Ali se bojite smrti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 292 prispevkov
• Stran 19 od 20
•
Prejšnja
1 ... 16, 17, 18, 19, 20
Naslednja
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ko že omenjate podobne situacije..mene je najbolj strah, da se mi bo kdo začel dušit v moji družbi/prisotnosti, ker takrat se počutim tolk nemočno in ne vem kaj narest (se bo treba Heimlich-a naučit) - že če se komu samo "zaleti" mal, sem takoj vsa panična.
Em, "bojim" smrti..to glih ne, ampak se pa "bojim" čustev, ki jih smrt bližnjega povzroči.
Em, "bojim" smrti..to glih ne, ampak se pa "bojim" čustev, ki jih smrt bližnjega povzroči.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Tamarra* napisal/-a:foxy.lady napisal/-a:če bi umrla, si želim smrti v obliki utopitve. eno tako izkušnjo sem že imela, ko me je pri športu držalo pod vodo minuto in pol, meni pa se niti ni zdelo tako dolgo, videla sem samo mehurčke in flashback svojega življenja. potem so me potegnili iz vode.
okej, to je (skoraj) edin način smrti, ki si ga jaz ne želim že tako me je zelo strah biti pod vodo, da pa bi to trajalo tako dolgo, da se utopiš.. a-a.. groza kar težko diham zdaj..
Ja to se tudi meni zdi eden najbolj groznih načinov smrti.
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Pravjo da ko maš svoje otroke, da ni več smrt tok "grozna".... Ker kao zapustiš del sebe za sabo. Meni je ful žal za mojega dedka, ki je v zelo slabem zdravstvenem stanju, a še vedno mentalno popolnoma pri sebi, in je zelo slabe volje, ker ve, da bo kmalu to to.... Kar je pa še huje je to, da je zagrizen ateist (in komunist, valda ) in ne verjame v NIČ po smrti, niti reinkarnacijo, nič nadnaravnega, zato res nima nobene utehe. Jaz sicer še vedno upam, da se srečamo na tisti strani, kjerkoli že bo to.
Meni smrt ni grozna, ja bi ful še rada doživela, ampak mi ni. Grozno mi je to, kaj bi bližnji doživljali ob tem.
Btw, vse ki imate probleme z dojemanjem smrti, priporočam vam, da si prebirate knjige o obsmrtnih izkušnjah, kjer so opisane izkušnje ljudi, ki so klinično umrli in potem spet oživeli...
Meni smrt ni grozna, ja bi ful še rada doživela, ampak mi ni. Grozno mi je to, kaj bi bližnji doživljali ob tem.
Btw, vse ki imate probleme z dojemanjem smrti, priporočam vam, da si prebirate knjige o obsmrtnih izkušnjah, kjer so opisane izkušnje ljudi, ki so klinično umrli in potem spet oživeli...
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Jst se tud bojim smrti. In zame ne drži, da ko imaš otroke, smrt ni več tok grozna....še bolj grozna je! Si sploh ne predstavljam, da bi malo pustila brez mamice, vsaj še ene 20 let....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Sama smrt se mi ne zdi tok grozna, potem itak te nič več ne boli, si rešen... Me je pa strah bolečin, trpljenja pred tem in pa žalosti ob smrti bližnjih. Si sploh ne predstavljam in že zdaj sem dobila cmok v grlu.
Pa bojim se starosti v tem smislu, da bom nezaželena, nesposobna za delo in skrbjo zase, da bom v breme drugim... Pa ko vidim, koliko so nekateri starejši osamljeni... res groza.
Utopitev je pa res nekaj strašljivega, vse kar je povezano s tem, da ti primanjkuje zraka ali pa da se zadušiš... Pa kokr je purple_rain rekla, js se tudi bojim, da bi se kdo ob meni začel dušit in da ne bi znala pomagat
Pa bojim se starosti v tem smislu, da bom nezaželena, nesposobna za delo in skrbjo zase, da bom v breme drugim... Pa ko vidim, koliko so nekateri starejši osamljeni... res groza.
Utopitev je pa res nekaj strašljivega, vse kar je povezano s tem, da ti primanjkuje zraka ali pa da se zadušiš... Pa kokr je purple_rain rekla, js se tudi bojim, da bi se kdo ob meni začel dušit in da ne bi znala pomagat
-
Mrs.Sunshine - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
- Kraj: heaven
Smrti se NE bojim, saj verjamem, da je po smrti lepse.
So pa me mucila ta vprasanja, dolocen cas. In so se mi pojavljala v glavi po cel dan, sedaj pa se trudim, da ni kaksnih strahov, saj mi to predstavlja osebno svobodo.
So pa me mucila ta vprasanja, dolocen cas. In so se mi pojavljala v glavi po cel dan, sedaj pa se trudim, da ni kaksnih strahov, saj mi to predstavlja osebno svobodo.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Se ne bojim... več. Ni mi zdaj prov neki fajn... Ampak glede na to, da niti ne poznam smisla obstoja... niti nisem 100%, če imamo sploh svobodno voljo... niti ne vem dobro, kakšna je vloga posameznika v širši situaciji... niti ne vem, ali po smrti še kaj je ali nič ni...
... glede na vse to neznanje ne morem vedeti, ali je smrt nekaj dobrega ali slabega ali nevtralnega. Preprosto ne vem.
Ne morem se niti bat nečesa, kar je mogoče dobro, niti se veselit nečesa, kar je mogoče slabo.
Ne vem.
... glede na vse to neznanje ne morem vedeti, ali je smrt nekaj dobrega ali slabega ali nevtralnega. Preprosto ne vem.
Ne morem se niti bat nečesa, kar je mogoče dobro, niti se veselit nečesa, kar je mogoče slabo.
Ne vem.
-
*coco* - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2007
glede na to da delam v zdravstvu imam veliko izkušenj z umirajočimi in umrlimi. smtri se res ni treba bati. človek izgleda popolnoma spokojen, nenevaren. bojte se samote. da bi umirali sami in imeli nikogar,ki bi bil ob vas v teh trenutkih.
-
*coco* - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2007
glede na to da delam v zdravstvu imam veliko izkušenj z umirajočimi in umrlimi. smtri se res ni treba bati. človek izgleda popolnoma spokojen, nenevaren. bojte se samote. da bi umirali sami in imeli nikogar,ki bi bil ob vas v teh trenutkih.
-
abstraktna - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2009
svoje smrti se ne bojim, edino česar se bojim je to, da bi kdo od tistih ki jih imam rada umrl, jaz pa ne bi vedela za to in me ne bi blo zravn.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
jaz se ne bojim smrti, v bistvu o njej dostikrat premišljujem in sicer že od otroštva naprej...dostikrat sem si želela, da se zjutraj enostavno ne bi zbudila, no tega je sedaj precej manj
drugače pa bi tud jaz izbrala utopitev
drugače pa bi tud jaz izbrala utopitev
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Jaz pa se, ker se mi zdi, da je to edina negotova stvar na svetu o kateri ne vemo ničesar neizpodbitnega. Če pa bi izbirala način smrti bi pa lepo med spanjem odšla al pa izkrvavela.
It was forever..but it didnt last long..
Prvi neprebran prispevek • 292 prispevkov
• Stran 19 od 20
•
Prejšnja
1 ... 16, 17, 18, 19, 20
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov