Ali obžalujete pretekle ljubezni?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Sploh nič moderni.bejbika napisal/-a:purple_rain napisal/-a:Sori, ampak Pri 13ih že menjala fante kt spodnje gate? Ne morš da verjameš..buubbika napisal/-a:Am jst sm bla v 13-15 letih ful "razigrana" in sm kr tko menjala tipe (nic sexa!)
purple_rain dej nehi, mi2 sva zaostali čist
Se pa strinjam z ostalim napisanim(lepo povedano ) ..posebi s tem delom "... ne vem, če je sploh katera izmed nas našla/doživela pravo ljubezen ... itak, da boste vse rekle, da ste jo" ..verjetno bi res marsikatera rekla, da je pa to imela(ima? - toliko lepše, vztrajajte pri tem), ampak tud jz mal dvomim v tole..kot radi pravjo, sej smo še mladi, marsikakšno doživetje nas še čaka(čeprav, bi blo grdo trdit, da pa še čisto nič nismo doživel in izkusili)..nam pa valda pretekle izkušnje nekako dajejo "napotke" za naprej, iz vsake zveze smo se kaj naučili..
(samotolažba.press )
buubbika, sej vem, da verjetno res ni blo tko, sam si pustila tak vtis. Sploh pa me je tistale "13" čist na rit vrgla!
- IJO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 12. 2006
- Kraj: Dreams
js nekatere zveze obzalujem
sam si mi pa dale vedet da sm nasvetu js kot oseba in morm mislit tui nase...predn grem v zvezo s kom ki me bo uničil
tudi slaba zveza je lahko neka pozitivna točka ker se z nje neki naucimo da potem naprej ne delamo napak
glede dobrih ljubezni in to..pa mi je zal le to..da so se končale
sam si mi pa dale vedet da sm nasvetu js kot oseba in morm mislit tui nase...predn grem v zvezo s kom ki me bo uničil
tudi slaba zveza je lahko neka pozitivna točka ker se z nje neki naucimo da potem naprej ne delamo napak
glede dobrih ljubezni in to..pa mi je zal le to..da so se končale
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Nočem se ponavljat, pa se vseeno bom (:roll:) .. mi je zelo jasno tole, ampak ne gre mi skupi starost 13 in kar tako menjat tipe ..~NIA~ napisal/-a:sej to niso resne zveze pa da tipa predstaviš doma.. zdej gledam tamagla (9.klas) usak mesc ma novo s kero hodpurple_rain napisal/-a:Sori, ampak Pri 13ih že menjala fante kt spodnje gate? Ne morš da verjameš..buubbika napisal/-a:Am jst sm bla v 13-15 letih ful "razigrana" in sm kr tko menjala tipe (nic sexa!)
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Mimi_M napisal/-a:uršy napisal/-a:Men še dons ni žou niti za en dan od vseh 10 let, k sm bla z bivšim ..... je blo pač zloooo lepo skor čist do konca .... pa tut ne zdi se mi, da bi karkol zamudila al pa stran vrgla
Popolnoma enako, le da je bilo pri meni 9 let...
Pomoje da najlepša tretjina mojega dosedanjega življenja.
In pri meni ... 6 let pa ne obžalujem niti sekundice, niti minute svojega življenja, ki sm ga preživela z njim. To so tisti trenutki, ki jih ne bi zamenjala za nič na svetu.
Res, da je težko k greš na razn, ampak niti enkrat nism pomisnla na to, da bi mi blo žal teh 6 let z njim.
To je pač del mojega življenja, mojega najstništva in ...
Jst še vedno vrjamem v večno ljubezen ... ne glede na vse! Ja taka pač sm!
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
Jaz sem imela pred mojim eno vezo(1,5let),ne obžalujem,ker je bil v redu fant,z njim sem izgubila nedolžnost,imela sva se lepo,vendar so se moja čustva ohladila.
Verjamem v večno ljubezen,tako,ki premaga vse ovire,tako ljubezen imava midva z mojim.Prestala sva res ogromno(od nosečnosti v zgodnjih 20 letih,do skupnega življenja,skupnih odgovornosti..),pa sva zaljubljena kot prvo leto,čeprav sva skupaj že 11 leto.
Delava na najini vezi,se ogromno pogovarjava,se druživa,deliva odgovornosti,predvsem pa se ljubiva.Upam,da bo trajalo vse življenje.
Verjamem v večno ljubezen,tako,ki premaga vse ovire,tako ljubezen imava midva z mojim.Prestala sva res ogromno(od nosečnosti v zgodnjih 20 letih,do skupnega življenja,skupnih odgovornosti..),pa sva zaljubljena kot prvo leto,čeprav sva skupaj že 11 leto.
Delava na najini vezi,se ogromno pogovarjava,se druživa,deliva odgovornosti,predvsem pa se ljubiva.Upam,da bo trajalo vse življenje.
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Za nobene zvezo mi ni žal. Saj mi je bilo hudo nekaj časa, ampak potem sem ugotovila, da tako pač očitno mora biti.
V tisto pravo in edino ljubezen pa ne verjamem več. Sem bila v zvezi kjer so bili metuljčki 24 ur na dan, 7 dni v tednu in so trajali več kot 3 leta. Ampak so metuljčki pobegnili in je začel moj srček bit za nekoga drugega, čez en mesec spet nekoga drugega itd.
Hehe. Mogoče je pa samo moj srček prasec, da noče biti le pri eni osebi
V tisto pravo in edino ljubezen pa ne verjamem več. Sem bila v zvezi kjer so bili metuljčki 24 ur na dan, 7 dni v tednu in so trajali več kot 3 leta. Ampak so metuljčki pobegnili in je začel moj srček bit za nekoga drugega, čez en mesec spet nekoga drugega itd.
Hehe. Mogoče je pa samo moj srček prasec, da noče biti le pri eni osebi
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
jst obžalujem svojo preteklost k sm res delala traparije, k mi jih ne bi blo treba.ok sj ne rečem, sm se iz tega veliko naučila,ampk še zmer bi pa rajš vidla da se ne bi zgodil.k mi niso to neke izkušnje na katere bi bla ponosna in o katerih lahko govorim. sj drugač ni blo nič takega, samo mi je pa žal da se je zgodilo
- sweetkana
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 2. 2007
nekatere stvari obžalujem, nekatere pa ne...pač sm delala napake in se z njih učila (no iz nekaterih ne )...Bilo je pa tudi veliko lepih trenutkou in sm zlo vesela, da so se nekatere stvari pač zgodile..je že res da sm tud trpela in bila žalostna, sam tko pač je...prej se s tem sprijazniš boljše je
Wherever you go
Whatever you do
I want you to know
That you’re on my mind
Whatever you do
I want you to know
That you’re on my mind
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
js se itak poj za nazaj sekiram u useh stvareh ne sam u ljubezni... obzalujem pa ne, zakaj, sej smo se mel lustn, obzalujem mogoc samo to da bi se mrbit lahko u kasni situaciji mal drgac obrnla.. pa drugic
Zivljenje je piskotek!
-
nora_ovca - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2005
- Kraj: na sončni strani alp
jz nikol nč ne obžalujem... ubistvu ljudje nikol nebi smel obžalvt stvari k smo jih nrdil... raj se kej naučiš iz tega pa živiš naprej, lepi trenutki ostanejo, grde pa itk s časoma pozabš
če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš. walt disney
- neznanka__
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2007
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]