Ali se bojite smrti?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali vas je strah smrti?

DA
164
53%
NE
144
47%
Skupaj glasov : 308

Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 07. Avg. 2010 21:31

Smrti niti ne. Mogoče dolgotrajnega umiranja v bolečinah. Najbolj pa me straši nebogljenost v starih letih - una faza, ko si že čist nepokreten, te morjo skoz čuvat, nimaš nič več dost od življenja, zgolj še tarnaš nad vsem in ubistvu lih da ne čakaš, da se stvar konča.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
bunncy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bunncy » 15. Avg. 2010 22:06

Ja strah me je svoje smrti in smrti bližnjih.. :?
Strah me je de bi smrt prekmalu prišla da nebom mogla uresničiti tistih ciljev ki si jih zelim. :?
“Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.” Coco Chanel
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a donna. » 22. Avg. 2010 0:47

Niti ne, po eni strani me prav zanima kako bo takrat ko bom mrtva. Strah me je edino tega,da bo prišla prehitro in da nebi mogla izživeti svojih sanj in življenja. Zelo me je strah tudi smrti bližnjih :cry:
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 8. 2005
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objavaNapisal/-a Jela » 27. Avg. 2010 21:14

Ni me strah smrti, saj vsi enkrat umremo. Strah me je le na kakšen način bom umrla.
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 28. Avg. 2010 10:47

vedno bolj (da pride prezgodaj ali na preveč krut način)
femme.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a femme. » 28. Avg. 2010 11:12

Pa nevem velikokrat me prime da se vprašam zakaj sem sploh na tem svetu.Resnično...velikokrat sem dobesedno želela umreti pa sem potem začela razmišljati kako bi s tem razočarala ogromno ljudi ki jih imam okoli sebe.Smrti me ni strah saj vrjamem da je življenje po smrti, bolj me je strah bolečine ob smrti in tega da če bi si recimo vzela življenja pa bi se nasredi premislila in bi potem vseeno umrla.
A girl doesn't need anyone who doesn't need her. - Marilyn Monroe
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 28. Avg. 2010 11:15

Ampak res, tudi jaz se včasih vprašam kakšen smisel ima tole življenje. Mar ni to en sam pregon človeka? Ampak umreti si pa ne želim, ker vem da bi ti prizadelo druge.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 28. Avg. 2010 12:43

Ne bojim se ravno svoje smrti, bolj trpljenja pred njo in skrbi me za moje bližnje, ker vem, kakšna muka je, ko izgubiš koga, ki ti je blizu. Sicer pa niti ne razmišljam toliko o svoji smrti, bolj o tem, če bi se komu od bližnjih kaj zgodilo (zadnje čase to razmišljam kar pogosto, sploh ker je bila pred kratkim smrt v sorodstvu). Priznam, da tega se pa bojim, bolj kot vsega drugega..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 28. Avg. 2010 13:14

^^ Ja ena takšna izkušnja ti lahko precej spremeni življenje. Življenje začneš drugače vrednotit in ga cenit.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 28. Avg. 2010 13:59

^^ Se strinjam. In sem sama opazla, da imam zdaj čisto drugačen odnos do vsega. Včasih sva se recimo s fantom skregala pa sem se mulila tja v tri dni, ko je šel, sem mu komajkaj adijo rekla.. Zdaj pa vedno, vsaj preden gre, se pogovoriva, ker čisto vedno je pred mano tisto vprašanje: Kaj če se mu kaj zgodi, preden se naslednjič vidiva, potem pa več ne bo priložnosti, da bi mu lupčka dala, da bi mu rekla da ga imam rada in mi bo žal, ker sem bla tak trmasta? In sem zdaj glede takih stvari čist bolj pozitivna, predvsem pa se manj 'mulim' zaradi bedarij :)
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a she-devil » 06. Sep. 2010 22:05

Same smrti se ne bojim saj me prav zanima kako izgleda 'onostranstvo' in če le to obstaja sploh. Bolj me skrbi čas in način smrti. Prezgodnja smrt, kjer v bistvu nisi imel priložnosti zaživet pa tudi smrt v zelo starih letih, kjer si odvisen od drugih in morda tudi osamljen - ne eno, ne drugo ni vredu. Glede načina pa si tako ali tako vsi želimo smrt brez bolečin.
Uporabniški avatar
foxy.lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a foxy.lady » 07. Sep. 2010 9:51

če bi umrla, si želim smrti v obliki utopitve. eno tako izkušnjo sem že imela, ko me je pri športu držalo pod vodo minuto in pol, meni pa se niti ni zdelo tako dolgo, videla sem samo mehurčke in flashback svojega življenja. potem so me potegnili iz vode.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 07. Sep. 2010 17:05

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 07. Sep. 2010 20:44

foxy.lady napisal/-a:če bi umrla, si želim smrti v obliki utopitve. eno tako izkušnjo sem že imela, ko me je pri športu držalo pod vodo minuto in pol, meni pa se niti ni zdelo tako dolgo, videla sem samo mehurčke in flashback svojega življenja. potem so me potegnili iz vode.

okej, to je (skoraj) edin način smrti, ki si ga jaz ne želim :? že tako me je zelo strah biti pod vodo, da pa bi to trajalo tako dolgo, da se utopiš.. a-a.. groza :nein: kar težko diham zdaj..
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 07. Sep. 2010 20:47

Se totalno strinjam. :o Sam utopitve ne, fak! Česarkoli povezanega s trpljenjem, ko ti zmanjkuje zraka.. :P
It was forever..but it didnt last long..

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]