Ali se sploh lahko pozabi na prvo ljubezen?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Leyla_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Leyla_ » 12. Maj. 2008 22:46

prvo ljubezen? ja, ostanejo samo lepi spomini in nekaj nelagodja v bližini te osebe zaradi teh spominov. prvo pravo ljubezen? upam da, čeprav dvomim.
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
Uporabniški avatar
Leyla_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Leyla_ » 12. Maj. 2008 22:46

kaj narediti? pusti hormone. so tudi, ko vidiš neko, ki se poleg tebe sprehodi po ulici. misli na družino in tisto, ki jo imaš res rad. samo še odkriti moraš katera je to ;) in upoštevaj tisto zgornjo glavo :lol: mal kruta, sori..
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
GymJunkie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a GymJunkie » 19. Nov. 2012 14:15

Malce bom obudil tole temo.

Evo moja zgodba,

pred časom sem imel dekle za katero lahko rečem, da je bila moja prva ljubezen. Lahko rečem, da je bila ljubezen na prvi pogled. Oba sva se zaljubila res noro eden v drugega in bilo je super. Res, skupaj sva se imela odlično res sva se ujela in oba sva dejala, da je to to, zveza za dolgo časa morda celo za večno. Ampak nato je prišlo do nečesa v mojem življenju in morala sva narazen. Resnično sem bil jezen in žalosten hkrati, ko sem punci povedal, da ne moreva več biti par je jokala kot dež in mi zamerila sto na uro. Njena sošolka mi je povedala, da je še v šoli jokala, to pomeni, da me je res imela rada. Takrat ni mogla biti del mojega življenja, ker nisem želel svojih težav in problemov prenesti na njo. Ko pa sem čez čas nekako uredil svoje življenje je imela nekega fanta in nisem želel motiti ali razdreti njene veze. Ko sem jo enkrat po nekaj časa ponovno videl, po naključju sem šel mimo nje in sem jo pogledal in je postala rdeča, ni vedela kaj naj reče samo odkorakala je mimo. To dekle sem že večkrat tudi sanjal in včasih si ne morem pomagati, da ne bi mislil na njo. Še vedno jo imam rad ampak ne vem kaj na naredim, da se ji približam. Ne vem ali še čuti kaj do mene, ker takrat me je punca imela res rada. Sedaj je ponovno že dolgo samska in resnično bi si želel prihodnje poletje preživeti z njo. In še več poletji ne samo to. :)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 19. Nov. 2012 16:15

in kaj je bil ta razlog da si jo moral pustit? in zakaj ji nisi zaupal zakaj si jo res moral pustit?

po mojem mnenju si je pač ne zaslužiš. prizadel si jo, prepričan sem da bi se lahko temu izognil ali ji vsaj pojasnil vse skupaj.
hej norci :)
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 19. Nov. 2012 16:20

prvo ljubezen bom verjetno pozabla, prve občutke pa ne.
ko zdaj pomislim kak mi je blo, vse novo, vse lepo, smehljanje, napetost, svet je bil drugačen, pa tudi trpljenja ne bom pozabla...
če pa pomislim nanj pa se sprašujem ''kaj za vraga mi je blo?'', grozne lastnosti, grozen izgled.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 19. Nov. 2012 16:35

Uau, celo strinjam se s slovencem. :eek:

Pa še to: partner je ravno zato, da je ob tebi ne glede na to, kaj se ti dogaja v življenju in jaz enostavno ne verjamem v nekaj, kar mora dva usodno ločit, nekaj večjega od njiju samih itd. Razen če gre za smrt enega ali drugega, se da o vsem nekako dogovorit, če imaš nekoga re zelo rad.

Sicer pa: ne, po mojem nikoli ne pozabiš in sicer ravno na način kot je to opisala Mishela.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 19. Nov. 2012 16:41

*Abby** napisal/-a:Uau, celo strinjam se s slovencem. :eek:

dans si pa brez idej kako bi me lahko narobe razumela :P
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 19. Nov. 2012 16:46

^^ Ne, sploh ne. Danes mislim točno tako kot ti. Ni prvič. Ampak se pa tudi večkrat zgodi, da NE mislim tako kot ti in to ni nikakor namenoma samo zato, da se ne bi strinjala.
GymJunkie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a GymJunkie » 19. Nov. 2012 19:22

Zaje*al sem na celi črti ampak sedaj jo bom poskušal dobiti nazaj za vsako ceno.

Z eno besedo, bil sem idiot!

Nazaj se mi je pa vrnil v dvojni meri, kar je edino prav. Ampak upam, da naju bo ponovno povezalo tisto, kar sva imela pred nekaj časom. Vem, da to kar sva midva čutila, se ne da kar tako pozabiti.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 19. Nov. 2012 19:55

^^ Ne bluzi. Jaz sem tudi pri 18 mislila, da sem našla ljubezen svojega žviljenja, ampak ne - je nisem!

Če se bi tisti tip zdaj kje nazaj prikazal (pa karkoli bi že imel povedat), se bi kakršnikoli komunikaciji z njim izognila v velikem loku. Ne samo zato, ker sem zdaj v zvezi, tudi če bi bila samska ga ne bi hotela niti slišat več, ker je bil pač idiot. (Pa je bila zveza, dokler je trajala navidez tudi prečudovita in je rekel, da me bo poročil in tako dalje ...;))

In tako si bil tudi ti bedak.

Po mojem je zanjo in zate bolje, da stvari ostanejo take kot so ta trenutek. In da pri drugi punci ne počneš enakih bedarij.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 19. Nov. 2012 20:51

gymjunkie, ne. če bosta spet skupaj se ti nč ne bo vrnilo ampak boš ušel z napako. in jo zato mogoče ponovil.

za ene napake je kazen pač taka da se jih ne da popravit ne glede na kaj.

sploh pa, povej kaj se je sploh zgodilo, ker kar tko se seveda ne da sodit.. sumim pa da veš da bi se vseen dalo brez da bi jo prizadel, samo se ti pač ni zdelo vredno.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 19. Nov. 2012 21:04

Huh. :D Gymjunkie, jaz pa sem mnenja, da go for it. Kontaktiraj jo in jo povabi na kavo, znova obudi sprva prijateljstvo in nato nadaljujta, če bosta videla, da se je iskrica zopet vnela. Nista se razšla zaradi kakšne katastrofalne zadeve, sam pri sebi veš kakšne so bile stvari, skozi katere si šel in so bile vredne razdora zveze, mi ne moremo sodit. Če bo ona za..super. Če pa ne, boš pa vsaj vedel, da si znova poskusil in da vama preprosto ni namenjeno.
Drugače pa, ne vem. Moja prva ljubezen traja že precej let in popolnoma jasno je, da bi se je večno spominjala, če bi se prekinila. Moram pa rečt da tud moja prva simpatija še kar traja in traja (v tem smislu, da se resnično obudijo spomini na tisti prvič, ko ti je prvič nekdo zavzel mesto v glavi in ga ni zapustil kar nekaj časa). Nekaj je na tem občutku.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 20. Nov. 2012 9:21

seveda lahko prvo ljubezen pozabiš. kamot. tudi prve, občutke zaljubljenosti. seveda so bili prvi in intenzivni, ampak tudi pri naslednjih so bili isto intenzivni, pač niso bili prvi. samo zaradi tega, ker so bili prvi vsaj meni nimajo posebnega mesta. so mi bistveno bolj pomembni občutki, ki jih doživljam ob trenutnem tipu.

avtorju zadnjega problema pa tudi svetujem, naj jo kontaktira. ona se bo sama odločila koliko je bila prizadeta (v smislu ali je bila prizadeta dovolj da te noče več videt ali pa ne toliko in bi še vendo bila s tabo). folk zna bit čuden, tudi pretepene in na vse možne načine ponižane babe se vračajo k svoje dragemu, ki vsak teden (če ne dan) znova zajebe in jo prizadane. je pa tud pomoje res, da če partnerja ljubiš ga nočeš zavestno prizadet.
Vsak raj ima svojo kačo.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov