Ali se sploh lahko pozabi na prvo ljubezen?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 02. Jul. 2007 18:25

nd
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 02. Jul. 2007 18:29

~NIA~ napisal/-a:kaj je pa pol na biuši tok posebnga? zakaj je preprosto ne pozabiš in prekineš stike z njo če ti dela zmedo? zanimiva je samo zato ker je bla nekoč tvoja zdej pa ni več in ne veš več tok o njej.. :roll: get a life

Mogoče zaradi tega ker nočem izgubiti tiste, ki je bila del mojega življenja, pa čeprav za izredno kratek čas... Kaj ima posebnega? To pa je težko opisati z besedami.

No, kakorkoli že, sem skoraj 100% prepričan, da bivša ne bi začela zveze z mano, pa tudi hitre avanture so povsem izključene.

Dejstvo pa je to, da če je ne prebolim, vzamem vse kar imam in grem v deželo kengurujev pa začnem vse z nova. Če bo hotela zdajšnja z mano OK, sicer pa... In resno mislim, ker tak life kot je sedaj ni vreden nič, čeprav imam skoraj vse. Sprememba okolja mi bi vsekakor koristila.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 02. Jul. 2007 18:31

ce!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 02. Jul. 2007 18:34

Joj..vse te stvari k zdej pišete..so ble že neštetokrat napisane...ne vem kako se vam da eno in isto brat..pisat ...sprašvat :roll:
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 02. Jul. 2007 18:37

*Lara* napisal/-a:Vegetius...men je že nerodno...si bo še kdo kaj mislu :versteck: sicer pa....zakj sm najbolša? :cool:

Všeč mi je tvoj style - nekaj posebnega :cool:

~NIA~ s tabo se strinjam, sam kaj, ko jo je težko pozabit. Tisti feeling, ki sem ga imel, ko sem jo ponovno videl, je bil res nekaj posebnega. Pa če prav je minilo 13 let, odkar sem jo zadnjič videl, sem jo prepoznal takoj.

Mogoče pa mi bi res koristila samo ena poštena klofuta :?
Uporabniški avatar
KittyKiss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KittyKiss » 02. Jul. 2007 18:37

JOj ti pa si tako prijetno počaščena, da si začela nas napadat, ko vidš d je tipo moten :roll:
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 02. Jul. 2007 18:40

KittyKiss napisal/-a:JOj ti pa si tako prijetno počaščena, da si začela nas napadat, ko vidš d je tipo moten :roll:

Miška, ti si pa rajši celo temo preber preden komentiraš moje poste...mogoče ti bo potem kaj bolj jasno o čem pišem :?

In nikogar ne napadam...če se pa počutš ogroženo me pa ne rabš brat :roll:
Zadnjič spremenil *Lara*, dne 02. Jul. 2007 18:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 02. Jul. 2007 18:40

*Lara* napisal/-a:Joj..vse te stvari k zdej pišete..so ble že neštetokrat napisane...ne vem kako se vam da eno in isto brat..pisat ...sprašvat :roll:

Ne skrbi :hearts: , bom počasi zaključil s teženjem. Saj vem, da bo odločitev na koncu samo moja. Vaša mnenja/nasvete imam in upam, da mi bodo pomagali.

Hvala za potrpljenje :steinigung:

:D
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 02. Jul. 2007 18:41

KittyKiss napisal/-a:JOj ti pa si tako prijetno počaščena, da si začela nas napadat, ko vidš d je tipo moten :roll:

In upam da si psiholog, sicer si daj nagobčnik na gob**.

Le čevje sodi naj kopitar.
Uporabniški avatar
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a KittyKiss » 02. Jul. 2007 18:42

Ne, samo ženska, k ne prenaša takih bedarij in takih otročjih tipov.
Dej resno..pomisli mal..maš dekle s ktero si šest let..misliš pa na punco s ktero si bil dva meseca..
eh.. nima smisla.
Velik sreče tvoji punci.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 02. Jul. 2007 18:43

Vegetius napisal/-a:Ne skrbi :hearts: , bom počasi zaključil s teženjem. Saj vem, da bo odločitev na koncu samo moja. Vaša mnenja/nasvete imam in upam, da mi bodo pomagali.

Hvala za potrpljenje :steinigung:

:D

Jz nimam nč proti..sej ne težiš in prov da vprašaš...sam se pa najbrž strinjaš, da se vse vrti v krogu?
Uporabniški avatar
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a KittyKiss » 02. Jul. 2007 18:43

Vegetius napisal/-a:

In upam da si psiholog, sicer si daj nagobčnik na gob**.

Le čevje sodi naj kopitar.

Potem pa ne prhaji na forum. Tle vsi sodmo.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 02. Jul. 2007 18:44

^^
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:16, skupaj popravljeno 1 krat.
TmS
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a TmS » 06. Jul. 2007 15:50

nekje si omenu da boš z bivšo ohranjal stik prek maila, msnja... ne deli tega! to res ni dobra ideja zato ker si boš tko še laži delou idealno predstavo o njej, še bolj jo boš idealizirov.. zakaj? zato ker se po msnju ne kregaš in ne reagiraš tok impulzivno ker lahko vsaj 2krat premislš kaj boš napisu. kr tko z lepga pa tut ne govoriš o svojih slabih navadah k se zares pokažejo šele pol, ko si z nekom dlje časa, če ne prej pa pol, ko živita skupaj. in če mislš da se vidva z bivšo ne bota začela prek maila pogovarjat tut o vajinh čustvih se motš. bo kašn komentar letel sam iz zajebancije - ampk tut taka zajebancija ti lah čist zmeša glavo za kr neki cajta. in hmal boš hodu na svoj mejl sam še zato da bi vidu če ti je kej pisala :P hja, zdej če ni dobr ohrajnat stikov z bivšo ob kofetku, če se ni pamtn niti z njo prek msnja/maila pogovarjat.. nevem kaj ti se ostane :P

p.s: je res vredn zapustit nekoga pri kateri kot pravš v 6 letih nisi našel večjih slabosti za žensko k sploh neveš kakšne slabosti ima? ..kot je ena že prej predlagala, zlo dobr je da izveš kej od nje preko tretje osebe - osebe, ki nanjo gleda bolj realistično in k ti bo povedala resnico (o svojih prjatlih ponavad nismo navajeni slabo govort, tko da če boš spraševal kašno njeno zelo dobro prijateljico se zna zgodit da boš slišal od nje samo dobre stvari, hkrati pa bo tudi tvoja bivša slišala kako močno si se zanimal zanjo :wink: )
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 07. Jul. 2007 10:28

Se kar strinjam z zgoraj napisanim...predvsem glede virtualnih pogovorov prekom msn-ja, maila...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov