Ali se bojite smrti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mariah
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
- Kraj: za ovinkom
Jst se ful bojim. Že od malega sem razmišljala o temu, ne vem če sem sploh začela hodit v OŠ, pa sm že imela take grozljive misli Enkrat takrat mi je umrl dedek in spomnem se, da sem enkrat ko smo se vračali s pokopališča spraševala mamo,če se me dedek zdej še vedno spomne, če misli na nas itd. Takrat mi je ratalo jasno, da je smrt konec, da ko umreš, ne čutiš, ne sanjaš, ne nič S tem se ne morem sprijaznit. Dostikrat ponoči ne morem zaspat in me napadejo take misli. Groza! In ne morem se sprijaznit z dejstvom, da me nekega dne ne bo več, da bo tako kakor da me sploh nikoli ni bilo. Sčasoma te ljudje pozabijo, čez par generacij nihče niti ne ve, da si živel, kaj vse si dosegel, koga si ljubil.. fak. In v temu življenju se trudimo, da bi dosegli naše cilje- zakaj že?? Ju3 te mogoče več ne bo In ko umreš, kaj ti pomeni vse za kar si si prizadeval? Boljše da neham zdej o temu, ker sem prav razpoložena, zgleda
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Ne bojim se prov smrti, se pa bojim unga občutka (zdej si predstavlam kakšen bo, ker takrat itak ne bom več čutla) ko ničesar več ni, ko se nikol več ne zbudiš .
Mariah jst tud že od mejhnega take stvari razmišlam. Prov spomnem se, ko sem bla tm okol 7 let stara in sem ponoč začela razmišlljat o smrti, pa ko sem pomislna da bo moja mami enkrat umrla .Takrat sem dobila tak grozn občutek, in še zmer ga ko o teh stvareh premišljujem.
Mariah jst tud že od mejhnega take stvari razmišlam. Prov spomnem se, ko sem bla tm okol 7 let stara in sem ponoč začela razmišlljat o smrti, pa ko sem pomislna da bo moja mami enkrat umrla .Takrat sem dobila tak grozn občutek, in še zmer ga ko o teh stvareh premišljujem.
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Torej ali se bojite smrti? Ne, ne bojim se je. Vem, da bo enkrat prišla.
Razmišljate kdaj o tem oz. vas je strah tega občutka, da bi se vam vsak čas lahko nekaj zgodilo in bi bilo vsega konec? Da, o tem dostikrat razmišljam; sploh o tem, kako bi bilo, če bi se vse končalo..
Razmišljate kdaj o tem oz. vas je strah tega občutka, da bi se vam vsak čas lahko nekaj zgodilo in bi bilo vsega konec? Da, o tem dostikrat razmišljam; sploh o tem, kako bi bilo, če bi se vse končalo..
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
- IJO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 12. 2006
- Kraj: Dreams
ko umres te itak ni vec tko da ne mislis tax vec in se nimas cesa bat, toliko jih je ze umrlo, da res enwem zkj pa bi bla js lih neka izjema,..ki ji trda prede ko umre...no ja razn ce obstaja pekel:)
drugace pa se bolj bojim načina kko bom umrla..recimo da nebi rada lih umirala v mukah,..kot si tega nobeden ne zeli.
drugace pa se bolj bojim načina kko bom umrla..recimo da nebi rada lih umirala v mukah,..kot si tega nobeden ne zeli.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Nevem.. js se pa smrti ne bojim.. bolj se bojim, da bi umrla, pa v svojem življenju ne dosegla tistega, česar si želim.... Potem si zaman živel, potem nisi živel. Potem je bilo tvoje življenje nesmiselno, zapravljeno.
Smrt? Človek jo lahko jemlje tudi kot odrešitev. Odvisno od osebe, kakšno življenje ima, koliko ga spoštuje itd.
Drgač pa smrt pomeni pač konec tvojega življenja, nič obremenjujočega zate več. In človek se vpraša: Zakaj se jaz zaj****** s tem pa tem, zakaj se pustim zaj******?
Smrt? Človek jo lahko jemlje tudi kot odrešitev. Odvisno od osebe, kakšno življenje ima, koliko ga spoštuje itd.
Drgač pa smrt pomeni pač konec tvojega življenja, nič obremenjujočega zate več. In človek se vpraša: Zakaj se jaz zaj****** s tem pa tem, zakaj se pustim zaj******?
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Da. Saj ne zaradi tega, da sveta ne bi več videla, ker potem več nič ne čutiš, ampak zaradi tega, da čutijo ostali.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]