Seveda si data lupča-ni to zdj eno doooolgo zalizovanje, ampak tak lupček, da ko jih vidiš veš, da se mata po tokih letih še zmer ful rada. Jst dam tud svojemu lupčka pred starši, ampak tazga zahitrga
Midva si dava pred starši lupčka ko recimo on pride k meni, jaz k njemu, greva stran eden od drugega, tako pač unega hitrega lupčka. Francozi so pri nama samo ko sexava, ker se obema to zdi neprimerno za v družbo, če pa sva sama in si dava francoza naju pa oba zrajca in končava v postelji če sva kje zunaj si včasih dava francoza (redko) pa še to pol kmal zgineva domov sexat al pa kje drugje ( blizje) opraviva.
ja se strinjam tuki z nekaterimi...pač na velko se neki lizat pred tastarmi res ni ne vem kok moralno...tiste sweet poljubčke pa valda si izmenjujeva pa tut na kauču leživa skupi in use pa se tastari sam tko lepo nasmejijo...drgač pa nč posebnga...res pa je da mojih še nikol nism vidla pred mano kar koli da bi delala
Nimam si kaj, ker moj fant je zelooo odprta oseba in vedno pokaže, kako se počuti in kaj misli. Tko da se velikokrat zgodi, da me pred mami klofne po ritki, al pa me dvigne v zrak in mi kej sočnega reče, poljubčki kar letijo, z jezikom se pa vseen mal 'pršpara', kar zelo cenim, ker mene je ob takih dejanjih vseen mal sram pred mamo, hehe. Ampak ona je prav posrečena in se nama vedno nasmeje.. Fajn!
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
iluzija napisal/-a:Kaj pa starši pred vami? Si dajo kakšnega lupčka?
ko sem še bla majhna sem ju zadnjič vidla,da sta se tako objela pa je bil poljub.pol pa nič več.no sam moja dva se nea preveč dobro razumeta že dalj časa in ni neke ljubezni več.Valda pa me ne bi motlo ni,če bi bli kaki lupčki.
lupckava (ne lizarva!) se pred njegovo mamo skos neki, objemčki, muckanje...pred mojmi je pa meni prevč nerodno, se pa moje dva večkrat lupčkasta pred nama!?
Lupčkava se ja.. liževa pa definitivno ne pred tastarimi.. bo še kerga kap
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "