Ali nisem dovolj dobra za kaj resnega?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

straitsa
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 26. 5. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a straitsa » 26. Maj. 2014 11:55

Živjo!

Bom poskušala čim na krajše opisati situacijo v kateri sem trenutno. Štiri mesec se tu in tam dobivam s fantom, ki ga poznam že eno leto, ker je velikokrat v našem stanovanju, saj je prijatelj od mojega cimra. Prej je imel punco 9 let in šel narazen z njo.
Ko se je to zgodilo, sva se začela družiti in mi je dal tudi jasno vedeti, da bi se rad 'zapletel' z mano. Jaz tega nisem hotela, ker bi se počutila kot uteha. Vendar so se čez nekaj časa začele stvari odvijat ravno v nasprotno smer. Potem je to zgledalo, da je on prišel k nam in spal pri meni tri dni in res preživel veliko časa z mano, družli smo se po cele dneve, crkljala sva se in tudi seksala. In on me je res klical vsaka dva dni, če lahko pride in potem sem mu enkrat postavila mejo, da mam plane in ne morem skenslat stvari, sploh če me pokliče pol ure prej. Potem se nisva slišala dva tedna in nato sem mu pisala, če se kej vidiva in je rekel, da se mora osredotočit na diplomo in ne sme počet ničesar, kar bi mu odvračalo pozornost, ker je imel le še dva tedna na razpolago.
No, po diplomi je spet prišel-vendar je klical cimra, ne mene... Spet spal pri meni itd... In to se je ponavljalo iz tedna v teden. Potem pa sem mu enkrat rekla, da ne morm več hendlat tega, da pride vsake tolk časa, da sploh ne vem več niti kako nej se js ravnam in da me ta odnos obremenjuje. Pa da rajši nikol nič ne bi mela z njim pa bla prjatlca k pa da je tkole. In potem je rekel, da se je začel takrat preveč navezovat name, da ga je čist preveč odneslo in da ve, da ne more, da ne more nobenih čustev vpelat in ničesar. Da se mu je kul dajat dol, da ne sme pa ničesar, kar bi vpletal čustva in da sta samo dve varianti: da seksama ali pa sma prjatla, da pač oboje ne morma bit. In da se zdi njemu potem bolš, da sma prjatla. No in potem sma se to zmenila in valda seksala. In od takrat sva še vsakič, ko sva se vidla. Še včeraj. Vendar pa danes ni spal pri meni ampak pri cimru in se mi zdi, da se me danes res izogiba. In to vse me boli, sama ne vem več, kaj nej, ker se ne morm osredotočit na nič drugega, ko je on pri nas.
Gre se pa za to, da imam rano že od bivšega, ki mi je rekel, da sem dobra samo za med štiri stene, da za kaj resnega rabi pa nekej več itd .... In zdaj mi on reče, da se mu je fajn dajat dol z mano, da več kot prijatu pa ne more bit. Meje se pa ne drži noben od naju. In res sem že čist živčna in ne nameravam več nič imeti z njim, ker se slabo počutim zard tega in res ne vem, kaj je narobe z mano oziroma kakšne signale oddajam, da e vsi vidijo le kot nekoga za seksat, za kej več pa ne.
Počutim se slabo, počutim se kot da sem premal, počutim se razvrednoteno. In zdi se mi, da v vseh drugih puncah vidijo potencialne punce, v meni pa ne. Ima kdo podobno izkušnjo? Kako naj se pomirim s tem in kako naj shendlam stvari, ko bo spet nekaj dni pri nas? Ker zdaj vedno nekak čakam, če boma kaj imela ali ne... In me je enostavno prizadelo, ko danes ni spal pri meni.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Prispevkov: 3231
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 26. Maj. 2014 12:43

Naj se to sliši še tak nesramno, samo, če je tak, se ti ne zdi, da bi mogla malo noge zapret, da te več ne bi vidli kot punco, ki je samo za seksat? Marsikiri fant več od tega niti ne želi in, če dobi seks od tebe, mu to čist odgovarja in ve, da ga bo pri tebi dobil.

In da se zdi njemu potem bolš, da sma prjatla. No in potem sma se to zmenila in valda seksala.


See what I mean? ;) Skenslaj ga pa najdi koga drugega, ko se mu v odnosu s tabo ne bo šlo samo za seks, ti pa tud noge naslednjič malo bolj dolgo skup zadrži. :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 964
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 26. Maj. 2014 15:52

Moram se strinjat z Dionizom. Tako med pogovorom s kolegi mi je že nemalokateri osebek moškega spola priznal, da se "prijateljevanje" s punco splete kot strategija zapeljevanja s ciljem sexa, če je že ne more dobit na videz.
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1633
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 28. Maj. 2014 20:38

normaln tip si želi od ženske še kaj druga kot pa samo sex. ne glede na to kako hitro in pogosto ona razpre noge.

avtorica, ti sama sebe zajebavaš. praviš, da ti situacija ne odgovarja, ukreneš pa nič.

vprašaj se kaj ti kočeš, kakšen odnos hočeš in potem ga poišči. če ne pri tem tipu pa pri kakem drugem. in od željenega ne odstopaj.

s tem fantom pa jaz niti prijateljica ne bi želela bit. s tabo si nabija ego, si zmišljuje in te ima za norca. tebe pa živcira, ker ne veš, kaj se zdaj on gre.. joj no.
Vsak raj ima svojo kačo.
browneyes
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 410
Na forumu od: 1. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 02. Jun. 2014 23:56

punca draga, ti si za njega zastonj kur.ba. za njega si manj kot k.urba. kurbi se vsaj plača. tebi pa niti denar ne bo ostal. samo občutek izkoriščenosti in razvrednotenosti. pride kadar hoče, dobi kar hoče, in gre brez obveznosti. kaj dobiš ti? nič. ne dobiš ne čustev, ne denarja. v bistvu te ponižuje. zato nehaj sama sebe poniževat, in prekini stike s takim človekom, ki te daje v nič. jasno ti je povedal, da se s tabo ne bo vezal. ti pa si vredna toliko, kot si sama misliš da si. in te prosim, računaj vsaj 100 eur, če ti nekdo reče da si dobra samo za fu.k. resnega tipa pa boš spoznala kadar bo bog tako dal.
straw_berry
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 4. 6. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a straw_berry » 04. Jun. 2014 18:34

Predvsem delaj na samozavesti, ko boš znala samo sebe cenit te bodo tudi drugi. Žal se boš morala od tega fanta poslovit, verjamem pa da boš nekoč spoznala pravega moškega, ki si bo zaslužil tvojo ljubezen :)
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 432
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 04. Avg. 2014 11:56

straitsa napisal/-a:kaj je narobe z mano oziroma kakšne signale oddajam, da e vsi vidijo le kot nekoga za seksat, za kej več pa ne.


straitsa napisal/-a:Počutim se slabo, počutim se kot da sem premal, počutim se razvrednoteno. In zdi se mi, da v vseh drugih puncah vidijo potencialne punce, v meni pa ne.


Kje pa piše, da te noben ne vidi kot kaj več? Meni se bolj zdi, da je tukaj problem na njegovi strani (ima slabo izkušnjo zaradi bivše in se noče navezat) in da niso problematični tvoji signali. Midva z bivšim sva šla narazen in potem še nekaj časa bluzila (napaka!) ker je on bil potreben, jaz pa sem upala, da bova še kdaj skupaj (ja, naivna 100/h). Ampak če človek noče resne zveze, ga na noben način ne moreš prepričat da bi si premislil. Če si želiš zvezo, je najbolje, da si najdeš takega, ki ima podobne želje.


straitsa napisal/-a:In potem je rekel, da se je začel takrat preveč navezovat name, da ga je čist preveč odneslo in da ve, da ne more, da ne more nobenih čustev vpelat in ničesar.


Ne me zdaj popljuvat, rada bi samo pogledala na zadevo še z druge strani (njegove). Ljudje imamo pač različne interese. Tudi jaz imam zelo slabo izkušnjo iz prejšnje zveze in se za enkrat ne bom za nič na svetu spuščala v zvezo, ker me je preprosto preveč strah, da se mi še enkrat zgodi kaj podobnega. In zato vsakemu, ki pokaže interes, povem kako je na stvari. Tudi on ti je povedal, kaj si želi in kaj si ne želi. Ne moreš na silo spreminjat njegovega interesa. Ali sprejmeš vajin odnos takšen kot je ali pa si najdeš resnega fanta in temu modelu poveš, da pri tebi več ni zabave.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
elektrobum
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 216
Na forumu od: 15. 7. 2012
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a elektrobum » 05. Avg. 2014 21:21

... ;D
Zadnjič spremenil elektrobum, dne 04. Jan. 2015 13:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
lola1
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 46
Na forumu od: 24. 7. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a lola1 » 06. Avg. 2014 12:01

moj nasvet, zamenjaj družbo in prijatelje, pojdi ven in spoznaj nove ljudi in prej ko slej bo prišel nekdo kateremu ne boš le dobra za sex. In seveda, delaj na sebi, na svoji samozavesti.
Upam, da ti bo uspelo! :))

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov