Ali naj bom ponovno z njim ali ne?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
koliko sta stara?
seveda si ti njegova zadnja punca. če tebe in drugih ni hotel, ampak je hotel eno, ki je ni mogel dobit (nazaj).
je vprašanje zakaj se hoče vezat s tabo.
a si tako malo psihologa, da se ti ne sanja? Si ne upaš vrtat v njega?
seveda si ti njegova zadnja punca. če tebe in drugih ni hotel, ampak je hotel eno, ki je ni mogel dobit (nazaj).
je vprašanje zakaj se hoče vezat s tabo.
a si tako malo psihologa, da se ti ne sanja? Si ne upaš vrtat v njega?
- *tinchika*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 2. 2011
Ja jaz sem ga uprašala, če mi ne bo spet naredil isto in je rekel da mi obljubi da ne bo.
stara sem 23...
hm ne vem od kdo informacija da je bila tukaj ženska ki je ni mogel dobiti nazaj...
stara sem 23...
hm ne vem od kdo informacija da je bila tukaj ženska ki je ni mogel dobiti nazaj...
-
delusional - Cosmopsiho
koliko pa ti sploh veš o njem? o njegovih bivših?
mislim, da se ti ni odprl in povedal vsega, kar se mu je dogajalo v teh 2,5 letih in zakaj te ni hotel za punco.
koliko pa je on star?
ti je povedal kaj ga je motilo prej pri tebi?
ga imaš na fb?
preglej in preanaliziranj njegov zid za nazaj. večkrat imajo tipi kake čustvene verze od komadov na zidu. mogoče ti bo jasno, kaj mu je hodilo po glavi. nekateri pa obdržijo vse zase in ne boš nikoli izvedela nič.
mislim, da se ti ni odprl in povedal vsega, kar se mu je dogajalo v teh 2,5 letih in zakaj te ni hotel za punco.
koliko pa je on star?
ti je povedal kaj ga je motilo prej pri tebi?
ga imaš na fb?
preglej in preanaliziranj njegov zid za nazaj. večkrat imajo tipi kake čustvene verze od komadov na zidu. mogoče ti bo jasno, kaj mu je hodilo po glavi. nekateri pa obdržijo vse zase in ne boš nikoli izvedela nič.
- *tinchika*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 2. 2011
V teh 2,5letih ko nisva bila skupaj, sva se dosti predružila, poznam pa tudi njegove prijatelje, ki so tudi moji in dvomim da bi mi skrivali, pravzaprav, zakaj bi mi kdo sploh skrival, da je imel punco, ali bil zalubljen v kakšno, če midva nisva bila skupaj
Saj ravno to je, on nima ne fb-ja, mobitela uporablja zelo redko, na msnju ima samo 10 prijateljev, vn pa praktično ne hodi, saj se dobivajo pri njemu doma in še to s dvema frendoma s katerimi imajo bend..
Star je pa toliko kot jaz...
Saj ravno to je, on nima ne fb-ja, mobitela uporablja zelo redko, na msnju ima samo 10 prijateljev, vn pa praktično ne hodi, saj se dobivajo pri njemu doma in še to s dvema frendoma s katerimi imajo bend..
Star je pa toliko kot jaz...
-
delusional - Cosmopsiho
mogoče bo tokrat trajalo več kot pol leta
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
iz prve roke;
dala še eno šanso, ni se spremenil niti malo, prekinila zadevo.
iste fore, isti problemi, isti 'problemi', pa je izgledalo precej obetajoče (drugače niti nebi fasal še ene šanse).
je bilo kar razočaranje, čeprav sem imela dosti rezerve...
ampak, če ne probaš, ne moreš vedet!
dala še eno šanso, ni se spremenil niti malo, prekinila zadevo.
iste fore, isti problemi, isti 'problemi', pa je izgledalo precej obetajoče (drugače niti nebi fasal še ene šanse).
je bilo kar razočaranje, čeprav sem imela dosti rezerve...
ampak, če ne probaš, ne moreš vedet!
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
delusional - Cosmopsiho
keepsake, to ni isti primer, kot če končaš zvezo oz. imaš pavze po 3,4 letih, ker se ne razumeš oz. ti je sex beden.
tejle avtorici teme v bistvu želim, da bosta spet hodila in da ga bo tokrat pustila ona hehehehe ko bi blo to fajn
tejle avtorici teme v bistvu želim, da bosta spet hodila in da ga bo tokrat pustila ona hehehehe ko bi blo to fajn
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
delusional napisal/-a:keepsake, to ni isti primer, kot če končaš zvezo oz. imaš pavze po 3,4 letih, ker se ne razumeš oz. ti je sex beden.
hmm? ne spomnim se, da bi šla najina zveza prvič v franže zaradi bednega sexa... si me zamešala s kom?
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]