Ali se bojite smrti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
butterflychek - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2007
Ja in ne.. strah me je, če bi umrla od nasilne smrti.. Naravne me ni strah.
-
angeLcek. - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2007
- Kraj: Na nebu.
Morm priznat, da me je učasih res strah smrti. Ampak se trudim, da ne razmišlam o tem. Večkrat mi to pade na pamet zvečer, preden zaspim .. se zavem, da bo enkrat konec vsega. Me kr stisne pri srcu ..
Ampak tako je življenje ne ... Se učasih tolažim s kako neumno tolažbo, npr. da bom 'gor' uživala z ljudmi, ki jih mam rada in oni mene .. kjerkoli že 'bom'.
Je pa res, da se bojim tudi smrti bližnjih. To pa nočem niti vedet kako je
Ampak tako je življenje ne ... Se učasih tolažim s kako neumno tolažbo, npr. da bom 'gor' uživala z ljudmi, ki jih mam rada in oni mene .. kjerkoli že 'bom'.
Je pa res, da se bojim tudi smrti bližnjih. To pa nočem niti vedet kako je
- neznanka__
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2007
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:34, skupaj popravljeno 1 krat.
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
Jagoda_ napisal/-a:Ne bojim se smrti,bolj se bojim da nebom vredu izkoristla življenja oz. da nebom doživela in naredila vsega kar si želim.
Enako mislim jaz.Ne bi rada umrla hitro.Rada bi dosegla vsaj pol svojih ciljev,ki jih mam v življenju.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Jaz se bojim smrti unih, ki jih imam rada, no pa tud svoje smrti, amapk samo ce bo nasilna.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Jz se bolj bojim, da bi kkšen od mojih bližnjih umru. Strah me je tud smrti, kjer prej trpiš in veš, da boš umru, smrti, kjer pa hitro umreš me pa ni neki strah.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
MIYA - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2007
mene je pa ful strah smrti samo to življenje mamo,pol nas pa ni več,izginemo s tega sveta, grozn je to. Jst ne bi nikol umrla
Včas kr mal preveč o tem razmišlam in me kr stisne pr srcu pol.
Včasih se premal zavedamo da mamo samo eno življenje. Tako da uživajmo kokr se da, dokler smo še tle
Včas kr mal preveč o tem razmišlam in me kr stisne pr srcu pol.
Včasih se premal zavedamo da mamo samo eno življenje. Tako da uživajmo kokr se da, dokler smo še tle
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov