Ali se bojite smrti?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali vas je strah smrti?

DA
164
53%
NE
144
47%
Skupaj glasov : 308

Uporabniški avatar
*erciika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *erciika* » 22. Jun. 2008 14:19

Bulma napisal/-a:Jaz se tudi bojim smrti. Včasih ko npr.kaj premišljujem pa misli nanesejo na temo kako je ko si mrtev. MIslim...ni te več! Nič ne čutiš itd. Hjao,tega me je grozno strah :cry:

isto pri meni :(
Uporabniški avatar
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2008
Kraj: Love RD

Neprebrana objavaNapisal/-a Punchee » 22. Jun. 2008 17:17

*erciika* napisal/-a:
Bulma napisal/-a:Jaz se tudi bojim smrti. Včasih ko npr.kaj premišljujem pa misli nanesejo na temo kako je ko si mrtev. MIslim...ni te več! Nič ne čutiš itd. Hjao,tega me je grozno strah :cry:

in meni :?
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
cacao.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 6. 2008
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a cacao. » 23. Jun. 2008 14:20

Verjamem v posmrtno življenje. Ampak me je strah umreti, ker ne vem kako naj bi to-življenje potekalo. Upam, da začneš na novo.
Uporabniški avatar
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Atena13 » 23. Jun. 2008 15:12

Ne,ne bojim se je.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
Uporabniški avatar
Temida
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2007
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Temida » 24. Jun. 2008 13:47

Frenkie napisal/-a:Torej ali se bojite smrti?

Razmišljate kdaj o tem? Vas je recimo strah tega občutka, da bi se vam vsak čas lahko nekaj zgodilo in bi bilo vsega konec?
prav posebno sicer ne razmišljam o tem, ampak bojim se je ne.
Oglasi se

Samo tisti, ki trpijo, rastejo v lepoto.
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 3. 2008
Kraj: In his song.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee. » 24. Jun. 2008 13:58

Punchee napisal/-a:
*erciika* napisal/-a:

in meni :?

tud js se smrti zelo bojim, ker vem da ne bom več čutila tega kar lahko čutim zdaj, ker vem da bodo za mano ostali ljudje, ki bodo trpeli.
drugače pa kaj dosti o smrti raje ne razmišljam
So give me your forever.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 24. Jun. 2008 14:02

Ne bojim se smrti same, ampak tega da bi umrla prehitro, nepričakovano in ne bi mogla doživet vsega kar bi se želela. Groza me je tega da pol tega kar si meu nikol več ni, vsega je naenkrat konc; najbrž je potem tko kot da bi skos samo spau (brez sanjanja seveda).
ba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ba » 24. Jun. 2008 14:45

ne bojim se smrti, vseen mi je za umrle in za sebe, ko umrem, saj vem kam grem, kaj bom in kaj bo.. zivljenje se konca, ko se poistovetis z Bogom, to so le faze in ucenja.. treba se povzpet nad tole materialno dojemanje sveta, pa bojo vsi problemi izginli.. ;)
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 11. Jul. 2008 13:23

Smrt je povsem naravna. Sem se sprijaznila z dejstvom, da bom enkrat umrla. Smrt je zame večno spanje in zato nič strašnega. Strah me je edino, da bi umrla mlada, preden bi doživela vse, kar si želim, da bi umrla v prometni nesreči, da bi umrla bolečo smrt ali zaradi bolezni. Nočem mučne smrti in jo ne želim nikomur. Bolj me je strah smrti bližnjih. Pa strah me je konca sveta.
Uporabniški avatar
uniqueee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a uniqueee » 11. Jul. 2008 14:41

Smrti, same po sebi, me ni strah. Že, samo ne tako, kot me je strah starosti. Saj, lahko, da bom mela lepo starost, pa vse to. Samo, ko si star, pa ko vidiš vse te mladostnike, pa mlade mamice ter atije, pa se zamisliš: "Kje to že tile časi..."... in veš, da se nebo nikoli vrnilo.
ampak, ko umreš, se naenkrat vse konča, bez da bi se zavedal. Če bi umirala počasi, bi to tui trajalo samo nekaj časaa. Lahko te pa tudi v enem trenutku pobere.. Lahko me zdaj, ko pišeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (tak bi zgledalo, če bi mi zdaj glava na tipkovnico vrglo.. Diagnoza: umrla nenadne smrti. Vzrok: ??? hec.hec). Kaj pač hočem povedat je, da smrt po eni strani ni nekaj, česar bi nas moglo bit fejst strah. Mene je strah npr. kak se bom z atejom pobotala, če me nebojo sprejeli na želeno šolo, ipd. Ker pa nikoli ne vemo, kdaj bo naš zadni dan, je pametno živet vsak dan, kot da je tvoj zadnji.. :D
pač, moje mneje :wink:
Uporabniški avatar
taššek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: okolica Ptuja (Spuhlja)

Neprebrana objavaNapisal/-a taššek » 11. Jul. 2008 21:59

Hejj.
Smrti se ne bojim. Ampak se pa vasih prav poglobi v življenje po smrti in kaj je ko si mrtev. In tako dalje. Drugače osebno se pa smrti ne bojim.. Upam samo da me nebo avto do smrti povozo .. Mojo prijateljico je zraven mene avto povozo na srečo ni umrla ampak je imela hude poškodbe glave in hrbtenice. Ampak vedno ko si tisti trenutek prevrtim pred oči se mi naberejo solze.. :(
* you are like a dRug to me, like my own personaL brand oF heroin !
Uporabniški avatar
BlackMagicWoman
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2008
Kraj: Somewhere over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackMagicWoman » 11. Jul. 2008 22:01

Ne bojim se smrti. Verjamem v usodo in vedno pravim, da ko mi je usojeno umreti bom umrla. Ne obremenjujem se preveč s tem. Pač, ko se bo zgodilo se bo.
Pain is temporary, glory is forever!
Uporabniški avatar
BeXy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: Over the Niji

Neprebrana objavaNapisal/-a BeXy » 11. Jul. 2008 22:51

Ni me strah, ker imam o posmrtnem življenju neko določeno trdno prepričanje. Imam občutek, da mi tut tam ne bo nič manjkalo, ker pa verjamem v reinkarnacijo, bom verjetno kmalu po prihodu na ono stran spet končala tu. :D
Hkrati pa ne verjamem v usodo... :)
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Liena » 12. Jul. 2008 10:22

Ni me strah svoje smrti, bolj me zmrazi ko pomislim, da bi odšel kdo od mojih najbližjih. Če pa pomislim na svojo smrt zdaj, pa... Neprijetno mi je pomisliti, kak bi se odzivala okolica, kak bi bilo potem z življenjem tistih, ki so mi blizu. To me muči bolj, kot smrt sama, da me preprosto ne bi bilo več z njimi.
sann
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a sann » 12. Jul. 2008 19:57

mariah napisal/-a: da je smrt konec, da ko umreš, ne čutiš, ne sanjaš, ne nič :? S tem se ne morem sprijaznit. Dostikrat ponoči ne morem zaspat in me napadejo take misli. Groza! In ne morem se sprijaznit z dejstvom, da me nekega dne ne bo več, da bo tako kakor da me sploh nikoli ni bilo. Sčasoma te ljudje pozabijo, čez par generacij nihče niti ne ve, da si živel, kaj vse si dosegel, koga si ljubil.. :( fak. In v temu življenju se trudimo, da bi dosegli naše cilje- zakaj že?? Ju3 te mogoče več ne bo :? In ko umreš, kaj ti pomeni vse za kar si si prizadeval?

Se čist strinjam s temle..pr men je isto...js se je tut fuul bojim :( sploh si ne morem predstavljat tega da me enkrat več ne bo...da bo konec usega..da bodo za mano ostali ljudje,družina :cry: in grozn je ko sam pomislim na to da nikol več ne bom mogla videt ljudi,prijatelje,se smejat,veselit,dihat :( res groozn..večkrat se mi zgodi da ponoč ne morem zaspat in pol razmišlam o tem in jočem ko nora...res to mi je full grozn..še posebi če pomislim da bi umro gdo od bližnjih.. :cry:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov