Ali obžalujete pretekle ljubezni?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Ne,ne obžalujem prav nič...Vse je prispevalo k temu,da sem tak človek kot sem..Prav vsak lep in manj lep trenutek.Pač izkušnja..Saj veste,kar te ne ubije,te okrepi
Vrjamem,da sem tud jaz mogoče naredla kako napako,za katero sploh ne vem..Ampak namerno prizadela nisem nobenga.To vem jst in vejo moji bivši.To mi je važno.
Vrjamem,da sem tud jaz mogoče naredla kako napako,za katero sploh ne vem..Ampak namerno prizadela nisem nobenga.To vem jst in vejo moji bivši.To mi je važno.
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
Obžalujem samo eno: to, da je biu moj prvič z eno osebo s kero tega, če bi mal bl premislna, nebi nardila.
Drgač pa ne obžalujem ničesar, ker sm se iz vsake zveze neki naučila in neki tko pozitivnga kot negativnga odnesla. Lohka sm vesela za vsako napako k sm jo nardila, ker vem, da je ne smem več ponovit.
Drgač pa ne obžalujem ničesar, ker sm se iz vsake zveze neki naučila in neki tko pozitivnga kot negativnga odnesla. Lohka sm vesela za vsako napako k sm jo nardila, ker vem, da je ne smem več ponovit.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js pretekle zveze obžalujem dokler ne prebolim. Ko grem z nekom narazn, mi je pač težko in si mislim da bi blo bolš da ga sploh nikol ne bi spoznala in se zapletla z njim itd., ampak ko pa gre tisto tahujše obdobje mimo, pa ostanejo lepi spomini, za kterimi mi ni žal in rada se spomnem na njih.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Jah tale anketa se mi zdi malo pomankljiva. Ker po eni strani kakšne obžalujem, druge pa ne. Tudi s tistim fantom, s katerim sem bila 10 mesecev in se je zveza grdo končala sem doživela izredno lepe trenutke, ki jih zlahka ne pozabiš, po drugi strani pa logično da tudi slabe. Ampak ne obžalujem, da sem bila z njim, bilo je lepo, dokler je trajalo, ko pa ni več šlo, pa sva se razšla.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
Ja pa ne... vsaka zveza ti prinese več izkušenj, te nauči, kako odreagirat v nekem trenutku, na katerega bi se pred leti gotovo odzovel drugače. S tega stališča gotovo ne obžalujem... seveda pa nemorem mimo tudi vseh slabih trenutkov, na katere kaj hitro pozabimo, ko razmišljamo o preteklih zvezah..ko poslušam kolegice, ki vzdihujejo, kako fajn so se imele z bivšim fantom, jih kaj hitro opomnim, koliko je bilo tudi prejokanih noči, izgubljenih živcev etc. S tega vidika si tud jaz občasno želim, da bi bila samska in se nebi rabila ukvarjati s takimi problemi. Ampak da potegnem črto - tudi ljudje nas delajo del tega, kar smo danes... in če se nam zdi, da smo zaradi njih boljši, gotovo tega ne smemo obžalovati =)
Sassy, Classy & a bit Smart Assy
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
Nikoli & nobena stvar ni vredna obžalovanja. Iz vsake situacije, osebe sem se naučila nekej. Pa tudi če je blo boleče, je blo nujno to narest.. če se nebi, bi imela čez x časa še hujšo "situacijo"
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Ne ničesar ne obžalujem. Takrat sem bila zaljubljena in iz vseh stvari se človek nekaj nauči. Nisem pa tudi nikoli naredila kakšne take neumnosti/bila s kakšnim takim tipom, da bi karkoli obžalovala.
-
*cukrr* - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 1. 2012
Je res, da tist kar je blo pač z enmu da ni bila zveza... ampak obžalujem marsikaj kr se tega tiče. Jap, bila sm še čist mlada po pameti pa naivna... samo sm se pa zdej neki naučila ja. Kar je, je... ne da se popravt pa čeprav bi rada.
Tu es dans toutes mes pensées.*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov