Ali moram še počakati, da se sam spomni, da mi kaj piše?!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mČebelica - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2009
- Kraj: Maribor
Hei,
zanima me vaše mnenje o tem, če bi morala zdržati še nekaj dni, da se sam spomni, da bi mi kaj pisal na email...ne da bi jaz začela...ker sem jaz do sedaj 2x naredila pobudo, da sva se začela pogovarjati preko emailov..kaj če misli in pričakuje še moje druge emaile, zato mi nič ne piše (že 1 dan in pol se držim, da mu ne bi pisala), saj hočem, da mi sam piše. A kaj, ko je taak težkooo in pogrešam njegove besede..res je, da se splača zdržati..pa vseeno..me zanima, kaj vi mislite...naj spet v tretje (v tretje gre rado) prevzamem pobudo?!...nočem, da bi imel občutek, da sn kot pijavka in pač je dokazano, da moški hočejo osvajati kot plenilci...hehe...ne pišem mu tudi zato, da vidim, če mu je kaj do mene..nekako vem, da mu je, a vseeno..a zakaj so eni tak zapleteni in sramežljivi malo..me, ženske, pa neučakane
zanima me vaše mnenje o tem, če bi morala zdržati še nekaj dni, da se sam spomni, da bi mi kaj pisal na email...ne da bi jaz začela...ker sem jaz do sedaj 2x naredila pobudo, da sva se začela pogovarjati preko emailov..kaj če misli in pričakuje še moje druge emaile, zato mi nič ne piše (že 1 dan in pol se držim, da mu ne bi pisala), saj hočem, da mi sam piše. A kaj, ko je taak težkooo in pogrešam njegove besede..res je, da se splača zdržati..pa vseeno..me zanima, kaj vi mislite...naj spet v tretje (v tretje gre rado) prevzamem pobudo?!...nočem, da bi imel občutek, da sn kot pijavka in pač je dokazano, da moški hočejo osvajati kot plenilci...hehe...ne pišem mu tudi zato, da vidim, če mu je kaj do mene..nekako vem, da mu je, a vseeno..a zakaj so eni tak zapleteni in sramežljivi malo..me, ženske, pa neučakane
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ne piši!!! Če si 2× dala pobudo, je dovolj očitno, da ti je všeč, sedaj je on na vrsti. Boš hitro videla, al si mu le težila, ali se pa dejansko zanima zate
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
mČebelica - Sramežljivka
*mala* napisal/-a:Ne piši!!! Če si 2× dala pobudo, je dovolj očitno, da ti je všeč, sedaj je on na vrsti. Boš hitro videla, al si mu le težila, ali se pa dejansko zanima zate
...
Draga *mala*, hvala ti...res mi je ful všeč in zato bom (moram) zdržala...tako, da držim pesti, da mi bo kaj pisal...Lepo bodi.
-
zalafa - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 5. 2010
- Kraj: Polhov Gradec
strinjam se z malo - ne piši mu, če ga zanima bo že naredil naslednji korak.ti pa medtem ne čakaj pred računalnikom, pojdi mal ven na svež zrak, na kavo, kamorkoli.daj mu vedet da maš druge stvari v lajfu, naj ne ve da te srbijo prsti.
in, če ti bo pisal - počakaj nekaj časa preden odgovoriš, da ne bo vse skupaj izpadlo preveč obupano
in, če ti bo pisal - počakaj nekaj časa preden odgovoriš, da ne bo vse skupaj izpadlo preveč obupano
I am above you and in you,
My ecstasy is in yours,
My joy is to see your joy!
My ecstasy is in yours,
My joy is to see your joy!
-
višnja - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2005
Mam prijatla, ki mu občasno pošljem kak mail. Ampak tak, za štos (taki, ki krožijo). In včasih mi je full odgovarjal, razvijale so se debate.
Zdej pa od njega nič več. Nobenega odgovora. Sem kar malo žalostna, tako všeč so mi njegovi iskrivi odgovori.
Kaj mislite, zakaj mi več ne odpisuje?
Ne pišem pa takih mailov, za čvek.
Zdej pa od njega nič več. Nobenega odgovora. Sem kar malo žalostna, tako všeč so mi njegovi iskrivi odgovori.
Kaj mislite, zakaj mi več ne odpisuje?
Ne pišem pa takih mailov, za čvek.
-
Stripy - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2010
- Kraj: Ljubljana
Višnja, pomojem mu je blo na začetku zanimiv, ampak te maili ti počas začnejo presedat. Tud pr seb vem, včasih sm jih še pregledala, zdj to kr brišem.
Pa daj probaj poslat čvekarski mail, v smislu, že dolg se nismo tipkal, kaj dugaja? Pa boš takoj vidla, kaj je na stvari. Če odpiše je super, se razvije debata, če pa ne, mu pač ni zanimiv in greš lahko dalje. To čakanje nima smisla, k se sam pr seb sprašuješ kaj je, kaj se dugaja.
Pa daj probaj poslat čvekarski mail, v smislu, že dolg se nismo tipkal, kaj dugaja? Pa boš takoj vidla, kaj je na stvari. Če odpiše je super, se razvije debata, če pa ne, mu pač ni zanimiv in greš lahko dalje. To čakanje nima smisla, k se sam pr seb sprašuješ kaj je, kaj se dugaja.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
višnja, a pa bi ti od tega prijatla rada kaj več? če bi, potem mu pač napiši kak normaln mail, tak kot ti je že ena pred mano svetovala, pa boš videla reakcijo. glede na to, da ti je včasih že odgovarjal na neumne maile, na katere večina ne odgovori, je mogoče imel kaj interesa zate, pa lahko da si ti delovala preveč nedostopno
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Načeloma se strinjam s puncami - ne rini vanj -, ampak tole pa moram preverit: kdo je sploh nazadnje pisal? Da ni slučajno situacija, da on že itak čaka tvoj naslednji odgovor.mČebelica napisal/-a:...ker sem jaz do sedaj 2x naredila pobudo, da sva se začela pogovarjati preko emailov..kaj če misli in pričakuje še moje druge emaile, zato mi nič ne piše (že 1 dan in pol se držim, da mu ne bi pisala), saj hočem, da mi sam piše.
Če si bla pa ti, pa pač počakaj še mal, bo že odpisal, če mu je do tega..
-
višnja - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2005
Hvala vama, pametna odgovora.
Bom šla v akcijo, pa da vidimo .
- me kar fejst zanima, jaaaaa
- da delujem nedostopno, sem že večkrat slišala . Pojma nimam, zakaj.
mČebelica, sorry za moje vmešavanje. Svetovat, kot vidiš, ti ne znam, mam sama podobne probleme .
Bom šla v akcijo, pa da vidimo .
s0nckic4 napisal/-a:višnja, a pa bi ti od tega prijatla rada kaj več? če bi, potem mu pač napiši kak normaln mail, tak kot ti je že ena pred mano svetovala, pa boš videla reakcijo. glede na to, da ti je včasih že odgovarjal na neumne maile, na katere večina ne odgovori, je mogoče imel kaj interesa zate, pa lahko da si ti delovala preveč nedostopno :?
- me kar fejst zanima, jaaaaa
- da delujem nedostopno, sem že večkrat slišala . Pojma nimam, zakaj.
mČebelica, sorry za moje vmešavanje. Svetovat, kot vidiš, ti ne znam, mam sama podobne probleme .
-
mČebelica - Sramežljivka
Stripy napisal/-a:Ja definitvno ne pisat, lepo počak. Sicer sem v podobni situaciji kot ti, ampak obe veva, da je bolš počakat. Tud sama bi zdele najrajš kak sms poslala, pa se bom rajš zamotla, bo že poklicu če bo hotel.
Poročaj
...
Draga Stripy,
hvala ti za to, da si mi napisala svoje mnenje in lepo je vedeti, da nisem edina, ki čaka.. Držim pesti zate, da ti bo odpisal Lepo se (s)mej.
p.s.
Bom ti poročala in bi bila vesela, če bi tudi ti meni poročala, če ti je odpisal. Nočko
-
mČebelica - Sramežljivka
zalafa napisal/-a:strinjam se z malo - ne piši mu, če ga zanima bo že naredil naslednji korak.ti pa medtem ne čakaj pred računalnikom, pojdi mal ven na svež zrak, na kavo, kamorkoli.daj mu vedet da maš druge stvari v lajfu, naj ne ve da te srbijo prsti.
Hei, zalafa! Brez skrbi, nisem ves čas na računalniku. Moram pa ti priznati, da sem predvčerajšnjim in sinoči malo pogosteje preverila email..a se trudim in sem se potrudila za dans, da nisn nič kaj pogledala, saj sem sama si rekla, da bom samo 2x na dan preverila (zjutraj in zvečer). Drugače pa naj hvala za nasvete, dobro si mi svetovala in se že držim tega od začetka, da ko mi je odpisal, sem počakala še par uric, nekako sem se zamotila (npr učenje al pa laufanje), pol pa sn mu odpisala. Kajti iz izkušenj sem se marsikaj naučila, zato pri njemu res se hočem potruditi.. No, ne bom več dolgo napisala, saj te nočem motiti.. Še enkrat hvala in lep večer ti želim! Papa
-
mČebelica - Sramežljivka
purple_rain napisal/-a:Načeloma se strinjam s puncami - ne rini vanj -, ampak tole pa moram preverit: kdo je sploh nazadnje pisal? Da ni slučajno situacija, da on že itak čaka tvoj naslednji odgovor.mČebelica napisal/-a:...ker sem jaz do sedaj 2x naredila pobudo, da sva se začela pogovarjati preko emailov..kaj če misli in pričakuje še moje druge emaile, zato mi nič ne piše (že 1 dan in pol se držim, da mu ne bi pisala), saj hočem, da mi sam piše.
Če si bla pa ti, pa pač počakaj še mal, bo že odpisal, če mu je do tega..
...
Hey, purple_rain! ...lepo da se strinjaš s puncami in me veseli, da si me to vprašala, amm..on mi je zadnji napisal "lahko nočko in lepe sanje "...hehe, res je, da imam občutek, da čaka, da bi mu jas prva pisala..a ne veem :S...ker nočem "pokvariti" s tem, da bi imel občutek, da mu diham za ovratnikom...kaj ti misliš? ...res je da v današnjem času prevzamemo pobudo me ženske, a hotela sem nekako preveriti, če sem mu všeč... ...lep večer in se že veselim tvojega odg na moje vpr. LP
-
mČebelica - Sramežljivka
mČebelica, sorry za moje vmešavanje. Svetovat, kot vidiš, ti ne znam, mam sama podobne probleme
Večer, višnja!
Ni panike in upam, da so ti pomagali s svojimi nasveti. Srečno, ko mu boš nekaj pisala. Upam, da ti bo odpisal.. Če ne, verjemi mi, da se pa bo že našel drugi fant zate, nekdo, ki je boljši od njega..tako, da nimaš kaj izgubiti..boljše, kot pa vse življenje se sprašuješ, kaj ČE bi...itd...tako, da mu lepo piši in boš vidla, kako naprej.. Lepo se imej, papa
Večer, višnja!
Ni panike in upam, da so ti pomagali s svojimi nasveti. Srečno, ko mu boš nekaj pisala. Upam, da ti bo odpisal.. Če ne, verjemi mi, da se pa bo že našel drugi fant zate, nekdo, ki je boljši od njega..tako, da nimaš kaj izgubiti..boljše, kot pa vse življenje se sprašuješ, kaj ČE bi...itd...tako, da mu lepo piši in boš vidla, kako naprej.. Lepo se imej, papa
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Draga mČebelica,
res ti ni treba pisat romanov vsaki posebi - tle si ne mejlamo , ampak izmenjujemo mnenja.
res ti ni treba pisat romanov vsaki posebi - tle si ne mejlamo , ampak izmenjujemo mnenja.
Duh. Pol sem pravilno vprašala, bravo jz. Če mene vprašaš, si itak ti zdej "na vrsti", da napišeš kej; men se zdi tako dopisovanje kot ping-pong, ni res?mČebelica napisal/-a:..on mi je zadnji napisal "lahko nočko in lepe sanje "...hehe, res je, da imam občutek, da čaka, da bi mu jas prva pisala..a ne veem :S..purple_rain napisal/-a:kdo je sploh nazadnje pisal? Da ni slučajno situacija, da on že itak čaka tvoj naslednji odgovor.mČebelica napisal/-a:kaj če misli in pričakuje še moje druge emaile, zato mi nič ne piše (že 1 dan in pol se držim, da mu ne bi pisala), saj hočem, da mi sam piše.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov