Ali se sploh lahko pozabi na prvo ljubezen?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 508 prispevkov
• Stran 32 od 34
•
Prejšnja
1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34
Naslednja
-
Traxie - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Se strinjam. Prvi je pac prvi, tega mesta mu res ne more nihce vzet . Pri prvem je vse bolj brez pricakovanj, vse je novo pa zato tok bolj rabzurljivo. Pol kasnej mas ze ves pricakovanj od fanta, ponavad glede na to kaksen je bil prvi. In ker je 1. toooook velik naredil zame, zdej kr ne morm najdttazga, ki bi ustrezal mojihm pricakovanjem .
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
jullia_ napisal/-a:Pozabiš ne, zbledi pa. To, da celo življenje ljubiš nekoga, ki ga že 30 let nisi videl, se dogaja samo v telenovelah.
Jah no, tlele je pomoje dosti ljudi, ki mislijo, da živijo v telenoveli.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
In še pošteno se trudijo za to.
Sej ne bomo o imenih, ampak ene se prav matrate, da bi same sebe ohranjale v melanholičnem razpoloženju s tipom v centru pozornosti, medtem ko je on že zdavnaj šel naprej. To nima več nobene veze z ljubeznijo, to je mazohizem.
Sej ne bomo o imenih, ampak ene se prav matrate, da bi same sebe ohranjale v melanholičnem razpoloženju s tipom v centru pozornosti, medtem ko je on že zdavnaj šel naprej. To nima več nobene veze z ljubeznijo, to je mazohizem.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Ja in takih je ogromno. Sori meni se zdi, da ne moreš še po nevem kolkem času jokat za tipom, s katerim sploh nimata več stikov. Seveda je hudo, samo greš pač naprej. Ne pa, da se ene še same trudijo, da ja čimpolj jokajo in stokajo in s tem trpinčijo same sebe.
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
jullia_ napisal/-a:In še pošteno se trudijo za to.
To si morm js ponavljat.. ko ga vidim in ga hladno pogledat nazaj.. morm prznat, da malo pomaga.. mislem zakaj bi se js sekirala.. pozabljena. Ma žal mi je, da sem sploh imela karkoli z njim. vedno mi bo. vendar se res ni vredno s tem zaj.
-
*lunca* - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2008
- Kraj: Somewhere Over The Rainbow
jst ga še dans nism prebolela in sicer iz razloga ker sva ostala v kontaktu...sj ne da se zdj slišva vsak dan pa piševa po 10 smsov na dan,ampak ko pa se slišva al pa ko dobim njegov sms sm spet na začetku in spet jokam par noči zaporedoma!pač vem da me ma še zmer rd in da bi bla v drgačnih okoliščinah še skupi zato mi je še tok teži prebolet...v men je še vedno upanje,ki mi pač ne pusti naprej in zato ga tut ne morm prebolet!pa tle ne gre za mazohizem ampak je še zmer ljubezen!
Zadnjič spremenil *lunca*, dne 05. Apr. 2008 13:25, skupaj popravljeno 2 krat.
-
*lunca* - Sramežljivka
jst ga še dans nism prebolela in sicer iz razloga ker sva ostala v kontaktu...sj ne da se zdj slišva vsak dan pa piševa po 10 smsov na dan,ampak ko pa se slišva al pa ko dobim njegov sms sm spet na začetku in spet jokam par noči zaporedoma!pač vem da me ma še zmer rd in da bi bla v drgačnih okoliščinah še skupi zato mi je še tok teži prebolet...v men je še vedno upanje,ki mi pač ne pusti naprej in zato ga tut ne morm prebolet!pa tle ne gre za mazohizem ampak je še zmer ljubezen!
-
*lunca* - Sramežljivka
jst ga še dans nism prebolela in sicer iz razloga ker sva ostala v kontaktu.sj ne da se zdj slišva vsak dan pa piševa po deset smsov na dan,ampak ko pa se slišva al pa ko dobim njegov sms sm spet na začetku in spet jokam par noči zaporedoma!pač vem da me ma še zmer rd in da bi bla v drgačnih okoliščinah še skupi zato mi je še tok teži prebolet...v men je še vedno upanje,ki mi pač ne pusti naprej in zato ga tut ne morm prebolet!pa tle ne gre za mazohizem ampak je še zmer ljubezen!
Prvi neprebran prispevek • 508 prispevkov
• Stran 32 od 34
•
Prejšnja
1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov