
Ma, saj po pijači no vse bolj jasno... hopping so...
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
Vegetius napisal/-a:Sem pa rekel, da bi lahko pomislil na seks z bivšo
glede na to kaj si prej napisal si že fejst razmišljal o seksu z njo
Vegetius napisal/-a:Kaj naj rečem - ko sem v njeni bližini ne obstaja na tem svetu nič drugega kot ona...
Definitivno oziroma skoraj 100% se z njo ne bi zapletel v razmerje, za seks pa nisem prav zihr - mogoče bi pristal... Je pa definitivno vse v njenih rokah (+/-). Sam od sebe ne bom naredil nič - se bom držal nevtralno ...
aha,se pravi če bo do sexa prišlo bo ona kriva...ja odloč se ljubček al jo hočeš podret al ne?ker če maš tako mišljenje dobr veš,da ko/če bo dala pobudo se ji ne boš uprl
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Vegetius napisal/-a:Sedaj je le še uprašanje ali iti na pijačo ali ne? Bo po njej boljše ali samo še slabše? Help me
10 strani je ze dolga ta tema, pa se vedno sprasujes, kaj naj? Saj si se ze odlocil in ves, da jo hoces podret, ker je pac se nisi. Dej pejt raje na eno pivo ali dve s kakim prijateljem in predebatirajta hudo bejbo za sankom v lokalu in tole bivso - bo bolj konstruktivno, kot pa da javkas tukaj. Odgovore pa beres samo za zabavo.
Pomagat ti ne more prav cisto nihce
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
Vegetius - Komunikatorka
kepka napisal/-a:Vegetius napisal/-a:Sedaj je le še uprašanje ali iti na pijačo ali ne? Bo po njej boljše ali samo še slabše? Help me
10 strani je ze dolga ta tema, pa se vedno sprasujes, kaj naj? Saj si se ze odlocil in ves, da jo hoces podret, ker je pac se nisi. Dej pejt raje na eno pivo ali dve s kakim prijateljem in predebatirajta hudo bejbo za sankom v lokalu in tole bivso - bo bolj konstruktivno, kot pa da javkas tukaj. Odgovore pa beres samo za zabavo.
Pomagat ti ne more prav cisto nihce
Ta tema mi služi bolj za razmislek, kot za kaj drugega. Sej skoraj sem se odločil, da bi bilo bolje, da ne bi peljal bivše na pijačo, sam kaj ko me je sama "opozorila", da slučajno ne bi pozabil... Pol pa itak ne smem pojesti obljube...
Priznam pa da sem ena reva , ki se ne more odločit za eno stvar in se tega držati, ko se govori o puncah, ki so mi ali so mi bile všeč
Ne vem če si sploh lahko predstavljaš, kakšen občutek je če si z nekom, ki si ga imel v preteklosti full rad
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
Vegitus...teb je to vse tko smešno ...sploh ne vem kaj naj si mislm... Vrjamem da ti je obudila občutke in podobno..sam heej..tega si pa ne smeš dovolt, da o njej fantaziraš..pa da je vse v njenih rokah. Če je vse v njenih rokah (tore pobude za poljub, sex...) potem ti veliko več pomeni kot tvoja bodoča žena..otrok. WTF?! NE govori da si neutralen...prekleto na njeni strani si...sam nočeš priznat...po eni strani prav komaj čakaš, da se bo lahko kej zgodilo. In na kocu ko se bo nekaj zgodilo....boš krivil njo...da je ona dala pobudo.
Poleg tega pa ima ona vso pravico dajati pobudo...predvsem če je samska in če ne ve, da te doma čaka bodoča "družinica".
Poleg tega pa ima ona vso pravico dajati pobudo...predvsem če je samska in če ne ve, da te doma čaka bodoča "družinica".
-
irisina - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2006
- Kraj: =)
~Tia~ napisal/-a:
Jaz mislim, da ti to svojo bivšo čisto preveč idealiziraš - v 13-ih letih se človek zelo spremeni. Jaz bi ti predlagala, da poskusiš zvedeti, kaj o njej iz druge roke. Tako boš lahko nanjo gledal bolj objektivno.
Sicer me pa tale tvoja zgodba ful spominja na film The last kiss...
Tia, zelo dobro povedano, res..
Zate Vegetius..bi blo pa mogoče res najboljš, da poskusiš kaj o njej zvedet, mogoče pa res ne bo pol več tolk zanimiva?
aja pa definitivno si poglej ta film!!
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
zaradi ene take napake ali karkoli, boš lahko potem to obžaloval celo življenje...
glede na situacijo jaz mislim da ne bi smel it na to pijačo... nevem, ker že kako razmišljaš o njej kako je sexi, je pomoje dost vprašljivo če bi bla to res samo pijača...
ne tega delat no
glede na situacijo jaz mislim da ne bi smel it na to pijačo... nevem, ker že kako razmišljaš o njej kako je sexi, je pomoje dost vprašljivo če bi bla to res samo pijača...
ne tega delat no
-
Vegetius - Komunikatorka
@Nadine - popolnoma se zavedam čemu grem proti, vendar se verjetno ne bom odpovedal pijači z njo, saj jo bom takrat verjetno zadnjič videl...
Kar dolgih 7-let sem full hrepenel za njo in sem zaradi ljubezni do nje končal zvezo s kar 5-puncami. Le eni jo je uspelo potisniti stran in s tisto sem zdaj v vezi že dobrih 6 let in pol.
Upam da mi na pijači pove, da je full zaljubjena v nekoga drugega, da ma vsaj enega froca itd. Tako da jo lahko za večno arhiviram in grem naprej z večjo samozavestjo...
Sem pa bil "izredno" korekten do zdajšnje punce, saj sem ji povedal, da sem srečal bivšo, da je full sexy in da sem jo povabil na pijačo. Sicer sem jo poslušal kar nekaj ur, sam pol mi je vseeno "dovolila" iti na pijačo...
No bomo videli, kaj se bo iz vsega tega izscinilo..
Kar dolgih 7-let sem full hrepenel za njo in sem zaradi ljubezni do nje končal zvezo s kar 5-puncami. Le eni jo je uspelo potisniti stran in s tisto sem zdaj v vezi že dobrih 6 let in pol.
Upam da mi na pijači pove, da je full zaljubjena v nekoga drugega, da ma vsaj enega froca itd. Tako da jo lahko za večno arhiviram in grem naprej z večjo samozavestjo...
Sem pa bil "izredno" korekten do zdajšnje punce, saj sem ji povedal, da sem srečal bivšo, da je full sexy in da sem jo povabil na pijačo. Sicer sem jo poslušal kar nekaj ur, sam pol mi je vseeno "dovolila" iti na pijačo...
No bomo videli, kaj se bo iz vsega tega izscinilo..
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
Vidm da nimaš dost razčiščenih pojmov glede ljubezni...in nekega skupnega življenja. Ne vem zakaj si se odloču za bejbiko...če pa še zmeri čutš do bivše. Po vsem tem kar sm prebrala...domnevam, da sedanje punce sploh ne ljubiš,...če sploh veš kaj je to jubezen..
-
Vegetius - Komunikatorka
*Lara* napisal/-a:Ne vem zakaj si se odloču za bejbiko...če pa še zmeri čutš do bivše.
Mogoče zato ker se mi sploh ni sanjalo, da jo bom splojh kdaj še v življenju videl?
Itak da zdajšnjo ljubim in hočem ostat z njo, sam ne bom zanikal, da mi bivša ni všeč - vsaj po zunanjosti.
Zavedam pa se, da bom zdejle moral sprejeti odločitev, ki bo verjetno zaznamovala vso moju prihodnost...
Glede tvoje zadnje izjave pa sta samo dve možnosti: ali jaz sploh ne vem kaj je to jubezen, ali pa ti še nisi občutila prave ljubezni, ki ne umre nikoli...
Ne pozabi, da so zaradi ljubezni izbruhnile vojne, kjer je umrlo na milijone ljudi in so nastale umetnine, ki bodo večno na svetu...
Zadnjič spremenil Vegetius, dne 11. Jun. 2007 20:55, skupaj popravljeno 1 krat.
- Neeah
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Sem mnenja, da se nemore ljubiti dveh naenkrat.. Oziroma je vedno ena ljubezen večja..
IN kot sam praviš, da sedanjo punco ljubiš, ampak te bivša privlači..obenem pa govoriš da ne pozabiš prave ljubezni.. Očitno svoje sedanje sploh ne ljubiš kej preveč, ampk si še vedno hooked up na staro.. Odloč se ja, če ljubiš bivšo se zanjo bori al pa ne dobivaj punc dokler je ne preboliš..kr ptem vedno ona nastrada..
IN kot sam praviš, da sedanjo punco ljubiš, ampak te bivša privlači..obenem pa govoriš da ne pozabiš prave ljubezni.. Očitno svoje sedanje sploh ne ljubiš kej preveč, ampk si še vedno hooked up na staro.. Odloč se ja, če ljubiš bivšo se zanjo bori al pa ne dobivaj punc dokler je ne preboliš..kr ptem vedno ona nastrada..
-
Vegetius - Komunikatorka
Neeah napisal/-a:Sem mnenja, da se nemore ljubiti dveh naenkrat.. Oziroma je vedno ena ljubezen večja..
To imaš prav. Zaenkrat je ljubezen do zdajšnje še vedno močnejša od bivše in tudi upam, da bo tako ostalo...
Sam enkrat je treba priti zadevi do dna, sicer se ne obeta nič lepega
-
brunett - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 11. 2006
Moja prva ljubezen mi je enkrat napisal:
...vsaka naslednja je boljša. Srce pa ostane pri prvi. To prvo imaš večno rad, le navadiš se živeti brez nje...
Po svoji izkušnji bi si skoraj upala trdit da je res prva ljubezen najmočnejša in največja. Minilo je že nekaj let od kar sva končala, ampak nobenega nisem ljubila tako močno kot njega.
...vsaka naslednja je boljša. Srce pa ostane pri prvi. To prvo imaš večno rad, le navadiš se živeti brez nje...
Po svoji izkušnji bi si skoraj upala trdit da je res prva ljubezen najmočnejša in največja. Minilo je že nekaj let od kar sva končala, ampak nobenega nisem ljubila tako močno kot njega.
..::never make somebody your everything, cause when he's gone you've got nothing::..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]