Ali moram še počakati, da se sam spomni, da mi kaj piše?!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
mČebelica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 2. 2009
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a mČebelica » 28. Maj. 2010 20:38

purple_rain napisal/-a:Draga mČebelica,
res ti ni treba pisat romanov vsaki posebi - tle si ne mejlamo ;), ampak izmenjujemo mnenja.
mČebelica napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:
mČebelica napisal/-a:kaj če misli in pričakuje še moje druge emaile, zato mi nič ne piše (že 1 dan in pol se držim, da mu ne bi pisala), saj hočem, da mi sam piše.
kdo je sploh nazadnje pisal? :D Da ni slučajno situacija, da on že itak čaka tvoj naslednji odgovor.
..on mi je zadnji napisal "lahko nočko in lepe sanje :)"...hehe, res je, da imam občutek, da čaka, da bi mu jas prva pisala..a ne veem :S..
Duh. Pol sem pravilno vprašala, bravo jz. :D Če mene vprašaš, si itak ti zdej "na vrsti", da napišeš kej; men se zdi tako dopisovanje kot ping-pong, ni res?

Hehehe, to je rees...sem že sama na to pomislila, a jas sn 2x začela prva na začetku napisati mu email...me zastopiš? :)...bom si vzela par minutk, da razmislim, če mu zdaj napišem kaj kratkega al ju3 dopoldne, hehe :) Hvala ti in ja, čestitam, za "pravilno vprašanje" :P p.s. drži pesti zame :)

p.s.
Ja...hotela sem samo vsaki posebej se zahvaliti, ker so si vzeli čas zame. In to cenim, kajti v današnjem času največkrat izgovorimo, da "nimamo časa", itd. :D
Uporabniški avatar
višnja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a višnja » 28. Maj. 2010 20:49

mČebelica napisal/-a:mČebelica, sorry za moje vmešavanje. Svetovat, kot vidiš, ti ne znam, mam sama podobne probleme :oops:

Večer, višnja!
Ni panike in upam, da so ti pomagali s svojimi nasveti. Srečno, ko mu boš nekaj pisala. Upam, da ti bo odpisal.. Če ne, verjemi mi, da se pa bo že našel drugi fant zate, nekdo, ki je boljši od njega..tako, da nimaš kaj izgubiti..boljše, kot pa vse življenje se sprašuješ, kaj ČE bi...itd...tako, da mu lepo piši in boš vidla, kako naprej.. :) Lepo se imej, papa

Saj vem, da ni edini... Ampak ima pa velike možnosti, da to postane :wink: .
Vso srečo tudi tebi!
A bova zdržali danes, haaa? :twisted:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Maj. 2010 20:50

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Maj. 2010 20:58

Joj, zakaj nisi takrat hitro odpisala "Lahko noč" in tako preložila nanj :D

Odvisno- kako dolge maile je odpisoval v primerjavi s tvojimi, a je postavljal veliko vprašanj, podal izčrpen odgovor na tvoja vprašanja? Jp, vse to je trenutni dejavnik :D Pa kakšne so bile večinoma teme?

Aja, zakaj pa je vse preko mailov? Kaj pa telefon, stiki v živo?

Ma, če bi vidla te maile bi v 5ih min presodila al je zagret, al ne :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 28. Maj. 2010 21:56

Za kakšno pisanje se to gre? Vsebinsko mislim.
Nivea
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 28. Maj. 2010 21:58

^^o kuharskih receptih.
Miiislim no..kako se ti zdi?
Pa niti ni tolk važno (za nas); čeprav, kot pravi *mala*, en uč če bi vrgla gor, bi se hitr dal kej vidt o (ne)namenih tega fanta. :D
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 29. Maj. 2010 10:54

Zakaj preprosto ne uporabis skrivnosti iz The Secret?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 29. Maj. 2010 14:48

Oh, sem jaz tud v podobni situaciji, na začetku je šlo na par ur, zdej pa par dni.. :wink: pač lepo na easy, se nikamor ne mudi. čeprav imam momente ko že komej čakam mail.. ampak je še boljši občutek ko ga dobim. in potem ko vem da moram jaz pisat in imam tooooliko stvari za opravit. :D in potem se zleknem v kavč, razmislim in napišem. I like :)
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Uporabniški avatar
mČebelica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mČebelica » 31. Maj. 2010 8:08

....
Vso srečo tudi tebi!
A bova zdržali danes, haaa?

....
Višnji:
Tii je uspelooo zdržati?? Ti je kaj odpisal? :D
Jas pa sn mu odpisala, saj je on čakal na moj email, hehehe (vsaj to je že zame napredek, da sn mu odpisala šele 2 dni in pol kasneje)... ;)
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 31. Maj. 2010 8:17

Hahahaha, punce, evo jst sm dosegla svoje. Sobotna noč je bla nepozabna :wink: Splača se mal počakat :D
Uporabniški avatar
višnja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a višnja » 31. Maj. 2010 8:20

mČebelica napisal/-a:....
Vso srečo tudi tebi!
A bova zdržali danes, haaa?

....
Višnji:
Tii je uspelooo zdržati?? Ti je kaj odpisal? :D
Jas pa sn mu odpisala, saj je on čakal na moj email, hehehe (vsaj to je že zame napredek, da sn mu odpisala šele 2 dni in pol kasneje)... ;)

Zdržala sem, vse do danes (bravo, jaz! :D ). Popoldne se itak vidiva, upam, da bo priložnost za čvek.

Ampak tudi on mi ta čas ni nič pisal ... :cry:

Stripy, vesela sem zate :) .
Uporabniški avatar
mČebelica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mČebelica » 31. Maj. 2010 8:39

sirova štručka…stara sem 20 let :)…hehehe, ta je res dobra: "Sicer pa počak, da se kak lev oglasi v tej temi, mi smo le zgolj antilope."
*Mala*...Veš, jaz sem bila prva, ki mu je zaželela nočko in tako je preložil name…Mhm, o vsakdanjih rečeh sva se pogovarjala…amm…ja, takoj je odg na vsa moja vprašanja…veš kaj…mislim, da ni ravno zagret :S…to sem ugotovila, ko sem še enkrat prebrala vse emaile, podrobneje…ko si mi naštela dejavnike…to mi je dalo misliti...po drugi strani pa je drugače v živo, zato upam, da se bom z njim dobila na kaki pijački, da začutim in presodim, kaj si mislim o njemu..kemija..pogovori v živo, pristni trenutki..Uh, to sem tudi sama pomislila, saj ni moj stil za spoznavanje fantov preko računalnika..a preprosto sva se začela spoznavati preko fb-ja, spontano je bilo…prvič je bilo zame…in se nisva še videla, zato sem pač hotela malo počakati na pravi trenutek, da bi nekdo od naju namignil, da bi šla na kako pijačko...vse je drugače, ko dejansko spoznaš človeka v živo, ne pa sanjariti in si domišljati preko emailov, zato se nočem opeči..res mi je všeč, a me zanima, če mi bo tudi v živo (pa ne mislim s tem samo videza, ampak pogovori, privlačnost, nasmeh, oči)...Nivea9...Pač, na splošno, o vsakdanjih rečeh in o življenju, kaj delava itd. Hehehehe, purple_rain, kak si me nasmejala s »kuharskimi recepti«…:) Jožica1, super, da nisn edina…vso srečo in upam, da se bosta srečala, če že nista..pa previdno ;) Mahagonij, o jaa, uporabljaam… :) :)

Tako, sem marsikaj povedala...lepo bodite v tem deževnem dnevu :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 31. Maj. 2010 8:59

Res preselita to vso komunikacijo v živo. Bo hitreje vse jasno. Po mailu tudi hitro izpade hladno napisano, ker ne veš kako je mislil včasih. FB ali maile uporabljajta le občasno. Pogumno ga povabi na pijačo :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
girl92
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a girl92 » 23. Jun. 2010 17:59

tud js se velikrat spopadam s tem al nj js pišem al nj še počakam..pa pol nardim kkr mi zapaše u momentu :oops:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: haley, Sarissima