Ali se bojite smrti?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali vas je strah smrti?

DA
164
53%
NE
144
47%
Skupaj glasov : 308

Uporabniški avatar
Velouria
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Velouria » 01. Maj. 2006 21:04

Lastovica napisal/-a:Smrti kot same smrti me ni strah. Strah pa me je mogoce nacina kako bi umrla ( da bi recimo umirala pocasi, v hudih bolecinah, zelo bolana). Tega se pa zelo bojim. In prav zavidam tistim, ki samo zaspijo in se vec ne zbudijo.

olivia napisal/-a:Svoje smrti se ne bojim, bolj se bojim smrti ljudi, ki jih mam rada.

Oboje je točno to, kar sem hotla sama povedat.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 01. Maj. 2006 22:35

Ni me strah, sam nočm, k mi je čist lepo zdej. Mi je pa 'bed', k ne vem, kaj bo po tem k me ne bo več, me pa ful zanima =D Pa še ena stvar k mi ni ušeč k bom umrla je, da bi bla pokopana. Bi raj rastros. K mi je ful grozn k vidm na pokopališčih une zapuščene grobove, ker po neki časa itak noben več ne ve, da si obstaju in kdo si in ne hodjo na grob in pol tm sameva =/
SumAm
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 3. 2006
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a SumAm » 01. Maj. 2006 23:20

ni me strah smrti... bolj me boli misel kaj bo s tistimi za mano...
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nency » 01. Maj. 2006 23:33

Mogoce malo. Zakaj? Ker sem dozivela nenormalno lepe stavri v zivljenju in jih se dozivljam imam starse, ki so najvecji carji , sestro ki je najvecja carica, sorodnike, prijatelje, ki so zakon. Moje zivljenje je ze 22 let NORO LEPO VEDNO POLNO POZITIVNE ENERGIJE in ce umrem zdaj ( bog ne daj), bom prikrajsana se za naslednji nekaj let, ki pa niti ne vem kaksna bodo, vem pa da do danes je moje zivljenje tocno tako, kot si ga zelim popolnoma nic nebi spremnila in zato ljubim svoje zivljenje.

Bojim pa se smrti bljiznjih tega pa ja, ker mi je ze marsikdo od tistih, ki sem jih in jih se imam v srcu rada umrli :cry: . Vsakega caka to in mislim ,da manj razmislajs o smti boljse je. Nikoli ne ves kdaj pride...
Uporabniški avatar
NigHtWishyKa†
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 2. 2006
Kraj: over the hills and far away

Neprebrana objavaNapisal/-a NigHtWishyKa† » 01. Maj. 2006 23:55

niti ne :roll: vrjamem d vse kar se zgodi se zgodi z razlogom. Pač usoda pa to. In če mi je namenjeno da ju3 al pa čez sto let umrem pač tak bo ane :roll: Prej me je strah starosti ko pa smrti. In če smo že pri tem raj umrem mal prej pa tko bol tragične smrti ko pa da dočakam ne wm 80 let pa me kap pobere. Pa tud vrjamem v to d ko bom umrla bom lahko bla spet s svojim bratom...
†why am I loved only when I`m gone...gone back in time to bless the child†
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 02. Maj. 2006 0:04

Ne, ker ne razmišljam kaj o tem. Tut to enkrat...
Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 02. Maj. 2006 10:55

Sploh ne razmišljam o temu...ne vem zakaj bi se pri mojih mladih letih s tem obremenjevala...se bom pol k bom stara pa zgubana :D
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 02. Maj. 2006 10:57

inchy84 napisal/-a:Sploh ne razmišljam o temu...ne vem zakaj bi se pri mojih mladih letih s tem obremenjevala...se bom pol k bom stara pa zgubana :D

se strinjam. smo še premladi za take stvari :)
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 02. Maj. 2006 11:24

Velouria napisal/-a:
Lastovica napisal/-a:Smrti kot same smrti me ni strah. Strah pa me je mogoce nacina kako bi umrla ( da bi recimo umirala pocasi, v hudih bolecinah, zelo bolana). Tega se pa zelo bojim. In prav zavidam tistim, ki samo zaspijo in se vec ne zbudijo.

olivia napisal/-a:Svoje smrti se ne bojim, bolj se bojim smrti ljudi, ki jih mam rada.

Oboje je točno to, kar sem hotla sama povedat.

isto tud jst..k da bi me citiral :wink:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 02. Maj. 2006 11:31

Jaz se tudi bojim smrti. Včasih ko npr.kaj premišljujem pa misli nanesejo na temo kako je ko si mrtev. MIslim...ni te več! Nič ne čutiš itd. Hjao,tega me je grozno strah :cry:
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 02. Maj. 2006 11:33

Včasih se mi pletejo po glavi kakšne misli o smrti, vendar ne bi rekla, da me je smrti strah. Strah me je tega, da bi morala umreti mlada ali v hudih bolečinah (bolečin namreč že zdaj ne prenašam dobro). Najbolj pa me je strah smrti ljudi, ki jih imam najraje - res ne vem kako bi to prenesla... :(

Po drugi strani pa se večkrat sprašujem kaj se zgodi z nami po smrti. Ali res ostane samo truplo, ki ga zakopljejo ali obstaja še kaj več? Posmrtno življenje, reinkarnacija in podobno... prebrala sem veliko knjig, ki opisujejo takšne parapsihološke pojave in veliko zgodb o duhovih in njihovem prikazovanju (tudi pripovedovanja resničnih zgodb ljudi, ki jih poznam) in mogoče je smešno, ampak na nek način verjamem, da nekaj res mora biti za tem... očitno pa ne bom vedela dokler dejansko ne pride moj čas... :) Kaj vi mislite o takšnih stvareh?

Recimo - ko je umrl oče od mamine sodelavke (bil je krojač), se je ponoči sam od sebe večkrat vklopil šivalni stroj in ropotal podobno kot, če bi kdo šival...Slika Več zaporednih naključij? I don't think so...
Uporabniški avatar
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objavaNapisal/-a Tr|n|ty » 02. Maj. 2006 11:36

Mene je pa zelo strah smrti. :( ne morem si predstavljati, da danes sem, jutri oz. cez tolko in tolko let me pa ne bo vec. Ne morem si predstavljati, kako je potem, a kakor, da bi spal, al kako. Joj, groza me je, res. Zato se mi zdi, da bi res vsi morali uživati življenje, ki nam je dano, ker je že tako prekratko. Pa tudi sama sem malo egoista, ker bi dejansko želela, da bi umrla pred vsemi, ki jih imam rada, pa čeprav vem, da bo potem njim hudo. Ampak preprosto ne bi mogla prenesti smrti bližnjih (me zaenkrat še ni doletela, TOK TOK TOK :!: )
češpla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a češpla » 02. Maj. 2006 11:49

Jst se tut bolj bojim da bi kdo od mojih umrl...

Sem bla pa enkrat že zelo blizu smrti...ko se ti kej tazga zgodi začneš življenje bol cent :!:
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 02. Maj. 2006 11:53

ne bojim se smrti, ker mislim, da se od takrat naprej itak ne zavedaš ničesar in pač ne veš, da si umrl...
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a levcek » 02. Maj. 2006 11:56

Jz se bojim,da bi umrla mlada...da ne bi se nic naredila u zivljenju in me ze ne bi blo vec :cry: mors si usaj druzino prej ustavri,predvsem pa it zivet na svoje, pol pa se vnuke docakas in gres lahko na drug svet :)
v starosti pa itak to pride

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]