purple_rain napisal/-a::eek: Mene pa v takem primeru prav nič ne bi vest grizla in bi lepo(ok, mal manj lepo, ubistvu verjetno zelo besno in kričeče) rekla "ej stari, wtf je pa tole?!" in (probalax*Leyla*x napisal/-a:Tudi sama imam podoben problem kot ga je na začetku opisala curlly. S fantom bova skupaj že štiri leta, full se imava rada (js njega ja, on pa tudi pravi tako). Problem je v tem, da za mojim hrbtom dela stvari, zaradi katerih sem zadnje čase neprestano slabe volje. Na msnju ima kar precej stikov ženskega spola, vse lepo in prav. Tudi js imam par fantov. No in stemi puncami ima redno vroče pogovore (npr. kako je potreben, kaj bi jim delal...). Pošilja jim tudi svoje slike, menda in pa tudi preko kamere gre kdaj do konca. Največji problem je v tem, da to počne s puncami, ki jih poznam. Če jih vsaj poznala nebi, bi se mi zdelo bolje, sam vseeno pa tega ne bi sprejela. Zanima me samo kaj menite da naj storim? Full mi je težko to njemu omenit, ker sem tud sama grešila, s tem ko sem šla brat njegove loge. Sam vseeno, sm ugotovila, kakšen je za mojim hrbtom. Do mene pa ves prijazen pa kot da nič ne bi bilo.
Mu naj povem? Če mu povem, pa rečem, da bi zaradi tega konačala(kar sm že pogsto razmišljana), bi še storil kakšno neumnost. Pomagajte!!!) odkorakat stran... Al pa kar it stran, mu bo že mogl hitro kapnit v čem je bil probelm..če ne, je pa še večji bebec.
nč na svojo vest študirat, ti nisi kaj kriva. itak če sta skup je nekak logično da od cajta do cajta mal preveriš vse skup.. drugače pa moraš stran, če se do zdaj ni spravo k pameti, se tud pozneje ne bo