Ali obžalujete pretekle ljubezni?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
:D*belina* napisal/-a:A sm jst edina ki ne šteka tega naslova "herpes je večen, ljubezen pa ne"??!!
Sej tud men ni čist preveč jasn, je pa vseen luštna tema za debatirat..
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
jah k herpes enkrat dobiš, ga imaš v telesu za vedno, torej je večen
Naslov je pa pomoje zato tak, da se poudari kontrast med ljubeznijo-nekaj lepega in herpesom-nekaj hmm, nagravžnega. Torej, zakaj se lepe stvari končajo, slabe pa trajajo večno.
Malo sem zafilozofirala
Naslov je pa pomoje zato tak, da se poudari kontrast med ljubeznijo-nekaj lepega in herpesom-nekaj hmm, nagravžnega. Torej, zakaj se lepe stvari končajo, slabe pa trajajo večno.
Malo sem zafilozofirala
-
purple_rain - Cosmopsiho
Zafilozofirala, ampak povedala bistvo.Zvoncica napisal/-a:Naslov je pa pomoje zato tak, da se poudari kontrast med ljubeznijo-nekaj lepega in herpesom-nekaj hmm, nagravžnega. Torej, zakaj se lepe stvari končajo, slabe pa trajajo večno.
Malo sem zafilozofirala
"Why must all good things come to an end"
- nezaupljiva_strahopetnica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2007
Hehe, gre preprosto za staro cinično misel, da ljubezen sicer ni večna, ampak herpes pa je. Vprašaj je pa na koncu zato, da se pustijo odprte možnosti. Skratka,zgolj zato, da privabi pozornost. Ne komplicirajte, tud lepe stvari lahko trajajo, čustva ponavadi zelo redko, sploh z isto intenzivnostjo, ker so po naravi spremenljiva in iracionalna, logično, saj smo takšni tudi sami.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Tud jaz ne obžalujujem nobene zveze. Sem mennja, da se je vse zgodilo z razlogom. Vsaka zveza mi je prinesla nove izkušnje, iz vsake sem se nekaj naučila (predvsem iz napak - na napakah se učimo).
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
js res nč ne obžalujm...lih zadnič sm razmišlala, kko bi blo če bi zdej z mojim končala, in d bi šle 2 leti u luft...ma sploh ni res! on je pač fant, k mi je pokazu nou svet ( ), pač prvi res resni fant...in z njim mi je lepo...in nikol en bi mogla reč, d je teh dveh let brezveze...je pač nova izkušnja (k seveda hočem da traja še naprej )...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
uršy napisal/-a:Men še dons ni žou niti za en dan od vseh 10 let, k sm bla z bivšim ..... je blo pač zloooo lepo skor čist do konca .... pa tut ne zdi se mi, da bi karkol zamudila al pa stran vrgla
Popolnoma enako, le da je bilo pri meni 9 let...
Pomoje da najlepša tretjina mojega dosedanjega življenja.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
^^ To je res fajn slišat.
Jaz tudi ne obžalujem nobene ljubezni. Iz vsega sem se nekaj naučila. Čeprav v večini primerov ne bi ravnala enako, če bi imela 'možgane' ki jih mam zdaj.
Jaz tudi ne obžalujem nobene ljubezni. Iz vsega sem se nekaj naučila. Čeprav v večini primerov ne bi ravnala enako, če bi imela 'možgane' ki jih mam zdaj.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Sori, ampak Pri 13ih že menjala fante kt spodnje gate? Ne morš da verjameš..buubbika napisal/-a:Am jst sm bla v 13-15 letih ful "razigrana" in sm kr tko menjala tipe (nic sexa!)
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
purple_rain napisal/-a:Sori, ampak Pri 13ih že menjala fante kt spodnje gate? Ne morš da verjameš..buubbika napisal/-a:Am jst sm bla v 13-15 letih ful "razigrana" in sm kr tko menjala tipe (nic sexa!)
purple_rain dej nehi, mi2 sva zaostali čist
da ne bom OT
prava ljubezen traja večno ... to trdim in bom vedno trdila ... če sta si 2 usojena, ju ne bo nič spravilo narazen ... ne vem, če je sploh katera izmed nas našla/doživela pravo ljubezen ... itak, da boste vse rekle, da ste jo ... ne vem, bom to vsako vprašala čez 10, 20 let
in take ljubezni podirajo vse prepreke ...
žal mi ni za nobenega fanta, za nobeno uro, za nobeno leto ... ker so bili vsi fantje nekaj posebnega in resnično ni primerno, da rečem: Preklet cepec, cel mesec mi je vzel ... v vsaki vezi, tudi tisti kratkotrajni, je nekaj, kar je bilo nepozabno ...
in herpes je večen, ampak lahko ga nosiš v sebi in nikoli ne odide iz tebe ... in prava ljubezen je ista. Vedno je v tvojem srčku ... in ga nikoli ne zapusti ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov