Ali se bojite smrti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
avalon - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Ljubljana
hja, to že, sam pomisli, kok ljudi bi prizadela še tvoja smrt... sej je lepo in se sliš romantiš, sam men se zdi tut mal sebično
ampak to sam moje skromno mnenje...
drgač pa mene smrti ni strah, to je dejstvo da bomo vsi enkrat umrli. se ne ubadam s tem, rajš živim tko k men paše, da mi ne bo kdaj kej žal mene je bolj strah staranja. pa ne tam k je človek star 40, 50. una starastara leta - k ti že vse peša. tistmu bi se pa izognila če bi se le dalo...
ampak to sam moje skromno mnenje...
drgač pa mene smrti ni strah, to je dejstvo da bomo vsi enkrat umrli. se ne ubadam s tem, rajš živim tko k men paše, da mi ne bo kdaj kej žal mene je bolj strah staranja. pa ne tam k je človek star 40, 50. una starastara leta - k ti že vse peša. tistmu bi se pa izognila če bi se le dalo...
Smile. It’s The Second Best Thing You Can Do With Your Lips.
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
Sama se bolj kot smrti bojim staranja
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Mimi_M napisal/-a:ne bojim se smrti, ker mislim, da se od takrat naprej itak ne zavedaš ničesar in pač ne veš, da si umrl...
Kaj ne rečeš..
olivia napisal/-a:Se pa včasih prašam koliko ljudi in kdo bi prišel na moj pogreb. Morda čudno ampak me pa zanima.
To sem se tud jz spraševala..ja, sej se sliši čudno mogoče, ampak bi me res zanimal..kolk bi ljudje res žaloval za mano..
Pa če se vrnem k vprašanju..pred leti, v bolj depresivnem obdobju bi rekla "bog(or whoever you are), vzemi me čimprej" .. Zdej pa ne glih. Sicer se nikol nisem preveč poglabljala v to, me pa včasih v kakšnih situacijah(predvsem na cesti) zgrabi misel "ojoj, nočem umret, nočem umret"..torej ja, valda, strah me je. Sam bolj ko to, se bojim zgubit bližnje, kot je večina pisala..ne vem, kaj bi nardila, če bi kdorkoli od familije umrl.. Ali pa fant in prijatelji..
Uh, težka tema tole, za tko pozn zvečer.
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
v bistvu me ni tolk strah moje lastne smrti, me je pa ful strah da bi umrl kdo od bližnjih meni se bi zmešalo po mojem sploh ne morm pomislit na to..
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
ja u bistvu mene je tud bolj strah smrti mojih bližnjih k si sploh ne morm predstavljat kako bo pol..kako bom js to preživela..
o svoji smrti sem velikrat tud razmišljala kao pol itak ne veš nč in me je blo strah, k sm bla mlajša..ampak kaj, sj vsak enkrat umre in zdj se tud ne bojim več...
o svoji smrti sem velikrat tud razmišljala kao pol itak ne veš nč in me je blo strah, k sm bla mlajša..ampak kaj, sj vsak enkrat umre in zdj se tud ne bojim več...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
#naranja# - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Maribor
mene tut ni strah. kr vem, da vsak gre enkrat na lepše (ja, jaz bom šla na lepše ) pa tut neke posebne panike ne zganjam več, če mi kdo od bližnjih umre. kr se še itak pogovarjam v mislih z njim. res, da je malo kruto, ko se zamisliš in ugotoviš, da ne boš nikol več vido njegovega nasmeha, pogleda... ampak življenje gre naprej. do konca. tam se p amamo pol vsi lepo.
- kai
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
jaz gledam smrt kot nekaj obveznega. vsak bo umrl. bojim se je nikakor ne, mogoče se je malce veselim, ker bo konec agonije. nisem samomorilske narave, da ne bo prišlo do nesporazuma. samo smrt je nek dosežen cilj.. ciljev se pa nagonsko veselim..
bounce around kai like bunniez
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]