Ali naj vztrajam v zvezi?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
andreja91 napisal/-a:kaj pa če bi se pogovorila in bi mu dala par pogojev? če pa se jih nebi držau bi pač končala....
samo ress mi je hudo ker je prvi mi daje vedeti da me ima ress rad oz. me ima rad
To nikol ne deluje, verjem. Prej ali slej se bo vrnil na "stara pota".
Pa tud- a hočeš da se nekdo sili, da se lepo obnaša do tebe? Ne obeta ravno veliko
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ma kašni pogoji. ne bluzi in pusti ga. čisto resno.
ti maš še celo mladost sladkost pred sabo on je pa svojo očitno že zafural in je ostal nek neprilagojen dečko iz đungle.
ti maš še celo mladost sladkost pred sabo on je pa svojo očitno že zafural in je ostal nek neprilagojen dečko iz đungle.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Ojoj, ta tip te verjetno niti kaj prevec nima rad ampak te ma zato, da se lahko hvali, da ima 18 letnico. Beži stran dokler ne bo prepozno, pa te bo še huje prizadel..
pa kakega z leve al pa desne mu prisloni, ker se tak obnaša
pa kakega z leve al pa desne mu prisloni, ker se tak obnaša
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:26, skupaj popravljeno 1 krat.
-
beniaminnie - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
tmis_ napisal/-a:Ta zveza se itak ne bo odnesla. Vse kar rabim, da to napovem, je pogledat razliko v letih.
Kera bedna leta sploh niso več merilo za odraslost, vsaj po mojem mnenju.
O tej dotični vezi je pa itak blo že vse povedan: stran it.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
beniaminnie napisal/-a:tmis_ napisal/-a:Ta zveza se itak ne bo odnesla. Vse kar rabim, da to napovem, je pogledat razliko v letih.
Kera bedna leta sploh niso več merilo za odraslost, vsaj po mojem mnenju.
O tej dotični vezi je pa itak blo že vse povedan: stran it.
Leta največkrat SO merilo za odraslost. Glede na to, koliko je kdo star lahko kar dobro sklepamo, kako odrasel bi lahko bil. Primeri, ko je "sosedov brat star 40 pa ful otročji" so izjeme, ne pravilo.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
jaz mam tipa ki je 5 let starejši in hudiča že pri nama se razlike poznajo.. tako da mi ne more noben rečt, da leta niso merilo odraslosti.. a pa lahko par normalno funkcionira kljub temu.. ja verjetno kakšni lahko, večina pa verjetno ne..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- Trdonja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 3. 2010
Nima smisla vztrajat, postavljat pogoje itd. Čez kakšne pol leta, ko ti po popustila ta prva zaljubljenost, ga boš itak poslala v tri krasne.
Zdaj je samo vprašanje ali boš trpela še ta pol leta in izgubljala čas z njim, ali pa ga boš pustila in boš v tem času rajši našla koga drugega, ki te bo dejansko imel rad.
Zdaj je samo vprašanje ali boš trpela še ta pol leta in izgubljala čas z njim, ali pa ga boš pustila in boš v tem času rajši našla koga drugega, ki te bo dejansko imel rad.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
men se zdi da v taki situaciji ni prostora, da bi razmišljala o vama in vajini zvezi, ampak o njegovem problemu z alkoholom. v kolikor se oba strinjata, da je to problem, pol stopita v akcijo in rešita zadevo, dokler se še da. če se njemu to ne zdi problem, potem pretehtaj, v kakšni meri taka zveza izpolnjuje tvoja pričakovanja in se nato odloči, ali ostaneš ali greš.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
andreja91 napisal/-a:v letih sva tudi precej razlike XD jz jih mam 18 on pa 30
Razlika v letih vse pove, pa še odnos, ki ga imata in njegovo obnašanje, plus problemi z alkoholom...
pojdi proč, nobenih ultimatov, pogojev, si premlada da bi se s tepcem ukvarjala starim 30 let, ki očitno nima vse v glavi poštiman So fantje ki so te vredni, ta te res ni...
Tak kot je ena napisala, še 5 letna razlika v letih se pozna (tut midva sva tolko narazen), pa se pozna v različnem mišnjenju, on že študira o parceli, hiški, bolj zrelo razmišlja, čeprav jz ne zaostajam kaj dost...
Tko da andreja91 pozabi ga, čimprej proč, pa srečno!
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
punkie_ napisal/-a:joj kok utrujate s temi leti no. to je stvar človeka, leta kot taka niso razlog, da se dva človeka nebi mogla ujet.
sej niso leta problem, ampak njegovo obnašanje do nje!
Drugač pa da en 30-letnik šmira z 18-letnico ti dost pove, če bi blo z njim vse OK, bi že bil v zvezi, sam pa premislek.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov