Ali se bojite smrti?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali vas je strah smrti?

DA
164
53%
NE
144
47%
Skupaj glasov : 308

Uporabniški avatar
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 4. 2005
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Smejkica » 02. Maj. 2006 12:03

Ja jst se bojim smrti. Sej vem, da ne bi smela o tem razmišljat, sam včasih mam preveč temne misli. Sploh, ko vidim, da umre kakšen mlad človek, ki še ni imel priložnosti na polno zaživeti.
Bojim se, da bi umrla mlada, da si ne bi mogla ustvarit družine ... Samo sej, ko me enkrat ne bo več, se tega ne bom zavedla. Bolj kot moje smrti me je strah smrti najbližjih. Da bi zgubila osebe, ki jih imam neskončno rada. Da ne bi mogla več deliti trenutkov z njimi ... Tega me je pa prekleto strah ... :(
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Uporabniški avatar
Ange|ina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 8. 2004
Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)

Neprebrana objavaNapisal/-a Ange|ina » 02. Maj. 2006 12:58

heh.. jst se pa bol bojim da bom žvela predolg.. da bojo vsi ljudje okol mene umrl, da bom v nadlogo svojim otrokom, da bom vsa bolna in se mi ne bo dal pomagat.. raj umrem mal mlajša pa do takrt res živim, kot pa da životarim pr stotih, z miljon tabletami za vzet vsak dan, v breme vsem okoli sebe ipd.

sicer pa.. strah me ni umret.. to je edina stvar v življenju k jo moraš narest in nimaš izbire.. pač se je potrebno sprijaznt z minljivostjo..

Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 02. Maj. 2006 13:08

o tem pa res ne razmišljem, preveč morbidna tema. enkrat bomo pač vsi umrli in če bom začela razmišljat kje se mi lahko kaj zgodi, bom ratala paranoik. drugač se pa strinjam z Angelino.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 02. Maj. 2006 13:16

Men je pa zdele k sm mal začela razmišljat o tem TOTALNo zabediral in totaln šok, panika ... :( Ne morm se sprjaznt z dejstvom, da me enkrat ne bo več, da se zdej vsi neki trudmo in si prizadevamo za stvari, ki so itak nepomembne v primerjavi z življenjem samim. Ok, ne bom več o tem razmišljala :(
Same smrti se pa ne bojim, ker upam, da bom umrla v spanju ... Moja prababica je med pletenjem v gugalniku zaspala - pa rečte če ni to lepa smrt. Tud ne razmišljam nikoli o tem, ker so to preveč žalostne stvari, čeprav nas čisto vse to enkrat čaka.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
pikka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 4. 2006
Kraj: Slovenija

Neprebrana objavaNapisal/-a pikka » 02. Maj. 2006 15:16

jst se pa ne bojim svoje smrti, niti tega da bi umrla v bolečinah. sj če tko pomisleš, en čas te boli, pa te lh ful boli, ampak k te pa že preveč boli, da bi še živel, pa umreš. itak te lohk še bolj boli, pa se enkrat neha.
pa tud k bom umrla, nočem da bi kdo joku za mano, pa nočem da mi na pogrebu vrtijo Tišino (uno s trobento), ampak rajš nvem, kkšne pink floyde al pa kej takga.

toj glede mene; me pa včasih prov presune, ko (iz različnih razlogov) pomislem kk bi blo, če bi umrla mami, ati, bratca, lubi, kkšna frendica ... pa to samo za osebe k jih mam najrajš! ne pač enkrat v starosti, ampak če bi ZDEJLE. baaad!! pa ne zato da bi sama ostala al pa kej, ne zarad mene. men bi blo hudo pa vse ... ampak zarad drugih, pa zarad vsega kar so ti ljudje dobrga nardil na svetu, ker jih je škoda.

edin ja no ... bad bi mi pa blo, če bi umrla kr tko, k vem da bi blo nekaterim hudo za mano. npr. ne bi se mogla sama ubit, ker jim tega enostavno ne morm nardit. najboljši prijateljci se je brat obesu pr 21 letih, pa vem da ji je še zdej ful bad. če bi se jst ubila me pa najbolj skrbi za oba brata pa lubija. no če bi se mela namen ubit bi ga itak pustila prej.
...

ok zdj sem že off topic.
Uporabniški avatar
Elven Lied
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 10. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Elven Lied » 02. Maj. 2006 15:30

ni me strah smrti, ker menim, da je smrt le nov začetek
Hudič v vsem svojem tulu
nima puščice, ki bi ranila
srce bolj kakor sladek glas.
Byron
**TaMaLaa**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 7. 2005
Kraj: somewhere...

Neprebrana objavaNapisal/-a **TaMaLaa** » 02. Maj. 2006 20:27

mene je pa strah smrti..kr nevem kk bom umrla pa to :(..to me je ful strah če bo fejst hudo..drgač me je pa še bol strah smrti bližnjih..:(
baby..life goes on..
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 02. Maj. 2006 21:01

jah vprašanje vredno razmisleka :)
smrti se bojim ja, ampak samo v tistih trenutkih ki mi grozi.tko na lepem se niti ne spomnem kej tazga razmišljat in se poglabljat v to, ker bolj kot se bom poglabljala dlje bom od zaključka....
smrt je itaq en tak neizogibni dogodek vsem živim bitjem, tko da prekomerno sikiranje kaj bo in kaj ne bo, se mi zdi precej odveč.ko bo pač prišel dan bo a ne...me je pa predvsem strah smrti koga druzga-bližnjega, kot pa moje....bolj me skomina misel na to, kaj če se komu od mojih kej zgodi.no ubistvu nočem niti pomislt....
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 02. Maj. 2006 22:20

....
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 28. Jul. 2010 19:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 02. Maj. 2006 22:24

če je prejšnjo življenje, se prav da je tud tisto blo posmrtno a ne...... :wink:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 02. Maj. 2006 22:54

...
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 02. Maj. 2006 23:42

Bojim se ja. Pa ne smrti kot trenutka, ko bi umrla ampak zdaj, ko se zavem da vec nikoli ne bi/bom cutila, videla, slisala, ljubila vsega kar me zdaj obdaja. Da ne bom znala kako bo 2080.. ali se prej.
Se bolj me je pa strah smrti bliznjih, ne toliko svoje. :?
Vedno me je zanimalo kako bi bilo na dan ko bi umrla. Kako bi potekal pogreb, kaj bi povedali, po cem bi se me spominjali, ce bi bili zelo zalostni...
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 03. Maj. 2006 0:19

jst tega niti nočem vedet :?
Uporabniški avatar
MiSs AnGeL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiSs AnGeL » 03. Maj. 2006 9:20

Jst se pa smrti ful bojim ampak res ful :( .Sam ne zato k bi blo moje življenje ne vem kok lepo sam tko to mi je čist nerazumljiv.Če kdo umre tega sploh ne morm razumet in že od mejhnga rajš ne razmišlam o tem ker mi tok bed rata da me nč več ne potolaži.Skos k kdo umre k sm ga poznala si govorim da to ne more bit res pa use čeprov me ful prizadane in ne bom nikol pozabla takih trenutkov k sm kej tok groznga zvedla.Še bolj pa se bojim smrti bližnjih ker dvomim da bi prenesla če bi kdo od njih umru :(
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 03. Maj. 2006 13:22

....

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov