Ali naj vztrajam v zvezi?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
kako lahko v isti sapi rečeš, da leta niso problem, in hkrati narediš nek predsodek o tem, da 30 letnik in 18 letnica ne moreta dobro klapat?
ja, seveda, odnos je problem. ne vem zakaj vsi leta raven mešate, ker res nimajo veze.
ja, seveda, odnos je problem. ne vem zakaj vsi leta raven mešate, ker res nimajo veze.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
punkie_ napisal/-a:kako lahko v isti sapi rečeš, da leta niso problem, in hkrati narediš nek predsodek o tem, da 30 letnik in 18 letnica ne moreta dobro klapat?
problem je obnašanje oz. odnos, izvor za to je v razliki med njima (in ja tut v razliki let) Malo si me narobe razumela. Marsikaj pa pove da si en 30 letnik išče tok mlajšo (še neizkušeno) punco. Tko da leta niso glavni problem, sem hotla reči v prejšnjem postu, ampak vse skupaj ne klapa, interesi so različni... rezultat vsega je pa to kar je, žal.
-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
Pusti ga!!
Glede na to da sta skupaj samo 9 mesecev nima smisla. Zaslužiš si boljšega!
*P.S. Sporoči,kaj boš/bosta storila,ko bo kaj novega seveda.
Glede na to da sta skupaj samo 9 mesecev nima smisla. Zaslužiš si boljšega!
*P.S. Sporoči,kaj boš/bosta storila,ko bo kaj novega seveda.
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
- andreja91
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 4. 2010
no danes sem šla do njega da bi male pogovorila in pridem pa ga najdem kako leži v postelji in poleg ena punca ok šok pol sem kar ostala ker sem mislila da bo odšla in da bi se pogovorila pa da bi ga malo povprašala o temu a je kar ostala. Pol sva se začele pogovarjat in sta mi oba rekla da ni blo nič samo da je pač prespala in da ima doma družino pa to use jaz sem kar jokala nisem mogla nehat še tolažila me je tako da.....iz dneva v dan večje razočaranje....
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Fant leži v postelji z drugo punco. Imam ga rada, ali me ima rad? Ne morem ga pustit, ker ga mam preveč rada
Ali lahko živimo srečno v troje do konca svojih dni???
Ali lahko živimo srečno v troje do konca svojih dni???
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Holy crap, youre dumb! And i mean that in a nicest way.
It was forever..but it didnt last long..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Joj no, bejbe, dejte bit mal bolj nežne , punca je še mlada, domnevam da niti nima velik izkušenj za sabo .. tole je mogl bit boleče, ampak, andreja, zdej vsaj veš, da nimaš kej več prčkat tam in upat na najboljše, ampak samo stran in NIKOLI več ga kontaktirat (niti se javljat, če bo slučajno klical..ko mu bo dolgčas, mogoče, in drugje ne bo dobil sexa..), pa če ti bo še tako hudo!
Drži se. :bussi:
Drži se. :bussi:
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
andreja91 napisal/-a:no danes sem šla do njega da bi male pogovorila in pridem pa ga najdem kako leži v postelji in poleg ena punca ok šok pol sem kar ostala ker sem mislila da bo odšla in da bi se pogovorila pa da bi ga malo povprašala o temu a je kar ostala. Pol sva se začele pogovarjat in sta mi oba rekla da ni blo nič samo da je pač prespala in da ima doma družino pa to use jaz sem kar jokala nisem mogla nehat še tolažila me je tako da.....iz dneva v dan večje razočaranje....
omg in ti še kar razmišljaš, da bi bila z njim?
- underdogy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2008
1.
LOL!
2. 30+ živi pri mami in se zapija cel dan = no fucking good.
2. Run Forrest RUN!
andreja91 napisal/-a:no danes sem šla do njega da bi male pogovorila in pridem pa ga najdem kako leži v postelji in poleg ena punca ok šok pol sem kar ostala ker sem mislila da bo odšla in da bi se pogovorila pa da bi ga malo povprašala o temu a je kar ostala. Pol sva se začele pogovarjat in sta mi oba rekla da ni blo nič samo da je pač prespala in da ima doma družino pa to use jaz sem kar jokala nisem mogla nehat še tolažila me je tako da.....iz dneva v dan večje razočaranje....
LOL!
2. 30+ živi pri mami in se zapija cel dan = no fucking good.
2. Run Forrest RUN!
- pikolina24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 4. 2010
tud js bi rada nekaj povedala glede tega tukaj... problem je očitno res v alkoholu, sploh če je tip star že 30 in še vedno redno pije...mam osebne, družinske izkušnje in povem lahko samo, da so grozljive...punca, pojdi stran, sam to...zdej pa še tole z drugo bejbo...če boš to nardila, si boš hvaležna za celo življenje, verjemi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov