Ali se sploh lahko pozabi na prvo ljubezen?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BIBI21 » 28. Mar. 2008 13:05

Nnia napisal/-a:ja sej preboliš sam pozabš pa nikol :?

bolj se skoraj ne bi mogla strinjati ... seveda preboliš, najdeš novo lubezen, samo še vedno pa ostane prvi v srčku
Uporabniški avatar
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BIBI21 » 28. Mar. 2008 13:05

... dvojni post
Uporabniški avatar
Traxie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Traxie » 28. Mar. 2008 13:13

Se strinjam. Prvi je pac prvi, tega mesta mu res ne more nihce vzet :P . Pri prvem je vse bolj brez pricakovanj, vse je novo pa zato tok bolj rabzurljivo. Pol kasnej mas ze ves pricakovanj od fanta, ponavad glede na to kaksen je bil prvi. In ker je 1. toooook velik naredil zame, zdej kr ne morm najdttazga, ki bi ustrezal mojihm pricakovanjem :oops: .
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 28. Mar. 2008 15:43

jullia_ napisal/-a:Pozabiš ne, zbledi pa. To, da celo življenje ljubiš nekoga, ki ga že 30 let nisi videl, se dogaja samo v telenovelah.

Jah no, tlele je pomoje dosti ljudi, ki mislijo, da živijo v telenoveli.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 28. Mar. 2008 15:56

In še pošteno se trudijo za to.
Sej ne bomo o imenih, ampak ene se prav matrate, da bi same sebe ohranjale v melanholičnem razpoloženju s tipom v centru pozornosti, medtem ko je on že zdavnaj šel naprej. To nima več nobene veze z ljubeznijo, to je mazohizem.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 28. Mar. 2008 16:35

Ja in takih je ogromno. Sori meni se zdi, da ne moreš še po nevem kolkem času jokat za tipom, s katerim sploh nimata več stikov. Seveda je hudo, samo greš pač naprej. Ne pa, da se ene še same trudijo, da ja čimpolj jokajo in stokajo in s tem trpinčijo same sebe.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 28. Mar. 2008 18:20

jullia_ napisal/-a:In še pošteno se trudijo za to.
Sej ne bomo o imenih, ampak ene se prav matrate, da bi same sebe ohranjale v melanholičnem razpoloženju s tipom v centru pozornosti, medtem ko je on že zdavnaj šel naprej. To nima več nobene veze z ljubeznijo, to je mazohizem.

To si morm js ponavljat.. ko ga vidim in ga hladno pogledat nazaj.. morm prznat, da malo pomaga.. mislem zakaj bi se js sekirala.. pozabljena. Ma žal mi je, da sem sploh imela karkoli z njim. vedno mi bo. vendar se res ni vredno s tem zaj.
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a leoncinha » 28. Mar. 2008 20:27

Prvi je zame BOG in se loh zaljubim še ničkolikokrat- on je le prvi! Sej je še velik ljudi, ki jih boš mel rad...ampak prvega nikol ne pozabiš(kar ne pomeni, da ga ne preboliš- med tema pojmoma je razlika).
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a leoncinha » 28. Mar. 2008 20:27

Prvi je zame BOG in se loh zaljubim še ničkolikokrat- on je le prvi! Sej je še velik ljudi, ki jih boš mel rad...ampak prvega nikol ne pozabiš(kar ne pomeni, da ga ne preboliš- med tema pojmoma je razlika).
Uporabniški avatar
mgerdevi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mgerdevi » 05. Apr. 2008 12:03

ja se strinjam z leoncinho....pač za zmeri si ga zapomneš....je le prvi ne ....
Uporabniški avatar
*lunca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2008
Kraj: Somewhere Over The Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a *lunca* » 05. Apr. 2008 13:19

jst ga še dans nism prebolela in sicer iz razloga ker sva ostala v kontaktu...sj ne da se zdj slišva vsak dan pa piševa po 10 smsov na dan,ampak ko pa se slišva al pa ko dobim njegov sms sm spet na začetku in spet jokam par noči zaporedoma!pač vem da me ma še zmer rd in da bi bla v drgačnih okoliščinah še skupi zato mi je še tok teži prebolet...v men je še vedno upanje,ki mi pač ne pusti naprej in zato ga tut ne morm prebolet!pa tle ne gre za mazohizem ampak je še zmer ljubezen! ;(
Zadnjič spremenil *lunca*, dne 05. Apr. 2008 13:25, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
*lunca*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *lunca* » 05. Apr. 2008 13:19

jst ga še dans nism prebolela in sicer iz razloga ker sva ostala v kontaktu...sj ne da se zdj slišva vsak dan pa piševa po 10 smsov na dan,ampak ko pa se slišva al pa ko dobim njegov sms sm spet na začetku in spet jokam par noči zaporedoma!pač vem da me ma še zmer rd in da bi bla v drgačnih okoliščinah še skupi zato mi je še tok teži prebolet...v men je še vedno upanje,ki mi pač ne pusti naprej in zato ga tut ne morm prebolet!pa tle ne gre za mazohizem ampak je še zmer ljubezen! :(
Uporabniški avatar
*lunca*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *lunca* » 05. Apr. 2008 13:20

jst ga še dans nism prebolela in sicer iz razloga ker sva ostala v kontaktu.sj ne da se zdj slišva vsak dan pa piševa po deset smsov na dan,ampak ko pa se slišva al pa ko dobim njegov sms sm spet na začetku in spet jokam par noči zaporedoma!pač vem da me ma še zmer rd in da bi bla v drgačnih okoliščinah še skupi zato mi je še tok teži prebolet...v men je še vedno upanje,ki mi pač ne pusti naprej in zato ga tut ne morm prebolet!pa tle ne gre za mazohizem ampak je še zmer ljubezen!
Uporabniški avatar
*lunca*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *lunca* » 05. Apr. 2008 13:22

kr 3x mi je vn vrgl-ideja kako zbrišm, k mi ne rata???? :( joj kok sm smotana!:(se vam opravičujm!
Uporabniški avatar
^cherry^
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ^cherry^ » 05. Apr. 2008 14:06

Js ga pomoje ne bom nikol pozabla. On je le on.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov