sam svaka vam čast za take prjatlce ... to kot prvo ne imenujemo kot prijateljico, ampak znanko, ker ponavad se prijateljice ne dopisujejo s tvojim tipom ... mislm, jst mam telefonsko od fantovega best kolega, pa včas sva si tut po ircu dopisovala, sam ne o tem kako bi se mi2 podirala al pa o čem podobnem

...
pa tale tovj lupčk je mal prestar, da bi se tkole obnašu ... pa s cmeranjem se nikamor ne pride ...
sicer pa močno dvomim, da te vara ali pa je zalublen v tvojo kolegico ... včas pogovor tut na to steče, pa verjami, da mu gre zadna stvar po glavi, da bi te varu ... če ta ma baje rad ... pismo, pa sej mamo vsi kolege, pa poznamo fantove kolege, pa men na kraj pamet ni padl, da bi ga varala s kerim od njih ... je pa res, da se pogovarjamo tut o sexu, pa to ne pomen, da bom zdej šla z njim

... pa se tut žgačkamo, pa me objame, pa mi da lupčka ... pa to tut pred svojo punco ... ker to so kolegi! ... in ta ne bo nikoli zabodu noža svojmu kolegu v hrbet ... če pa nista kolegici, pol je pa vse možno ... sam še enkrat, močno dvomim, da te vara ...
in ja, o tej temi je bilo že miljaužnt strani napisanih ...
pa babe božje, nehite že brat privatne zadeve ... jst sm se 1x hudo opekla in bol da se ne rine tja ...