Ali naj vztrajam v zvezi?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Andreja spada pod poglavje "punce, ki preveč ljubijo".Obstaja veliko literature na temo, zakaj ene punce ljubijo luzerje, kurbirje, alkoholike, tipe, ki z njimi grdo ravnajo..
Ta tvoj tip je očitno vse to in ti si na smrt zaljubljena vanj, ter celo sprašuješ, ali naj nadaljuješ vezo.
Punca, pamet v roke.
Ta tvoj tip je očitno vse to in ti si na smrt zaljubljena vanj, ter celo sprašuješ, ali naj nadaljuješ vezo.
Punca, pamet v roke.
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
če si se že probala z njim pogovorit pa zvedet kje pr njemu tiči problem.. mislim da ta veza ne bo funkcjonirala. če ne ga pa prašaj če je pripravljen kaj storiti da se poboljša..ampak mislim da se boš morala sprijazniti da ta ni zate. !
- Sway
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2009
tmis_ napisal/-a:beniaminnie napisal/-a:tmis_ napisal/-a:Ta zveza se itak ne bo odnesla. Vse kar rabim, da to napovem, je pogledat razliko v letih.
Kera bedna leta sploh niso več merilo za odraslost, vsaj po mojem mnenju.
O tej dotični vezi je pa itak blo že vse povedan: stran it.
Leta največkrat SO merilo za odraslost. Glede na to, koliko je kdo star lahko kar dobro sklepamo, kako odrasel bi lahko bil. Primeri, ko je "sosedov brat star 40 pa ful otročji" so izjeme, ne pravilo.
Ej tmis_ ,al čebula, al kar kol že si,še enkrat Leta niso pomembna, ne bluzi! na tvoje besede ,vse kar rabš vedt so leta, in replay je bil Leta niso pomembna,kar je res ,NISO, ti pridš ven z Leta največkrat SO merilo za odraslost in bla bla ... ! a je mogoče govorila o tem da leta SO merilo, al ti je rekla KERA BEDNA,LETA NISO POMEMBNA ! čebula get a brain ! ok drgač pa kar se tega tipa pust,ja itak je neresen in čimdalj od njega ! tmis_ čebula,zate pa ,velik mojih kolegov je 10let razlike , v 2 primerih sta damistarejši cca. 10 let,ena je od mojga bratranca ki se bosta poročila po nekaj letih ! tko,da get a brain !
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Kakšen krasen argument..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- metla111
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
- Kraj: Ljubljana
o, revca sej se mi smilš. sam vseen odpri oči, kaj ti ta fant dela.....tut če bi ti vztrajala in mu dala pogoje, bi blo mogoče en mesec drugače pol bi šlo pa vse na stara pota. sorry, ampak fant je očitno vidu, da si naivna in ve, da lahko dela kar želi, ker itak mu potem vse oprostiš. jst vem da v taki zvezi stoposto nebi mogla bit, nevem kako lahko ti sploh še pomislš da bi vztrajala, sej se vid, da se za to zvezo trudiš sam ti.....
- Sway
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2009
Tmis_is a bit confused personality, so i will just say what she did ,ker očitno sta ta dva lola or w/e vse kar znaš povedat ! si pa res ena čebula! pomoje še zdaj neveš kaj si osebi preden sem jast komentiral odgovorila ! skor tko kot bi oseba X rekla, da letalo leti po zraku, ti pa bi osebi X zatrdila GUMA mora bit dobra ! rawr
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
ker očitno sta ta dva lola or w/e vse kar znaš povedat smile
Ja, dva lola sta vse, kar lahko dodam pod post, za katerega si moram vzet kar nekaj časa, da ga preberem in razumem, kaj si sploh želel povedat v vsej tisti zmedi s samimi vejicami, klicaji in brez ene same pike. Če bi drugič v svoj odgovor dodal kakšen pravilno sestavljen stavek, bi mogoče: 1. Na tvoj argument o tem, da leta niso pomembna, odgovorila tako kot se spodobi.
2. Razumel argumentiranja drugih,ki so za razliko od tvojih, napisana v razumljivih stavkih-->
a je mogoče govorila o tem da leta SO merilo, al ti je rekla KERA BEDNA,LETA NISO POMEMBNA !
WTF o čem ti sploh bluziš?
Rekla je:
Kera bedna leta sploh niso več merilo za odraslost, vsaj po mojem mnenju.
Nakar sem ji odgovorila,da leta največkrat SO merilo za odraslost=To, kar praviš ni res, ker leta največkrat so merilo za odraslost. Razumeš pomen nasprotovanja besede SO, če je napisana v velikih tiskanih črkah?
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
andreja91 napisal/-a:kaj pa če bi se pogovorila in bi mu dala par pogojev? če pa se jih nebi držau bi pač končala....
Aja?
Naj premislim.
Tip pri 30-ih še vedno živi doma pri mami. Rad se ga napije, dosti časa preživlja v mamini kleti, in našel si je eno mlado bejbo, s katero seksa in preživlja prosti čas.
Kaj misliš, da je njemu bolj pomembno: ti, ali njegov življenjski slog?
Že samo dejstvo, da si je za punco sploh našel takšno, kot si ti, je zaradi njegovega življenjskega sloga. Kakšna starejša in bolj pri pameti ne bi z njim vztrajala 9 mesecev. S tabo si pa lahko privošči furat svojo ležernost, pa še za seksat dobi zraven.
Nanogiraj ga čim prej - pa brez da mu postavljaš pogoje. Valda mu je dosti bolj pomembno, da živi, kakor hoče, kot pa da se bo zdaj zate spremenil. Če se mu niti do tebe ne ljubi - misliš, da bo zdaj spreminjal svoj življenjski slog?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]