Ali se sploh lahko pozabi na prvo ljubezen?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Vegetius - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 5. 2007
*Lara* napisal/-a:Se kar strinjam z angeo
Čeprav ko si zaljubljen, slabih lastnosti ni... ups
Ena stvar pa me bi zagotovo motila - njena zaposlitev, ker bi se bal, da prinese še kaj domov
Upam da danes res pride boljša polovica, da me malo spravi na prave tire in da neham sanjariti za bivšo, ker v nasprotnem primeru se mi bo sfizilalo.
-
čbela - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 7. 2006
nisem vse prebrala, vendar iz tega kar sem prebrala, lahko rečem, da si za svoja leta popolnoma neodgovoren in nedorasel temu, da boš postal očka. ti pričakuješ otroka s svojo punco, medtem ko so tvoje misli pri bivši. odloči se že ali boš ostal z mamico tvojega otroka in boste družina kot je treba, ali pa pojdi k bivši in svoji sedanji to čim prej povej. naj si ona ustvari novo življenje z otrokom, ki ga bo ljubila in z novim moškim, ki jo bo spoštoval, kot mamo, ljubljeno osebo in kot človeka. kajti ti je ne, da ji delaš to kar ji. in kako ti sploh pade na pamet, da na poroko vabiš bivšo, pa še za pričo bi jo rad!! oprosti, vendar nisi normalen!
moraš vedeti, da bivše ne boš pozabil, če boš z njo ohranil stike. in glede na to, kakšne misli se ti porajajo, ko je ona v tvoji bližini, menim, da nisi z njo sposoben ohranjati LE prijateljskih stikov. samo še bolj se boš zapletel in še težje našel izhod iz tega. na koncu pa bo najbolj trpel tvoj otrok. tega pa si verjetno ne želiš. svoja čustva in strast do bivše boš najlažje zatrl s tem, da se jo boš izogibal, da se boš izogibal kakršnih koli stikov z njo. vem, da ne bo lahko. vendar je to edina rešitev, da bivšo pustiš za sabo in zaživiš srečnejše življenje s svojo družino.
zresni se!!
moraš vedeti, da bivše ne boš pozabil, če boš z njo ohranil stike. in glede na to, kakšne misli se ti porajajo, ko je ona v tvoji bližini, menim, da nisi z njo sposoben ohranjati LE prijateljskih stikov. samo še bolj se boš zapletel in še težje našel izhod iz tega. na koncu pa bo najbolj trpel tvoj otrok. tega pa si verjetno ne želiš. svoja čustva in strast do bivše boš najlažje zatrl s tem, da se jo boš izogibal, da se boš izogibal kakršnih koli stikov z njo. vem, da ne bo lahko. vendar je to edina rešitev, da bivšo pustiš za sabo in zaživiš srečnejše življenje s svojo družino.
zresni se!!
-
Vegetius - Komunikatorka
Čustva do bivše so še vedno močna in vem, da ne bodo izhlapela čez noč.
Odločil sem se, da z bivšo ohranim stike - vsaj tiste minimalne, tako da ostaneva "znanca" - to se pravi kakšna pijačka dve na leto in to je to.
Tudi poroka z zdajšnjo je sedaj prestavljena v prihodnost - ko bodo do bivše čustva popolnoma izginila, bom storil "usoden" korak, do tedaj pa ostajam samski (vsaj na papirju)
Odločil sem se, da z bivšo ohranim stike - vsaj tiste minimalne, tako da ostaneva "znanca" - to se pravi kakšna pijačka dve na leto in to je to.
Tudi poroka z zdajšnjo je sedaj prestavljena v prihodnost - ko bodo do bivše čustva popolnoma izginila, bom storil "usoden" korak, do tedaj pa ostajam samski (vsaj na papirju)
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Vegetius napisal/-a:Čustva do bivše so še vedno močna in vem, da ne bodo izhlapela čez noč.
Tudi poroka z zdajšnjo je sedaj prestavljena v prihodnost - ko bodo do bivše čustva popolnoma izginila, bom storil "usoden" korak, do tedaj pa ostajam samski (vsaj na papirju) :cool:
pa saj ti sploh nisi normalen (če se lahko tako izrazim - namreč bolj primeren izraz, kot je ta, žal ne najdem). stalno omenjaš svojo bivšo punco izpred 13 let - le kje se je to prečudežno bitje skrivalo vsa ta leta? imaš punco/dekle/partnerico/osebo, ki je s tabo preživelo dolgih šest let! in ta oseba ti bo podarila otroka - najlepše darilo kar je možno. in ravno to darilce je produkt šestletne zveze med vama. torej tukaj je:
* veza, ki traja že šest let;
* tu je ljubezen, ki jo to dekle čuti do tebe in ljubezen, ki bi jo ti moral čutiti do nje;
* tu so vsi dogodki, vzponi in padci, ki sta jih preživela skupaj;
* in kot najpomembnejše tu je otrok - malo, še ne rojeno bitje, ki je na poti!
In otrok si zasluži tako očeta kot mater. Ti bi se moral krepko zresniti in priti k pameti. Namreč, ko nekdo bere tvoje poste dobi vtis, da pa ti ja sedanja partnerka nekaj že pomeni, ampak svoje bivše deklice iz še najstniških let, ki si jo en dan naključno srečal in z njo pokletepal par uric preprosto ne moreš pozabiti. In stalno moja bivša to, tisto.. namesto, da bi postavil karte na mizo in razčistil v svoji glavi nekaj konkretno pomembnih reči, ti samo v nedogled vlečeš temo - bivša da ali ne. Moral pa bi se:
* torej prvo se odločiti kaj ti več pomeni - sedanjost&prihodnost (dekle in otrok) ali preteklost (bivša)?
* kot drugo vprašati se ali si dejansko pripravljen postaviti vse na kocko in poskušati z deklico iz preteklosti, obenem pa izgubiti mati in otroka, ki ga ta nosi?
* in na koncu se končno odločiti in iskreno pogovoriti s svojo partnerko.
In prav jezi me ta tvoja bivša - mar ona ve za tvojo zvezo in otroka? namreč, če bi imela kanček slabi vesti bi se odločila namesto tebe in te lepo pustila na miru ter se te izogibala.
-
Vegetius - Komunikatorka
Vse kar si napisala drži, vendar:
* bivši sem hvalažen za to, kar sem postal
* brez nje bi bil namreč "kriminalec" s poklicno izobrazbo (ali brez nje )
* dolžen sem ji eno uslugo - pa ni pomembno za katero me bo prosila (če sploh)
Je pa res, da sem naredil eno veliko, veliko napako in sicer ko sem bil na faksu, se nisem "zgonil", ker sem mislil samo na bivšo (to mi bo žal za vedno). Med 200 dekleti, kjer nas je bilo le 5 fantov, je bilo eno dekle iz okolice Celja, ki mi je bila blazno všeč - na kratko, bila je perfektna. Ampak jaz ne, idiot, mislil sem na bivšo, pa je dekle "zbežalo".
Saj ne da mi je sedaj žal za dekle iz okolice Celja, ker sem zaljubljen v zdajšnjo, ampak bi bila sedaj bivša res bivša - ampak žal danes temu ni tako...
Je pa res, da sem naredil eno veliko, veliko napako in sicer ko sem bil na faksu, se nisem "zgonil", ker sem mislil samo na bivšo (to mi bo žal za vedno). Med 200 dekleti, kjer nas je bilo le 5 fantov, je bilo eno dekle iz okolice Celja, ki mi je bila blazno všeč - na kratko, bila je perfektna. Ampak jaz ne, idiot, mislil sem na bivšo, pa je dekle "zbežalo".
Saj ne da mi je sedaj žal za dekle iz okolice Celja, ker sem zaljubljen v zdajšnjo, ampak bi bila sedaj bivša res bivša - ampak žal danes temu ni tako...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
In kaj si pa tvoji sedanji punci natvezil kot razlog, zakaj prestavljaš poroko? Mislm .. Res, poba, zresni se.Vegetius napisal/-a:Tudi poroka z zdajšnjo je sedaj prestavljena v prihodnost - ko bodo do bivše čustva popolnoma izginila, bom storil "usoden" korak, do tedaj pa ostajam samski (vsaj na papirju)
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
vidm d ste nabil celih 23 strani in še kar obsojate Vegetiusa. očitno je fant dosegel svoj namen in si pridobil pozornost vsaj na forumu, kjer očitno preždi veliko časa, da se ukvarja z vsemi vašimi komentarji. meni se zdi on en velik sanjač, u glavi se mu dogajajo prave limonade o tem kako ljubi eno in strastno misli na drugo. v realnosti ga verjetno ne ena ne druga ne jebeta kej dost.
loh bi se počasi posvetili temi in malo manj Vegetiosu, ki sam ve kaj hoče in kaj mu je storiti...
loh bi se počasi posvetili temi in malo manj Vegetiosu, ki sam ve kaj hoče in kaj mu je storiti...
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
punkie_ napisal/-a:vidm d ste nabil celih 23 strani in še kar obsojate Vegetiusa. očitno je fant dosegel svoj namen in si pridobil pozornost vsaj na forumu, kjer očitno preždi veliko časa, da se ukvarja z vsemi vašimi komentarji. meni se zdi on en velik sanjač, u glavi se mu dogajajo prave limonade o tem kako ljubi eno in strastno misli na drugo. v realnosti ga verjetno ne ena ne druga ne jebeta kej dost.
se strinjam ja..
jest sm pa prvo ljubezen pozabla takoj, k sm spoznala druzga fanta, s katerim sem bla pol skupi. je pa tko da je sovaščan in da se vidva zelo pogosto, pa ne čutiva čisto nič eden do drugega..
najslabše je, če si ujet v preteklosti
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Vegetius napisal/-a:Vse kar si napisala drži, vendar:
Zakaj se men zdi da bo na koncu vsaka bivša bolj pomembna kot tvoja punca? Zdaj sanjaš že to iz okolice Celja (oz razmišljaš kaj si zamudil, ko nisi bil z njo) Dej se malo bolj ukvarjaj s svojo pa pusti preteklosti, da to tudi ostane.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Ta tema je brez vsakega smisla,ker tipo ne ve, kaj bi sam s sabo in ker se še po 23 straneh ni nič spremenilo.
In ker se tudi po stotih ne bo.
In ker se tudi po stotih ne bo.
-
Vegetius - Komunikatorka
Lejla86 napisal/-a:Tole je pa čist mim...punce, a ga počas nehamo prepričevat, ker je itak očitno, da se je že sam odloču kako pa kaj...
Če bi se će odločil kaj naredit, bi bilo vse to brezpredmetno, a ne
Bomo vidli po počitnicah kako in kaj. Možni pa sta samo dve odločitvi: poslat bivšo v 3 krasne ali odsloviti zdajšnjo in it v naročje bivše. Vmesne poti ni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov