Ali se sploh lahko pozabi na prvo ljubezen?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 12. Jun. 2007 13:55

grow up :roll:
s to punco si bil 2 meseca, mal si se lupčkal z njo in je kar 7 let nisi mogel pozabit. s tem da ves ta čas sploh nisi bil v stiku z njo, končal si pa 5 zvez zaradi nje. džizs, kolk si eni komplicirajo življenje. kako lahko sploh misliš da poznaš osebo, s katero si bil 2 meseca skupaj, pa po možnosti sta bla takrat stara 15 let?? in vse to govorjenje o ljubezni...prosim te :roll:
doma imaš nosečo punco, dej se malo zresni in prevzemi odgovornost. mislim da moraš gledati še na koga drugega, ne samo nase. če boš prevaral punco (in ji to takoj povedal, ker to potem zate ni varanje :wall: ), je ta najgrša stvar kar ji lahko narediš. s tem da vse delaš zavestno.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 12. Jun. 2007 14:10

Ne bom ti rekel, da nimaš prav. Vse kar si napisala je povsem resnično in se strinjam s tabo. Vendar, ko imam bivšo pred samo mi srce enostavno poskoči in glava ne misli več trezno.

Res ne vem, kako jo bom lahko pozabil.. Ravno zdaj jo imam le 1 m stran od mene in ko jo gledam, je prisoten tisti feeling, ki ga ne znam opisat....

Na vprašanje, ali se splača tvegat in vse zgrajeno porušit le za en sam poljub, ti pa preprosto ne znam odgovoriti (Im an idiot)...

Moram pa priznati, da je moja punca izredno potrpežljiva z mano, saj bi jaz v nasprotnem primeru norel če bi zvedel, da se to dogaja njej... Vsaka ji cast :respekt:
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 12. Jun. 2007 14:41

Vegetius veš kaj je zate najbolša rešitev iz nastale situacije? da si najdeš eno tretjo žensko, ki jo boš lahko ljubil z vsem srcem in jo hkrati gledal z vsem poželenjem. to je najbolši recept, da si srečen z osebo, s katero si.

in kaj ostale mislite glede otroka... bi bile z neko osebo, s katero pričakujete ali pa že imate otroka, čeprav ni prave ljubezni? jst zase vem, da se mam preveč rada, da bi zaradi otroka žrtvovala svojo lastno srečo. verjamem pa, da je veliko žensk, ki so in bi storile kaj takega. na žalost.
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 12. Jun. 2007 14:54

Zdaj pa ne pretiravajmo, ker se z bivšo še ni nič zgodilo in danes je verjetno zadnjič, ko jo vidim. Mogoče je res to, da je nisem znal preboleti in pol sem "navidezno" ljubezen vlekel s sabo v sedanjost...

Vse naj bi se zgodilo z nekim namenom, čeprav se meni zdi, da se meni dogajajo same neumnosti :twisted:
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 12. Jun. 2007 15:12

Vegetius napisal/-a:
*Lara* napisal/-a:Ne vem zakaj si se odloču za bejbiko...če pa še zmeri čutš do bivše.

Mogoče zato ker se mi sploh ni sanjalo, da jo bom splojh kdaj še v življenju videl?

Itak da zdajšnjo ljubim in hočem ostat z njo, sam ne bom zanikal, da mi bivša ni všeč - vsaj po zunanjosti.

Zavedam pa se, da bom zdejle moral sprejeti odločitev, ki bo verjetno zaznamovala vso moju prihodnost...

Glede tvoje zadnje izjave pa sta samo dve možnosti: ali jaz sploh ne vem kaj je to jubezen, ali pa ti še nisi občutila prave ljubezni, ki ne umre nikoli...

Ne pozabi, da so zaradi ljubezni izbruhnile vojne, kjer je umrlo na milijone ljudi in so nastale umetnine, ki bodo večno na svetu...

hm, nej še nekej dodam: oi 3 mescih zveze enostavno ne moreš ti nekoga ljubit. takrat si še v prvi fazi zaljubljenosti. šele ko to mine, se lahko počasi začnemo pogovarjat o ljubezni.

vojne pa niso izbruhnile zarad ljubezni, ampak kvečjemu zarad zaljubljenosti. še bolj verjetno pa zarad navadne potrebnost ;)

se pa kar strinjam z "diagnozo", da si si v mislih tole bivšo preuredil v neko fatalko. za tvojga otročička pa upam, da danes bivšo res zadnjič vidiš.
...just breathe...
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 12. Jun. 2007 16:37

Po tolikih letih si videl bivšo...in misliš da sta si usojena...a dejansko je sploh ne poznaš karakterno. Človek se po tolikih letih zelo spremeni...sploh tekom najstništva. Lahko da boš na koncu res "hodil" z njo...po nekaj mesecih pa videl, da to sploh ni to, kar si pričakoval...in ostal boš brez nje in brez svoje "družinice".

Te smem vprašati koliko let imaš?

P.s...a tista usodna pijačka se je že zgodila..al kako?
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 12. Jun. 2007 16:55

Eno je ljubezen, drugo je (zgolj) fizična privlačnost.

Z zdejšnjo si že tok let in če jo ljubiš, kot pravš, jo ljubiš celo, z njenimi dobrimi in mal mn dobrimi lastnostmi. Z biušo si biu kratk čas, leta nazaj (u usem tem času se je tut ona najbrš spremenila), se prau je ne poznaš tok dobr, da bi loh do nje čutu saj pou tok k do zdejšne, predvidevam, da gre za prvlačnost, ki se pač zgodi in proti temu ne moreš nč. Ampak moje mnenje je, da se ti dve ženski ne morta primerjat in tvegat use kar maš z zdejšno (plus to, kar prihaja) za potešiteu neke fizične prvlačnosti oz potrebe z biušo, se mi zdi neumno.

Pa ne obsojam tega, da si jo sreču in ti je vizualno še vedno cela mačka, gre za to, da maš "doma" zlato punco in še enga zlatkota na poti, zato ne razdirat tega, kar si si ustvaru zarad trenutnih "nagonou" ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 12. Jun. 2007 19:09

brunett napisal/-a:Moja prva ljubezen mi je enkrat napisal:

...vsaka naslednja je boljša. Srce pa ostane pri prvi. To prvo imaš večno rad, le navadiš se živeti brez nje...

Kok lepo... bi samo dodala, da morda ni nujno, da to drži ravno za prvo,
ampak za eno ljubezen v življenju vsakega pa definitivno :wink:
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 12. Jun. 2007 19:44

*Lara* napisal/-a:P.s...a tista usodna pijačka se je že zgodila..al kako?

Sva bla na pijači in je blo več kot prekrasno. Pogovor je bil sicer malce čustveno obarvan, sam se izredno veselim, da sva se po tolkih letih srečala.

Skozi pogovor pa se spoznal, da imava res veliko skupnega - lahko bi rekel, da sva kot ena duša razdeljena na pol. Sam žal sva šla vsak svojo pot.

Tako bivša kot jaz sva skupaj z mlajšo osebo, ki se študira in oba si želiva eno resnejšo zvezo (no jaz se lahko pohvalim, da jo skoraj imam). Ni ravno zadovoljna z njim (vsaj tako se mi zdi), ampak tak je pač life.

No, kakor koli že, sem se udal v "usodo" in bom ostal pri zdajšnji, čeprav bodo na bivšo vedno ostali lepi spomini...

Seveda se bova z bivšo še srečala na kakšni pijači/večerji. Mislim da bo minilo še kar nekaj časa, da jo bom lahko shranil v srcu kot lep spomin in ne bom mislil nanjo kot osebo, s katero bi rad preživel vse svoje življenje...
Zadnjič spremenil Vegetius, dne 12. Jun. 2007 19:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 12. Jun. 2007 19:49

Vegetius napisal/-a:
Ravno zdaj jo imam le 1 m stran od mene in ko jo gledam, je prisoten tisti feeling, ki ga ne znam opisat....

Že tukaj mi dosti stvari ni jasnih. :?
Medtem ko si na compu?
A ona ve, da pišeš o njej na forum?
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 12. Jun. 2007 19:55

Itak da ne ve, ma haloo :lol: Konec koncev, zakaj pa bi. Ona ima verjetno vse razčiščeno o sebi, jaz sem tisti, ki se mu mal filizla :twisted:

Itak pa se na forumih nikoli ne ve, kdo je zadaj... Forum je prostor, kjer lahko prosto razglabljaš o problemih in dvomijh na način, da se ne razve naokoli... A ni to logičen?

Poleg tega pa mislim, da je nisem v ničemer prizadel ali pač... Če bi jo imensko navedel pa bi govoril vse grdo o njej bi že razumel, sam tako...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 12. Jun. 2007 20:07

Samo ni mi jasno, kako jo lahko imaš 1 m stran :roll:
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 12. Jun. 2007 20:09

Preberi 1. post in ti bo vse bolj jasno... Danes se je vse zaključilo, tako da odslej naprej vse po starem +/-
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 12. Jun. 2007 20:11

men tudn ni to jasn :lol: (1m stran?)

Kaj misliš s tem +/- ?
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 12. Jun. 2007 20:16

*Lara* napisal/-a:men tudn ni to jasn :lol: (1m stran?)

Kaj misliš s tem +/- ?

Če ti sediš pred nekom, ali zdraven njega si en meter proč, a ne? :)

Vse bo odslej šlo po strarem, z razliko, da se bom z bivšo še kdaj srečal pa malo poklepetal o tem in onem...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]