Ali me vara?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

curlly
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 57
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: ..in the sky..

Neprebrana objavaNapisal/-a curlly » 30. Mar. 2006 13:13

živjo :(

jst sm tkooo žalostna :cry: sploh ne vem kako nej na kratko tole opišem..no nekak tko gre..: ko sm bla pr fantu sm prebrala njegove loge z msnja ko si je dopisoval s svojo prijateljico..in tam sta se skos hecala in potem med vsemi temi heci itd preberem njegove odgovore na njene izjave kot so: a ti ga pomagam narest (k je rekla da bi ga rada mela), uu zdej bom pa več kle (ko je rekla da bo prišla študirat v kraj kjer on živi), uf jst bi te celo prežgačku (k je rekla da bi ga ona špiknila neki), kaaj bi ti deluuu eej.. (ko je rekla da bi ga neki zeznla) pa aaa k bi ti vedlaaa (ko je rekla kaj pa bi naredu?).. tko je nekak povzetek..ful mi je bed..pustila sm ga že pa sm spet začela ker mi je trdiu da to ni nč pomenlo da me ma rad celo joku je itd in ko sm morila in morila je najprej skos govoru da NE VE zakaj je to pisu, zdej enkrat k sm ga prisilila da mi da točn odgovor, je pa reku da je razmišlju in da misli da je zgleda hotu izpast tko faca al kaj že.. drgač sm pa jst že na začetku sumla da je biu zatreskan vanjo, sam k ona ni hotla bit z njim k je bla v enga druzga zaljubljena in tud ona na vse te njegove izjave spolh ni reagirala ampak je večinoma obrnila temo na čist druzga..pametna!

kaj ve mislite??? je možno da res ni nč mislu s tem?

papa*

curlly :(
curlly
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 57
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: ..in the sky..

Neprebrana objavaNapisal/-a curlly » 30. Mar. 2006 14:25

angel gir vem da obstaja tema varanje, samo tak primer pa nisem najdla ko sem prebirala vse tiste naslove pod "čustva".. in če bi tam napisala kej mi ne bi nobena odpisala v reku pol leta sigurno.. :(

jooj sploh ne vem zdej kaj naj..ker vem da me ima rad in je zbrisal stik tud telefonsko je pripravljen zamenjat vse je bil pripravljen narest kar bi jst rekla samo da bi ostala skupaj..celo svojim staršem je povedal, ki so ga nadrli normalno..ampak vseeno, misliš/mislite da to vseeno ne spremeni stvari? :(
curlly
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 57
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: ..in the sky..

Neprebrana objavaNapisal/-a curlly » 30. Mar. 2006 14:46

stara sva 20 oz. 21 in sva oba ful ne vem kako bi rekla aam "normalna" no-ne žurava ful, vedno si poveva kam greva,ponavad sva vsak dan skupi,pa fora je v tem ker on hoče bit skos z mano, mene včasih že prov moti njemu ni pa nikol dovolj, noč in dan bi biu z mano zato sploh ne vem kaj naj si mislim..
skupaj sva pa že 1leto in pol in nekak sva stalno govorila, da pa naj bi to bilo to in da resno misliva s to zvezo in tko..pa ni tak da bi za drugim letal..
čist sm zmešana :?

pa res hvala, ker si vzemaš cajt zame!pomaga ko slišiš druga mnenja..
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 973
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 30. Mar. 2006 15:09

V razmislek: mu zaupaš? Res zaupaš? Veš, da te ne bo več varal?
Ja, tisto je blo varanje.

Glede na to, da ima net doma, te lahko vedno vara. Samo dokaze drugič boljše skrije.

Star pregovor pravi: enkrat vara, vedno vara.....
jaz verjamem pregovoru.
Imaš, da me vikaš!
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1072
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 30. Mar. 2006 15:10

sam svaka vam čast za take prjatlce ... to kot prvo ne imenujemo kot prijateljico, ampak znanko, ker ponavad se prijateljice ne dopisujejo s tvojim tipom ... mislm, jst mam telefonsko od fantovega best kolega, pa včas sva si tut po ircu dopisovala, sam ne o tem kako bi se mi2 podirala al pa o čem podobnem :tot: ...
pa tale tovj lupčk je mal prestar, da bi se tkole obnašu ... pa s cmeranjem se nikamor ne pride ...
sicer pa močno dvomim, da te vara ali pa je zalublen v tvojo kolegico ... včas pogovor tut na to steče, pa verjami, da mu gre zadna stvar po glavi, da bi te varu ... če ta ma baje rad ... pismo, pa sej mamo vsi kolege, pa poznamo fantove kolege, pa men na kraj pamet ni padl, da bi ga varala s kerim od njih ... je pa res, da se pogovarjamo tut o sexu, pa to ne pomen, da bom zdej šla z njim :stupid: ... pa se tut žgačkamo, pa me objame, pa mi da lupčka ... pa to tut pred svojo punco ... ker to so kolegi! ... in ta ne bo nikoli zabodu noža svojmu kolegu v hrbet ... če pa nista kolegici, pol je pa vse možno ... sam še enkrat, močno dvomim, da te vara ...
in ja, o tej temi je bilo že miljaužnt strani napisanih ...
pa babe božje, nehite že brat privatne zadeve ... jst sm se 1x hudo opekla in bol da se ne rine tja ...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2523
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 30. Mar. 2006 16:51

Tle res ne mores vedt, pac eni so taki do svojih prjatlc. Jst nimam pogovorov v stilu "kaj bi ti delu" na MSNju. Sama pa se odloc.

Kar se tice MSN logov:

256 bitna AES enkripcija > radovedna zenska

:razz:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2499
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 30. Mar. 2006 17:00

ej ce mu je bla enkrat vsec, lahk da sam probava ce jo lahk zdej dobi. pa tut ni nujno da ma to kakrsno vezo s tabo. sam moski ego, sej ves.

ne vem, jz bi mu dala se eno sanso. sam bi pa cist zamorila glede te zenske....
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1571
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 30. Mar. 2006 17:13

hja no a veš kaj k ste rekle zakaj je šla to brat... po eni strani res ni dobr, privat pa to, sam če ji je pustil da prebere je nekak ok. sklepam da ti ni, glede na to, kaj je tam pisalo, sam ubistvu je še dobr da si prebrala tole!;
če je res tko, kot sama praviš: da je biu zaljubljen v to prijateljico, pa ga ni marala. zdej ne vem, če sta že eno leto pa pol skupi te valda mora met rad, sam če s to prijateljico ni prišel do nekega zaključka pol ne moreš vedt kaj se mu po glavi plete. a je res hotu "izpast kul" in se zafrkavat, a je kej več na tem.
če bi js na kj takega naletela bi to zlooo zamajal najino zvezo, in pomojem bi ga tud pustila. sm dost nesiguren človk po eni strani, po drugi se pa ne bo noben z mano igral, tud če ga mam ne vem kolk rada.

sicer je pa res tudi možno, da mata take vrste prijateljstvo. ti ga poznaš, če tudi tebi piše podobne stvari na msnju, da je to pač njegova navada? ker mam tud jz enga znanca k se v tem stilu pogovarja, tudi prej se je, ko je mel punco - očitno se mu ne zdi nič narobe. men osebno tak pogovor ni za med mano in prijateljem, ker je v moji glavi to varanje. zdej morš pa ti vedt kako ma tvoj fant to pošlihtan

mal sm zmedeno tole napisala, se oproščam če se ne boš znajdla. upam, da se bo razrešilo v tvoje dobro tole
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1227
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 30. Mar. 2006 17:19

Kar se teh MSN-jev tiče, je itak vse skupi ena zajebancija, tko da ne moreš glih tipa zarad tega pustit. Jst sm tud mela velik kontatkov na msn-ju k jih nisem poznala in smo si vse živo pisal, da se bomo poročil :D pa da smo si ušeč....in take stvari. To je sam fora, kdor pa na to nasede je pa itak navien.

curlly napisal/-a: da me ma rad celo joku je itd

Glej če je joku, pol mu sigurn ful pomenš in te ma rad. Sploh so pa tipi na msn-jih čist neresni in se na vse možne načine zajebavajo z ženskami.

Jst sm celo mela tipa, ki mi je priznau da se z ženskami o takih stvareh menijo na msn-jih, sam on nč od tega resno ne misli.

Jst nikol ne bi šla zarad tega pustit tipa. Drugo je če on to žensko pozna v živo, pol je mal zaskrbljujoče.....drgač pa ne.
2good4u
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 343
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 30. Mar. 2006 18:43

Tud jst mam velik dobrih prjatlov na msn, in se itak da menmo včasih pa se zezamo pa si pišemo kaj bi si delal...ampak noben ne misli to tko zares, kot si ti uzela...Po mojem je to le ena zajebancija. Vsi ti moji frendi majo punce, plus tega mam jst fanta...ampak sm tud že kdaj s kerim se hecala, pa smo se zajebaval, kak bi blo če bi tist, pa da bi me kdo našešku pa tk naprej :D . Če je dobro prjatlstvo, pač včasih tud kej tazga pride vmes. To je zajebancija, to ni konec sveta. Po mojem bi blo huje, če bi našla kak log, ko nebi blo tko jasno napisan kaj bi si delala, ampak bi se dal sam prebrat da se na nekaj namiguje...ne vem no, to je sam moje mnenje.
pikica20
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 25
Na forumu od: 17. 3. 2006
Kraj: novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a pikica20 » 30. Mar. 2006 20:39

js bi po moje najprej full znorela...pol pa,ko bi vse skup premisnla....gre pa tam res večino za eno velko zajebancijo. tud js mam fanta, pa se s kolegi non stop s takimi zezamo.....AMPAK,se je pa zgodil moji kolegici, da jo je tip varu in se je vse začel glih tko, kot ti opisuješ. s tem, da ji je zatrjevou, da je vse skup en velik joke in mu je verjela...pol ko je pa podobne stvari na telefonu pr sms-ih najdla,je pa počlu. :?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7612
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Mar. 2006 21:27

bejbika napisal/-a:sicer pa močno dvomim, da te vara ali pa je zalublen v tvojo kolegico ... včas pogovor tut na to steče, pa verjami, da mu gre zadna stvar po glavi, da bi te varu ... če ta ma baje rad ... pismo, pa sej mamo vsi kolege, pa poznamo fantove kolege, pa men na kraj pamet ni padl, da bi ga varala s kerim od njih ...


tlele se fejst strinjam....pomoje tale tvoj tip nima čist razčiščen v glavi vsega, al je pa mal preveč prijazen.no glede na to, da hoče bit s tabo nonstop, jst nebi rekla da te hoče varat oz.da te vara....mal se pogovori z njim ornk in razčistita zadevo in mu povej, da sta pač par in da nima on kej tkole s kšnimi kolegicami če tebe to moti....

sicer pa mi je nasplošno všeč vse kar je bejbika napisala....sam takih kolegov ko je ona rekla, je fejst malo..jst mam tud kolega k mi dostkrat da lupčka pa mi reče da me ma rad pa tko pa nimava nobenih namenov...pa še pred tipom mi je dal lupčka.ok tip je ratu mal zelen u glavo :oops: :D ampak ni blo nobenga problema....

sam zdi se mi pa tud da ena prijatelska distanca more bit...ne more se kr vsak s kolegico pogovarjat o tem kaj bi ji delu, kako bi jo žgačku, če ma punco.nekatere pač to dovolijo, druge ne.tko da če ti ne dovoliš tega mu jasno in glasno povej....
curlly
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 57
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: ..in the sky..

Neprebrana objavaNapisal/-a curlly » 31. Mar. 2006 11:23

tkole, najprej najlepša hvala za vse odgovore vsakmu posebej!res.

drgač je pa tko: včeraj sva se pogovorila in je biu spet jok, celo na urgenci je biu ker ma težave s trebuhom in mu je doktor reku da je to zarad stresa..ampak sm vseeno končala z njim..vem da mu ni blo glih fajn it najprej na urgenco pol ga pa še jst pustim ampak nism mogla zdržat več..je pa res da sva šla prijateljsko narazen in se od sinoči skos dopisujeva in govoriva o vsem tem..celo noč je razmišlju kako in kaj je naredu in v čem se mora spremenit..tko da sm mal popustla in bova nardila eno pauzo da on pride mal h seb in da "dozori"..sam je ugotovil kje je napaka..aja učer ko sm se odločila končat je biu razlog to da je reku da je najbrž razlog da ji je vse tisto pisu to ker je biu preden sva midva začela hodit zaljubljen v njo in da je mogoče podzavestno hotu prevert če še kej čuti do nje..jao :roll: sploh ne vem men je kr počilo vse skupi in sm rekla dejva midva raje kr končat..potem mi pa zvečer ko sm bla že doma reče da je tist iz obupa reku(da je hotu prevert če še kej čuti) ampak da je pa res biu zaljubljen v njo, kar sm jst btw trdila že odkar sva začela hodit pa je skos govoruu da nee in zdej mi prizna da mi ni upau povedat resnice..vse je tko zmeden..aja drgač se z njo pozna že od prej k so se družli predn sm ga jst spoznala (ona ni moja prijateljica..) ampak se odkar sva midva skupaj ne druži več z njo razn ona ga je včasih poklicala ko je kaj rabila ampak fuul redko kdaj..in moti me seveda ker se tko ne pogovarja z drugimi ženskami k jih ma na msnju ampak se je to zgodil lih z njo pišuka :( je pa tko, da mu verjamem ampak še zmer je v men tist dvom in pa lagau mi je kar ne morem odpustit, zato bova še vidla kaj bo...trenutno sva prijatelja ker je res super oseba sam k je tko nezreu..

uf kar se pa branja msn logov tiče..sm mela slabe izkušnje s prejšnjo zvezo zato mi je blo pomembno bit na tekočem ker nobenmu več ne zaupam 100%..drugače sm ga pa vprašala za dovoljenje če lahko berem karkol na njegovem kompu pa je reku da komot..drugače ne bi ker na skrivaj gledat bi se mi zdel hinavsko..

ceu esej sm napisala :(

HVALA vsem, ki mi pomagate razumet vso to situacijo:*
Uporabniški avatar
cokolada
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 86
Na forumu od: 18. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cokolada » 31. Mar. 2006 12:39

hej! kaj sploh iščeš odgovor na tvoje težave tukaj ker si jih sama bolje rešila, kokr bi ti pa kera kol tuki svetovala. :zustimm: bravo punca! poleg tega se pridružujem, da je res fino, da se nisi zlomila ob tisti sceni z 'urgenco'.
men se to kar ti je on naredil ne zdi da zvezo končat, ampak samo v primeru, če si prepričana, da boš s časom (zdej ko sta narazen) ugotovila, da si resnično zasluži še eno šanso, mu oprostila in bosta šla lahko naprej. ampak pod pogojem, da ta dogodek ne bo visel nad vama.

itak pa kaj ti govorim, verjetno to vse že veš :wink:

lp! drž se :)
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 973
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 31. Mar. 2006 13:19

@curlly: se res vesela, da si zbrala dovolj poguma za razrešit zadevo. Bravo, punca. :zustimm:

Upam, da boš naslednjič imela več sreče.
Imaš, da me vikaš!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov