Ali se bojite smrti?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali vas je strah smrti?

DA
164
53%
NE
144
47%
Skupaj glasov : 308

Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 07. Maj. 2006 10:36

~NIA~ napisal/-a:že velikat sm se vprašala zakva sploh žvim če še nihče ni preživu :roll:

tako mlada pa že tako zagrenjena in morbidna...
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Nuna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nuna » 07. Maj. 2006 11:19

NE, ne bojim se smrti
>Blondie<
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a >Blondie< » 07. Maj. 2006 11:26

jz se pa po eni strani bojim smrti, po drugi strani pa nvem..se mi zdi da je smrt neke vrste olajšanje..tole se bo slišal morbidno vrjetn,sam jz se vedno tolažim, da če mi bo šlo res use narobe, še vedno temu lahko nardim konec..
mogoče se sliš čudno, sam nevem..tko jz razmišljam o tem..
Shit happens..mostly to me, so don't worry..
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 07. Maj. 2006 16:26

ne, jst se je ne bojim, k pol bi bla lahk cel life v strahu k nkol ne veš kje te smrt čaka
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 07. Maj. 2006 23:02

js se smrti ne bojim! bojim se načina, kako bom umrla... in bojim se tega občutka, ko veš, da ti je umrl nekdo od bližnjih, ki ga imaš rad... ko veš, da ga ne bo več nazaj... tega me je strah...
My dreams are my reality...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 07. Maj. 2006 23:16

,,,,,,,,,,,,,
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Jul. 2010 13:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 08. Maj. 2006 23:48

kai napisal/-a:jaz gledam smrt kot nekaj obveznega. vsak bo umrl. bojim se je nikakor ne, mogoče se je malce veselim, ker bo konec agonije. nisem samomorilske narave, da ne bo prišlo do nesporazuma. samo smrt je nek dosežen cilj.. ciljev se pa nagonsko veselim..

Hm, cilj?
Bolj mi je všeč citat "smrt je dokaz, da življenje škoduje". :)
Je pa valda res, da nobenemu ne uide..
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Emina » 09. Maj. 2006 12:31

Frenkie napisal/-a:[b]Torej ali se bojite smrti?

Ne, ne bojim se smrti. Bojim se pa doooolgega bolečega umiranja. :?
*malecka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *malecka* » 10. Maj. 2006 18:48

Mene je kar strah. MOgoče bolj kot same smrti me je strah umiranja. Noso strah pa me je kaj bo ko mi bo umru kdo od bližnjih mama, sestra, ata, ali da bi umru moj dragi. grozno

Ej, a si predstavljate kaj bi blo če bi vsak vedo kdaj bo umru. Nekaj takega kot Jezus

Kruto
Ljubezen ni čudo vendar dela čudeže.
duh
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 4. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a duh » 10. Maj. 2006 18:54

Ni me strah k itak vsak enkrt umre............valda se ne bi rd d me zdej enkt pobere sam tko pac itak je k se nardi se nardi sej nimas kej narest....
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 10. Maj. 2006 18:56

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 15. Sep. 2010 9:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 10. Maj. 2006 19:45

Ja, fino, pol sm pa js tle ena redkih, k se na smrt boji smrti :D
Učas mam neke napade tesnobe zvečer u pojsli, k začnem po nesreč razmišlat o tem, kako je možno, da me nikol, ampak res nikol več ne bo, kr ne bom obstajala, konc za zmeri... Nekak ne dojamem te razsežnosti in me je groza. Pol grem pa mamici jokat :roll:

Pa še enkat sm dubla un pofukan mail, k ti "zračuna" datum smrti in bi mogla bit po njihovo že neki let pod zemlco... In se spomnem, kok sm se takt (za)sekirala, pa čeprou vem, da so take bedarije ceu larifari (sam sm rahlo vraževerno nastrojena)... In sm bla čis srečna, k je biu un datum mem. :razz:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *FaLLeN*AnGeL* » 10. Maj. 2006 20:04

Aloha napisal/-a:Ja, fino, pol sm pa js tle ena redkih, k se na smrt boji smrti :D
Učas mam neke napade tesnobe zvečer u pojsli, k začnem po nesreč razmišlat o tem, kako je možno, da me nikol, ampak res nikol več ne bo, kr ne bom obstajala, konc za zmeri... Nekak ne dojamem te razsežnosti in me je groza. Pol grem pa mamici jokat :roll:

Pa še enkat sm dubla un pofukan mail, k ti "zračuna" datum smrti in bi mogla bit po njihovo že neki let pod zemlco... In se spomnem, kok sm se takt (za)sekirala, pa čeprou vem, da so take bedarije ceu larifari (sam sm rahlo vraževerno nastrojena)... In sm bla čis srečna, k je biu un datum mem. :razz:

Ej ti si pa ČIST ista k jst!Joj tole k si na začetku opisala da razmišlaš o smrti kako je možno da te nikol ampak res nikol več ne bo pa da bo konc za zmeri...pr men je to čist isto.Jst tega sploh ne dojamem in pol se še spomnim k je kdo umru k sm ga poznala in nazadne u solzah zaspim.Spomnim se da k sm bla mejhna pa sm zvedla da bomo usi enkrat umrl sm jokala cele dneve in noči in še do zdj nism dojela da je to res.Sploh ne maram razmišlat o tem k je preveč bed :(
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 10. Maj. 2006 20:27

Aloha napisal/-a:Učas mam neke napade tesnobe zvečer u pojsli, k začnem po nesreč razmišlat o tem, kako je možno, da me nikol, ampak res nikol več ne bo, kr ne bom obstajala, konc za zmeri... Nekak ne dojamem te razsežnosti in me je groza.

Ja, jaz sem to tudi imela, ko sem bila mala. Dostikrat preden sem sla spat, sem tako premisljevala... :?
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 10. Maj. 2006 20:31

*PrInCeSsKa* napisal/-a:
Aloha napisal/-a:Ja, fino, pol sm pa js tle ena redkih, k se na smrt boji smrti :D

Ej ti si pa ČIST ista k jst!Joj tole k si na začetku opisala da razmišlaš o smrti kako je možno da te nikol ampak res nikol več ne bo pa da bo konc za zmeri...pr men je to čist isto.Jst tega sploh ne dojamem in pol se še spomnim k je kdo umru k sm ga poznala in nazadne u solzah zaspim.Spomnim se da k sm bla mejhna pa sm zvedla da bomo usi enkrat umrl sm jokala cele dneve in noči in še do zdj nism dojela da je to res.Sploh ne maram razmišlat o tem k je preveč bed :(

lol smo ze 3 take... jz sm ista... vcasih tko zvecer u pojstli razmislam o tem, da kaj ce me nikol vec ne bo, da nam vec obstajala.. res grozn filing :cry: in ful ne maram tega da zacnem o tem razmislat, pa hitr misli preusmerm drugm pa zacnem na kej lepga mislt... pa tud jz sm jokala zrd tega k sm zvedla da bomo usi umrl enkrat :cry:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]