Ali se sploh lahko pozabi na prvo ljubezen?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 19. Jun. 2007 18:06

To bo vsekakor treba naredit, čeprav ne bo mačji kašelj.

Čez dobra dva tedna jo šibneva na en lep dopust in 14-dni mi bo zagotovo koristilo, da bivšo izbijem iz glave.

Zdaj opažam tudi, da delam neumnosti sam ko jo imam zdraven, drugače že nekako gre. Itak so predavanja končana, tako da se bova z bivšo vidla le, če se zmeniva za kako pijačo/kosilo.

Koliko je ta ideja pametna, pa si že sam predstavljam :?
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 19. Jun. 2007 19:15

Vegetius napisal/-a:To bo vsekakor treba naredit, čeprav ne bo mačji kašelj.

Čez dobra dva tedna jo šibneva na en lep dopust in 14-dni mi bo zagotovo koristilo, da bivšo izbijem iz glave.

Zdaj opažam tudi, da delam neumnosti sam ko jo imam zdraven, drugače že nekako gre. Itak so predavanja končana, tako da se bova z bivšo vidla le, če se zmeniva za kako pijačo/kosilo.

Koliko je ta ideja pametna, pa si že sam predstavljam :?

1. Kake neumnosti delaš?

2. Me veseli, da spoznavaš kaj pomeni to, da boš z bivšo ohranjal stik s pijačkami in kosilom.

...Na ta način je ne boš pozabu....s srcem boš pri bivši, s telesom pa pr svoji družini :?
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 19. Jun. 2007 19:27

*Lara* napisal/-a:1. Kake neumnosti delaš?

Če to opišemo metaforično, se obnašam kot psiček na vrvici, ki mu pred nosom moliš eno veliko slastno kost.

Ne vem pa kaj je bolj pametno - nekoga poskušati pozabiti tako da z njim prekineš vse možne stike ali biti z njim v dobrih prijateljskih odnosih. :roll:

Saj zdajle ko si bom ogledal film The last kiss upam, da mi bodo stvari malo bolj jasne.

Čeprav je res, da so mi stvari izredno jasne in natančne - vem koga ljubim, vem kaj pričakujem in vem kakšne bodo posledice moje nezvestobe. Vse to je res le pod pogojem, da bivše ni zdraven, ker potem (vsaj zaenkrat), na vse to enostavno pozabim. Ni mi jasno kako lahko ima oseba, ki je nisem videl že 13 let, tako velik vpliv name. :eek:

In to preverjeno samo ona, ker so se po meni že lezle in slinle tudi full sexy bejbe, sam še zdaleč ni bilo takega efekta in jih ni bilo problem zavrnit.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 19. Jun. 2007 20:30

pomojem je tko ne boš nikakor pozabu če boš z njo v stikih... sj je logično... najbolš da prekineš stike z njo.. :?
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 19. Jun. 2007 20:57

Vegetus...zdrava pamet ti narekuje, da prekin stike z njo......globoko v sebi bi pa red mel še kakšn stik z njo...Pač...boriš se s svojo zavestjo (veš da to ni prav) in predzavestjo (da si nočeš priznat, da si je želiš...zato ohranjaš stike)
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 19. Jun. 2007 21:53

Nadine napisal/-a:pomojem je tko ne boš nikakor pozabu če boš z njo v stikih... sj je logično... najbolš da prekineš stike z njo.. :?

Če trinajst let ni pomagalo, misliš da bo zdaj kaj boljše?

Ogledal pa sem si film The last kiss in bi se res zahvalil tisti, ki mi ga je priporočala. Gre za skoraj enako zgodbo, kot jo doživljam jaz. In res je hudo videti nosečo punco, ko izve, da jo je fant varal.

@Lara, ko sem prepral tvoj zadnji post sem dejansko spoznal, da se dogaja z mano ravno to, kar si napisala... Punca me brezpogojno ljubi in jaz se slinim za bivšo - ma res nisem nič drugega kot ena svinja :roll:

Ju3 pride punca do mene in res ne vem, ali bi ji kaj o tem povedal ali pa jo preprosto le stisnil in s tem pozabil na vse dvome... čeprav...
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 21. Jun. 2007 7:48

Vegetius napisal/-a:Ni mi jasno kako lahko ima oseba, ki je nisem videl že 13 let, tako velik vpliv name. :eek:

Vpliva ima tocno toliko, kolikor ti pustis. Razen, ce si strasno sibka oseba, cesar pa sodec po tem:
Vegetius napisal/-a:In to preverjeno samo ona, ker so se po meni že lezle in slinle tudi full sexy bejbe, sam še zdaleč ni bilo takega efekta in jih ni bilo problem zavrnit.

ne bi mogli rect. Nehaj ze javkat, se hvalit, karkoli pac ze pocnes tukaj. Pa na kavo se vedno nista sla?! Pha :lach:
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 21. Jun. 2007 8:05

kepka napisal/-a: Pa na kavo se vedno nista sla?! Pha :lach:

Na kavici sva bla kar tri ure in je bilo več kot prekrasno. Pri kavici sem jo povabil na morebitno potoko (je sprejela - sam upam da ni razumela poroke z njo) in sva se zmenla, da se še kdaj dobiva za kavo/kosilo. V stiku pa sva zaenkrat preko e-pošte -> tu se najbolje obvladam :twisted: .

In res ne vem, kako je bivši uspelo mi zmešat glavo. Is she a witch?
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 21. Jun. 2007 8:54

Nadine napisal/-a:pomojem je tko ne boš nikakor pozabu če boš z njo v stikih... sj je logično... najbolš da prekineš stike z njo.. :?

Exactly. :wink:

Bolj je pa vprašanje, če jo sploh želiš pozabiti. Se mi zdi, da ne.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Jun. 2007 9:29

Vegetius napisal/-a:Ne vem pa kaj je bolj pametno - nekoga poskušati pozabiti tako da z njim prekineš vse možne stike ali biti z njim v dobrih prijateljskih odnosih. :roll:
"Daleč od oči, daleč od srca" pravijo. Torej ja, jz bi tud rekla, da obvezno prekini stike, tko jo boš počasi pozabil. Ampak, čak sam mal:
Vegetius napisal/-a:Če trinajst let ni pomagalo, misliš da bo zdaj kaj boljše?
smem prašat kaj si pa teh 13let počel, oz. kolk si še mislil nanjo? Al je pač sam tak "šok", ko se je po vsem tem času spet pojavila v tvojem življenju?
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 21. Jun. 2007 9:40

purple_rain napisal/-a:smem prašat kaj si pa teh 13let počel, oz. kolk si še mislil nanjo? Al je pač sam tak "šok", ko se je po vsem tem času spet pojavila v tvojem življenju?

Prvih 7 let je bilo peklenskih in zaradi tega sem končal štiri zveze. S sedanjo je bilo 6 let moru vse dokler je spet nisem zagledal pred seboj :?

Šok pa je definitivno bil - če pa prvih 10 minut predavanja nisem vedel niti imena predmeta, ki ga predavam :roll:
kai
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kai » 21. Jun. 2007 9:43

Hm. Ko sem bila v podobni situaciji, so se mi prav tako tresle roke. Ampak občutki, ki so me preplavljali, so bili popolnoma drugačni. Močni, a drugačni. Mislim, da se reče temu nostalgija :D

Edinstveno, na tvojem mestu bi uživala v teh feelingih, ker veš, da bodo minili. Seveda pa to pomeni psihiučno uživanje ;)
bounce around kai like bunniez
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 21. Jun. 2007 10:19

kai napisal/-a:Hm. Ko sem bila v podobni situaciji, so se mi prav tako tresle roke. Ampak občutki, ki so me preplavljali, so bili popolnoma drugačni. Močni, a drugačni. Mislim, da se reče temu nostalgija :D

Sam problem je v tem, da so feelingi popolnoma isti :?
kai
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kai » 21. Jun. 2007 13:08

Naj bodo. Nobena ženska več ti takih feelingov ne bo dala. Samo hkrati se zavedaj, da so minila leta. Oba sta drugačna.
bounce around kai like bunniez
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 21. Jun. 2007 13:53

kai napisal/-a:Naj bodo. Nobena ženska več ti takih feelingov ne bo dala. Samo hkrati se zavedaj, da so minila leta. Oba sta drugačna.

Mislim da sva v osnovi ostala zelo podobna, kot da bi se čas ustavil - osebnostno sicer bolj razvita, a se značajno zelo dobro ujameva.

Sicer 3 ure pogovorov ni dovolj, da bi jo lahko spoznal kot celoto...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov