Ali se sploh lahko pozabi na prvo ljubezen?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 01. Jun. 2007 9:13

*_nincy_* napisal/-a:Aja pa zakon v troje to je ena najbolših idej kar bi se jih lahko spomnil :rofl: ni kej domišilijo imaš na vrhuncu :D

Glede na trende, je to zdaj IN. Celo Cosmo je imel članek na to tematiko. Mene osebno zveza v troje sploh ne bi motila - prej nasprotno.
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 01. Jun. 2007 9:19

Postavi se v drugo kožo!

Kaj,če bi bila situacija obrnjene...

Sicer pa dej mi povej kaj ti je zdejšna rekla ko si ji pokazal sliko bivše :eek:
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 01. Jun. 2007 9:22

Vegetius napisal/-a: Mene osebno zveza v troje sploh ne bi motila - prej nasprotno.

dragi moj, to bi bil velik finančni zalogaj! :D :D :D
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 01. Jun. 2007 9:27

Jochie napisal/-a:
Vegetius napisal/-a: Mene osebno zveza v troje sploh ne bi motila - prej nasprotno.

:rofl: hehe ja sem čakala kaj podobnega....zato je pa bolje da ima ženska 2 moška pa si mal stroške razdelita, če je to ravno IN :D
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 01. Jun. 2007 9:28

Jochie napisal/-a:

Niti ne, ker bi bile potem dve plače pri hiši, tretja pa bi kmalu prišla :)

Dejtvo je, da se v treh lažje shaja kot v dveh - vsaj po ekonomski plati.
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 01. Jun. 2007 11:12

Jao pa kam gre ta svet... :roll:
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 01. Jun. 2007 15:07

jaooo si si nakopal usega..sm prebrala tvoj odgovor/ugovor na to kar sm jst napisala..

mah sej ne vem...se postavim u tvojo kožo, bi mi blo kr mal nerodn priznam, sam bi bežala čimdl od te osebe in jo hotla pozabt ker bi vedla da obstajata 2 možnosti in tista možnost da bi mi ta "biuši" še bl prrastu k srcu bi bla gorzljiva glede na tvoje stanje v življenju..

iiiiiiii..lepo da svojo zdejšno razvajaš, to cenm, upam da boš res izpolnu..sam čimprej se lot tega da pozabš tisto ne pa da dregaš v stare spomine! dobri l slabi spomini k sta bla z biušo skupej?? kaj je blo sploh med vama? če smem prašat?
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 01. Jun. 2007 15:27

Tudi ta zgodba je mal zapletena :?

No če na kratko povzamem - najprej sem bil zaljubljen v njeno sestro, s katero sva se tudi enkrat zalizala.

Sam pol je nekako naneslo tako, da sem začel hodit s to bivšo (another long story). Skupaj sva bla dobra dva meseca in sva se imela več kot odlično. Dol se sicer nisva dala, sam so bili pa poljubi strastni kot se šika - včasih sva se poljubljala tudi po več ur skupaj.

Pol pa sem se razšel z njo po neumnosti - frend ji je po telefonu kar v mojem imenu reku, da je konec in ona ni hotela več slišat zame (najstniške bedarije).

Sej prve tri mesece po tem dogodku je blo vse QL, sam pol pa sem jo začel pogrešat kot hudič. V bistvu to nisem nikoli 100% prebolel. Pa glih komaj mi je uspelo (ko sem zvedu, da bom očka), sem jo spet dobil pred sabo :roll: .

Občutki ko sem jo ponovno videl so bili skoraj taki, kot ko sem jo prvič poljubil. Čeprav vem, da sem srečno zaljubljen in da ta, s katero sem zdaj, je tista prava zame, mi srce še vedno ne da miru, ko vidim bivšo. Seveda ni to zato, ker je tako ultra hudo sexy, ampak zato, ker sem bil nekoč z njo.

Mogoče pa je vse to posledica tega, ker si mislim, kaj bi bilo, če... Na številnih drugih področjih resturam, sam priznam, da v glavi glede ljubezni nimam prav razčiščenih pojmov.

Sam ne da ne vem, kaj je prav in kaj ni ter kar je treba storiti in kaj ne, ampak ko bivšo zagledam gre vsa logika k vragu :cry:
We live only for reproducion and to make other live`s better or worst...
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 01. Jun. 2007 15:51

Vegetius napisal/-a:Dol se sicer nisva dala, sam so bili pa poljubi strastni kot se šika - včasih sva se poljubljala tudi po več ur skupaj.

Hm, ja kaj sem ze napisala ... :D

kepka napisal/-a:2 meseca sta hodila 13 let nazaj? Le zakaj se men zdi, da nisi spal z njo (ali pa morda 2x in je bilo zanic) in da je to tisto, kar jo dela misteriozno :D

Sicer pa, ko se je prijavljala na tecaj, predavanje, karkoli ze organiziras / predavas, je vedela, kdo bo predaval in vedela je, da te bo srecala. In ti si jo nekoc prevaral? Zatorej se pazi te nedolzne pijace znjo. In nje in tvoje zdajsnje, ko bo za to izvedela. Po moznosti od te tvoje bivse. :lach:

Ubogi fantic.

Sicer pa se mi zdi, da vse skupaj prevec napihujes. In ce se kateri zdi romanticno, da jo fant zaradi slabe vesti pelje na morje, se meni ne. :twisted:
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 01. Jun. 2007 15:56

Slabe vesti še ni, ker še nič nisem skuhal - fizično mislim.

Saj vem da lahko se zdi komu vse skupaj neumno, sam zame je to resna stvar, ki me daje na resno preizkušnjo... Ne vem zakaj ne razumeš, da me bivša še vedno privlači kot strela? Če gledam racinalno, vem da moram držati prste proč, sam ko jo imam pred mano, ne misli več prava glava. Teoretično gledano: če bi ona npr. rekla oziroma dala vedeti, da naj jo poljubim, mislim da bi se temu zelo težko uprl. Vem pa, da na koncu lahko vse zafuram in pol bo :twisted: .

V tem primeru mi ostane le enosmerna letalska karta za Avstralijo. :P
We live only for reproducion and to make other live`s better or worst...
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 01. Jun. 2007 17:26

Vegetius napisal/-a:Ne vem zakaj ne razumeš, da me bivša še vedno privlači kot strela? Če gledam racinalno, vem da moram držati prste proč, sam ko jo imam pred mano, ne misli več prava glava.

Seveda te razumem (kakor te pac lahko kot oseba neznejsega spola). Zato se mi namrec smilis. :D Pa brez zamere, ampak nekatere stvari naj bi nas locile od preostalega zivalskega sveta ...

Hotela sem te pa samo opozorit na to, da je tvoja bivsa vedela, da bos ti predaval in da te bo srecala.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 01. Jun. 2007 17:42

kepka napisal/-a:Hotela sem te pa samo opozorit na to, da je tvoja bivsa vedela, da bos ti predaval in da te bo srecala.

Mislim da ne, ker sem dobesedno vskočil v predavanje, ker so nujno potrebovali dodatno pomoč (drugače jaz predavam ekonomistkam).

Udeležbo na tečaju pa je bivši določilo kar podjetje ( ni bila prostovoljna odločitev :) ). Da sva se srečala je (po mojem mnenju) zgolj in samo naključje.

Ti pa povem, da drugače, ko imam predavanja, imam kot slušateljice take deklice, da te kap. Kljub temu pa me do sedaj niti ena ni zamikala - da bi imel kakšne grešne misli. Edino bivši je to uspelo.
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 01. Jun. 2007 18:04

Vegetius napisal/-a:Da sva se srečala je (po mojem mnenju) zgolj in samo naključje.

naključij ni... vse se z enim namenom zgodi... žal... :cry:

p.s. zadnja besedica nima veze s tabo ampak je posledica počutja...
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
irisina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 8. 2006
Kraj: =)

Neprebrana objavaNapisal/-a irisina » 01. Jun. 2007 20:57

Vegetius napisal/-a:
Saj vem da lahko se zdi komu vse skupaj neumno, sam zame je to resna stvar, ki me daje na resno preizkušnjo... Ne vem zakaj ne razumeš, da me bivša še vedno privlači kot strela?

hmm... jaz te razumem :wink: resno...
samo moraš pa res pazit, da je ne boš potem še bolj pogrešal, ker tudi to se ti lahko naredi - na žalost pač tako je :?

a pa je bila drugače tudi ona tako navdušena(nevem katero drugo besedo bi uporabla :wink: ), ko te je zagledala in ko si jo povabil na pijačo?
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 01. Jun. 2007 21:03

Pogovor med naju je kljub dolgemu času potekal popolnoma sproščeno, čeprav nastopam v vlogi predavatelja, ki ji bo moral na koncu dati oceno. : lol:

Drugače je povabilo na pijačo dobro sprejela - sam sedaj jaz nisem več povsem prepričan, če je to dobra ideja.... Želim, da bi jo malo bolje spoznal, sam lahko pa se zgodil, da jo bom pol še bolj pogrešal...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]