Ali se sploh lahko pozabi na prvo ljubezen?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 18. Jun. 2007 20:08

LARIKA napisal/-a:Vseeno lahko najdeš kakšno svetlo točko v življenju tudi brez nje :wink: . Tega pač ne moreš reči. Vse se da, samo čas je potreben in ne samopomilovanje :wink:

Mislim da to pride novembra :hearts:
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 18. Jun. 2007 20:08

Vegetius napisal/-a:Vidiš, tebi je lažje, ker jaz z bivšo nisem imel enega samcatega slabega trenutka. Vse kar imam v spominu so samo lepe stvari...

ja...ki je trajalo 2 meseca...
V dveh mesecih sploh ne moreš pričakovati slabih stvari...Jz sm šele po pol pol leta našla kako slabo stvar
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 18. Jun. 2007 20:09

Točno tako... Sam je pa res, da če najdeš kaj slabega se razideš in to je to... Ma kva pa jaz vem :twisted:
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 18. Jun. 2007 20:11

Vegetius napisal/-a:
LARIKA napisal/-a:Vseeno lahko najdeš kakšno svetlo točko v življenju tudi brez nje :wink: . Tega pač ne moreš reči. Vse se da, samo čas je potreben in ne samopomilovanje :wink:

Mislim da to pride novembra :hearts:

ČE sem prav zasledila v eni od tem, pričakujete doma naraščaj? Zakaj potem pogrevati staro vezo in čustva?
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 18. Jun. 2007 20:17

Kot da bi to sam želel :evil:

Enostano ko pridem do bivše se obnašam kot najstnik in ne vem zakaj - ne znam kontrolirat svojih čustev :?:

Edino dobro je to, da bivše nisem videl že teden dni, tako da sem se mal ohladil :P
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 18. Jun. 2007 20:18

Čakaj zdej te pa res ne razumem. Tvoja je noseča ali je bivša? Tega otročka pa si ne želiš? Po drugi strani pa limaš srčke kot da si vesel,.. ne vem ne štekam te, res ne,....
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 18. Jun. 2007 20:22

Vegetius napisal/-a:Točno tako... Sam je pa res, da če najdeš kaj slabega se razideš in to je to... Ma kva pa jaz vem :twisted:

Ej bejbi....a v vajini zvezi ni nč slabega?
Hm...mislm da je že to slabo, da ti je ena druga bolj všeč...A se boš zato razidu s svojo? Po tvojih postih sklepam da ne....Določene stvari pač do neke mere sprejmeš in toleriraš
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 18. Jun. 2007 20:23

LARIKA napisal/-a:Čakaj zdej te pa res ne razumem. Tvoja je noseča ali je bivša? Tega otročka pa si ne želiš? Po drugi strani pa limaš srčke kot da si vesel,.. ne vem ne štekam te, res ne,....

Da ti še tebi razložim - otroka pričakujem z zdajšnjo punco in ko sva bila v fazi mešanja je bilo vse OK. Na bivšo sploh nisem niti pomislil. In otroka si res želim najbolj na svetu.

Sam pol pa se je bivša pojavila in je moj sistem odpovedal. Zdajšnje zaradi tega nisem prevaral, ampak mi misel na bivšo ne da miru. Enostavno ko vidim bivšo je enako kot da bi videl boginjo, čeprav je zdajšnja več kot odlična deklina ...
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 18. Jun. 2007 20:25

*Lara* napisal/-a:
Vegetius napisal/-a:Točno tako... Sam je pa res, da če najdeš kaj slabega se razideš in to je to... Ma kva pa jaz vem :twisted:

Ej bejbi....a v vajini zvezi ni nč slabega?
Hm...mislm da je že to slabo, da ti je ena druga bolj všeč...A se boš zato razidu s svojo? Po tvojih postih sklepam da ne....Določene stvari pač do neke mere sprejmeš in toleriraš

Jaz v moji nisem našel v slabih 7 letih nič slabega. Edino kar mi gre na živce je to, da mi ne pusti se drogirat z energy drinki in mi ne pusti divjati po cesti. In to je to :twisted:

Določene stvari pač do neke mere sprejmeš in toleriraš - ali bi moja tolerirala slinjenje za bivšo pa ne vem :twisted:
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 18. Jun. 2007 20:37

če nisi našu nobenih slabih stvari v vajini zvezi.....potem je pa tud ne ogrožaj....nima smisla....

Kako kaj bivša? Si kej pišeta? Mam slab občutk glede tega dopisovanja...čez nek časa se boš tko stopil, da boš še prekinu s svojo bejbo
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 18. Jun. 2007 20:40

*Lara* napisal/-a:Kako kaj bivša? Si kej pišeta? Mam slab občutk glede tega dopisovanja...čez nek časa se boš tko stopil, da boš še prekinu s svojo bejbo

Edina kar si piševa je kako si kaj, kaj delaš, kak dogodek iz dneva in to je to. Nič v smislu ljubezni, čustev itd.

Edino kar hočem doseči z "dopisovanjem" je to, da z njo ohranim prijateljske stike, ker mislim, da jo bo tako lažje preboleti in jo sprejeti zgolj kot prijateljico.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 18. Jun. 2007 20:43

No ja...zadnje maš kar prav....Tud jz sm poskusla na ta način z bivšim...kao "prijateljski" odnos, da ga lažje pozabim....sam ni pr tem ostalu :cool:
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 18. Jun. 2007 21:07

Upam da bo pri meni drugače :P
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 19. Jun. 2007 7:28

Vegetus, MORA bit drugače :)
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 19. Jun. 2007 17:34

*Lara* napisal/-a:Vegetus, MORA bit drugače :)

Se strinjam.
Sam boš moral narest, da jo boš pozabil. mi namesto tebe ne moremo. Posveti se sedanji punci in dogodku ki se bliža.
Coco Chanel

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]