Ali se bojite smrti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
mene ni strah smrti
sem po naravi nažalost bolj pesimističen človek in sem mela že tud probleme z depresijo in takrat sem si celo želela smrti.včasih,ko sem zelo žalostna si prav želim da bi zaspala in se ne bi več zbudila...ampak mi gre na boljše zadnje čase
sem po naravi nažalost bolj pesimističen človek in sem mela že tud probleme z depresijo in takrat sem si celo želela smrti.včasih,ko sem zelo žalostna si prav želim da bi zaspala in se ne bi več zbudila...ampak mi gre na boljše zadnje čase
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
kajira napisal/-a:urshaster napisal/-a:svoje smrti me ni strah, sam od kakšnga od bližih me je pa strah, bi rada raj pred nimi umrla
mal egoistično po eni strani, po drugi pa čudno, da si želiš tako kmalu umret.
jst mislim,da ni egoistično to,da si hoče pršparat trpljenje..sej nben ne rad trpi in si ne želi take bolečine..čprav je res,da če bo umrla pred njenimi bljižnimi,to pomen,da bojo oni trpeli (bolj kot ona).
se moj odgovor-ni me strah smrti.upam sam,da ne jst ne moji bljižni ne bomo preveč trpeli.in itak držim pesti 100 na uro,da bo ta trenurtk prišel čimbolj pozno.
raj ne mislim prevec o tem..
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Mene ne straši dejstvo, da bom enkrat umrla, mi pa rata čist grozn, k začnem razmišlat, na kašn način bom umrla, pa če bom hitr, a bom trpela itd...pa da se lahko to zgodi že jutr, pa se mi sploh ne sanja... Take misli so mi pa grozne, pa če razmšlam podobno o svoji najbližjih.
-
mojca88 - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2007
mene je pa ubistvu bol kot umiranja samega strah kaj bo po smrti...strah me je ful da ne bo nič, da bom zginla za vedno, čeprov prepričujem samo sebe da obstaja reinkarnacija, nekak upam na to:)
najbolš je pa sploh da se o tem čim manj razmišlja
najbolš je pa sploh da se o tem čim manj razmišlja
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
ja itak. kdo se pa ne boji smrti?? Redkokdo, kakšni starejši ljudje, ki si je pravzaporav že želijo, da čimprej mine njihovo osamljeno življenje, da jih minejo bolečine...ampak nas mlade, in tudi tiste malo manj mlade pa je strah smrti. Ker se tu vse konča, družina, prijatelji, življenje...ni več stika, odideš za vedno..aj jaj jaj..groza. groza me je najbolj na kakšen način umreš in kje. ali umreš čisto sam, kakšne bolečine trpiš, in kakšni posebni občutki te morajp tisti moment navdajat..Še dolgo ne bi rada izvedela...
Always look on the bright side of your life.
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
jao..tle podobno kot nekateri se tudi jaz bojim, zavedanja da lahko umrem že ta hip, morda jutri, pojutrišnjem...
Bil je fant, ki je hodil na isto SŠ kot jaz, nisva se poznala, le na videz. Pa je imel prometno nesrečo, zaletel se je v avtobus, čelno in normalno da, tudi umrl. Mlad fant, mnogo premlad in ko odprem šolski letopis, in pogledam slike nas srednješolcev, razredov, se zavem, da je lahko na črnem seznamu kdorkoli, čisto vsak. Saj mi ne izbiramo, izbirajo višje sile. Tako mladi, igrivi, brez večjih skrbi...ko ne razmišlamo o smrti..skupaj gremo ven s prijatelji, se zabavamo, napoči trenutek, ko se vsak odpelje proti svojemu domu in naslednje jutro izveš, da prijatelja s kateim si še par ur nazaj žural, ko je bilo še vse brezskrbno že ni več. Samo par ur, samo nekaj trenutkov in nekoga ni več. Ne moreš dojet..zelo težko. Tega se bojim nenadne smrti
Bil je fant, ki je hodil na isto SŠ kot jaz, nisva se poznala, le na videz. Pa je imel prometno nesrečo, zaletel se je v avtobus, čelno in normalno da, tudi umrl. Mlad fant, mnogo premlad in ko odprem šolski letopis, in pogledam slike nas srednješolcev, razredov, se zavem, da je lahko na črnem seznamu kdorkoli, čisto vsak. Saj mi ne izbiramo, izbirajo višje sile. Tako mladi, igrivi, brez večjih skrbi...ko ne razmišlamo o smrti..skupaj gremo ven s prijatelji, se zabavamo, napoči trenutek, ko se vsak odpelje proti svojemu domu in naslednje jutro izveš, da prijatelja s kateim si še par ur nazaj žural, ko je bilo še vse brezskrbno že ni več. Samo par ur, samo nekaj trenutkov in nekoga ni več. Ne moreš dojet..zelo težko. Tega se bojim nenadne smrti
Always look on the bright side of your life.
- hostesa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 5. 2005
tudi jaz sem ena izmed tistih , ki se bojim smrti in ne zelim o tem razmisljat niti govorit..ampak podzavestno se zelo pogosto spomnim na to, se posebej v kakšnih okoliščinah....in me res nardi depresivno , bi kr jokala in se sekirala.....nekako ne morem sprejet in se sprijaznit s tem da bo enkrat konec in me ne bo vec..vem da to vsakega caka in vse..ampak ne sprejmem...in taka pac sem...ne vem no.....se pa trudim cim manj razmisljat o tem...
Lp vsem
Lp vsem
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Moje mnenje je mogoče malo drugačno od ostalih... Sama se smrti ne bojim... Mogoče zato, ker je umrlo kar nekaj mojih znanec in sorodnikov, in sm bila na mnogih pogrebih...
Bolj se bojim starosti, ker starost prinese bolezni, pa onemoglost, slušne probleme... Res se bolj bojim, ko pomislim, da bom nekoč stara (in nevem kakšna bom--->ta nevednost me ubija!!), kot pa, da bom nekoč umrla...
Bolj se bojim starosti, ker starost prinese bolezni, pa onemoglost, slušne probleme... Res se bolj bojim, ko pomislim, da bom nekoč stara (in nevem kakšna bom--->ta nevednost me ubija!!), kot pa, da bom nekoč umrla...
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
vsi ti znani pevci, ki so mladi umrli.. rock stars npr., bodo ostal forever young ravno zaradi tega.. zaradi tega bi blo lepo umreti mlad.. da ne dočakaš starosti, ki je bedna.. kar pa ne pomeni, da bi se šla killat zarad tega, sm tko. zanimivo posebno se sliši.
Ko nekdo umre vedno vprašajo, koliko je bil star. Aja, pol ga pa ni tok škoda itak bi pr tej starosti že umrl sam od sebe .. heh
Drgač pa je sm od tebe odvisno ali se boš postaral.
Smrti se pa ne bojim. Nekako mi zveni kot neka odrešilna beseda..
Zakaj bi se toliko z vsem obremenjevali.. ko pa itak nič ni večno.
Ko nekdo umre vedno vprašajo, koliko je bil star. Aja, pol ga pa ni tok škoda itak bi pr tej starosti že umrl sam od sebe .. heh
Drgač pa je sm od tebe odvisno ali se boš postaral.
Smrti se pa ne bojim. Nekako mi zveni kot neka odrešilna beseda..
Zakaj bi se toliko z vsem obremenjevali.. ko pa itak nič ni večno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov