Ali se bojite smrti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_~**SaaŠii**~_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
- Kraj: Ljubljana
ni me strah edin strah me bo način smrti,če bo kšn požar alpa prepad,prometna nesreča alpa kej tazga me je strah..tko pa kšna bolezn alpa kej me ni..k itak veš da boš enkrat šou dol 20 m..
-
RosaNegra25 - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: Maribor
Vec kot smrti - me je strah zlobnih ljudi, ki te pripeljejo do tega, da se smrti ne bojis vec.
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
ce bi me bilo strah smrti, bi me bilo strah zivljenja... tako da... zakaj bi se bala neizbeznega? bojim se razocaranj, biti prizadeta, trpeti...
-
eva. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2008
Lastne smrti me ni strah oz. strah me je smrti, ki bi bla dolga in boleča. Bolj me je strah smrti mojih bližnjih in osamljenosti ob tem.
strah pa me je tudi, če bo moja smrt prišla prekmalu.in da bo smrt prehitela vse tiste načrte, ki jih imam in bi jih rada dosegla in vse stvari ki bi jih rada videla in doživela.
strah pa me je tudi, če bo moja smrt prišla prekmalu.in da bo smrt prehitela vse tiste načrte, ki jih imam in bi jih rada dosegla in vse stvari ki bi jih rada videla in doživela.
-
Elle.* - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2009
olivia napisal/-a:Svoje smrti se ne bojim, bolj se bojim smrti ljudi, ki jih mam rada.
Popolnoma se strinjam. Pa nekako se bojim načina smrti. Drugače pa ne vidim razloga, zakaj bi se kdo bal smrti. Razen, če pričakuje, da se bo skuru v peklu... Šala. Jaz verjamem, da pred in po ni nič. Pika.
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
-
Ice_cofee - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 7. 2007
- Kraj: Ljubljana
Miss*Cyara* napisal/-a:Jaz pa se včasih zamislim: teh ne vem 100 let mi je namenjeno in kaj potem..vse tiste miljarde prej in potem?!!!!Nikoli več me ne bo... ne bom vedela kaj se dogaja, kako se kaj razvija.. hjoj grozno je to razmišljanje... zato pa kr verjamem v reinkranacijo
My thoughts exactly, samo da ne verjamem v reinkarnacijo niti v posmrtno življenje, zato je vse skupi še bolj grozno -.- Na vsake tolk časa mam obdobje, ko ful razmišljam o tem in se s smrtjo psihiram vsaj pol leta. Takrat pridejo tut občutki, ki so opisani v dveh postih nekaj strani nazaj...tesnoba, ne morem dihat, na jok mi gre, in v takih trenutkih me ubistvu pomiri samo bližina ljudi, ki jih mam rada, pač na način "sej zdej so oni tle, vse bo uredu, smrt je še daleč."
In niti slučajno nočem umret zdej, ko mam še tko milijon planov
Največja sreča življenja je vedenje, da smo ljubljeni;ljubljeni zaradi sebe-ali bolje, ljubljeni kljub sebi.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Ice_cofee napisal/-a:Miss*Cyara* napisal/-a:Jaz pa se včasih zamislim: teh ne vem 100 let mi je namenjeno in kaj potem..vse tiste miljarde prej in potem?!!!!Nikoli več me ne bo... ne bom vedela kaj se dogaja, kako se kaj razvija.. hjoj grozno je to razmišljanje... zato pa kr verjamem v reinkranacijo
My thoughts exactly ....
Se vama pridruzujem....mene je strah smrti oz. bolj tega, da je to dejansko to. Potem pa nikoli nic vec...
-
soncica21 - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2007
eva. napisal/-a:Lastne smrti me ni strah oz. strah me je smrti, ki bi bla dolga in boleča. Bolj me je strah smrti mojih bližnjih in osamljenosti ob tem.
to velja tudi za mene... mi ni potrebno čisto nič več dodat
-
*Goflaa.* - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2010
mene smrti ni strah, čeprav sem mela že bližne srečanje (bila v komi), pa vseeno se ne bojim. želim si le, da bom živela polno življenje in, da smrt ne bo prekmalu prišla...
Keep smiling =D it makes people wonder what you're up to.
-
Oasis` - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2009
Svoje smrti ne bojim (ko sem bla majhna pa sem jokala vsaki večer zaradi smrti), tako kot pravijo me je strah da bi umrl kdo od bližjih vseeno pa "lažje" sprejmem smrt starejših ljudi kot pa kakih otrok.
Take a chance ; because you never know how absolutely perfect something could turn out to be.
-
Mucka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 7. 2010
mene je strah smrti, tako svoje kot smrti tistih ki jih imam rada. v zivljenju bi rada se ogromno dozivela in naredila tako da si zelim imeti cim daljse zivljenje.
in tudi jaz zavidam tistim ki samo zspijo in se ne zbudijo vec, brez kaksnih muk in bolecin, ko bom zeloooooo stara si tudi jaz zelim taksne smrti!
in tudi jaz zavidam tistim ki samo zspijo in se ne zbudijo vec, brez kaksnih muk in bolecin, ko bom zeloooooo stara si tudi jaz zelim taksne smrti!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Sarissima