Ali naj vztrajam?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Mrs. Boss
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Mrs. Boss » 23. Sep. 2008 13:54

Jaz tudi mislim, da si se prav odločila, ker bi sama na tvojem mestu ravnala isto. Nisem za avanturice oz. za bluziti tu pa tam z nekom (četudi gre za eno in isto osebo), ampak rabim tisti občutek topline in ljubezni - da nekomu pripadam.
Uporabniški avatar
Anja86
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Anja86 » 23. Sep. 2008 18:05

Mah... jaz več ne vem, kaj si naj mislim. Vem, da je najbolje oba, da sma na ravni prijateljstva (enkrat bo to mogel sprejet). Če se sedaj že tako obnaša, kaj bo potem šele čez čas? To se res vprašam...
Kar te ne ubije, te naredi močnejšega!
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 23. Sep. 2008 20:47

učeraj sva se pogovarjala.povedala sem mu, da mi to ni ušeč in se je začel dret da me ne razume. in da naj js njega razumem da ne more biti veliko z mano ker ogromno dela (7h-5h) in daj je potem tako utrujen in da je brez energije. rekel je da nima časa in energije za zvezo, da me ime zelo rad in da noče, da greva narazen ampak da nima volje niti do življenja(???).

In kaj bi zdaj on rad? Ali si ti sama sebe vprašala kaj bi rada? Meni je ob teh besedah vse jasno.
SvojeGlavKA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a SvojeGlavKA » 24. Sep. 2008 8:48

no učeri sva se neki pogovarjala, dobs se najbrž dobiva...nevem, ko sm mu jst povedla moje mnenje in kaj me muči in ga vprašala kaj bi rad mi je odgovoru, da a če bi se več slišala pa bi bila skupi ko bi bila trezna, to pomeni, ne na žuru kot do sedaj, bi blo uredu...in naprej...pa bi bla samo prjatla, čeprou fant pa punca taprauga prjatla ne morta bit... KAJ je zdaj to???
nevem jst sm mu rekla da morm stvar malo prespat da mu nimam zdaj kaj rečt in se danes pomenva naprej...u bistvu res ne vem kaj naj...tuhtam in tuhtam...lahko da se stvar u končni fazi dobro razvije...lahko pa tud da propade...sej ne mormo vedet u naprej...no sej ko sm razmišljala...da bi zdej začela midva hodit pa tud ne vem...samo po tem ko sva se dost slišala po sms in msn in dvakrat bluzila. Nevem, bojim se...bojim se, da bo na koncu taka situacija kot z biušim...res mam en strah u sebi, kr zmrznem že ob sami misli :( :roll: kaj naj, prosim pomagajte?
Uporabniški avatar
Anja86
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Anja86 » 24. Sep. 2008 8:54

Pr men pa se je tko razpletlo, da sm še mu dala eno šanso-ampak tokrat zadnjo. Naj začne delat na svojih napakah! :wink:
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 24. Sep. 2008 10:30

Upejmo da bo res začeu :)
Live your life like you want
Uporabniški avatar
Anja86
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Anja86 » 24. Sep. 2008 17:49

Dans zjutraj ko sm pisala zgornji post, sm bla prepričana, da mu še dam šanso. Ampak je spet začel motovilit, zato sm trikrat premislila in se odločila za konec. :D Tokrat za res. Odlično se počutim! ;)
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 24. Sep. 2008 21:08

No super. Važn da teb sede. Zgleda misl da lahko dela kar hoče pa boš ti to prenašala.
Prov si nrdila :)
Live your life like you want

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov