Ali je to obnašanje punce normalno? Vzrok?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mesec
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mesec » 28. Jul. 2011 19:13

Živjo,
sicer nikoli še nisem prosil za nasvet na takšen virtualen način, ampak vse je 1x prvič. :)
Zanima me, ali ste punce do svojih fantov kdaj nerazumljivo nesramne, ignorantske, inp., če vam partner popolnoma nič ne naredi. Moja punca je recimo precej čudna in njeno obnašanje je vedno bolj bizarno. Skupaj sva skoraj 5,5 let, greva zelo hitro proti 30 (ona je sicer mlajša 2 leti). Pogovarjat se o čustvih večinoma noče, razen po msn ali seveda sms. Če je kaj narobe, piše sms, niti po tel še manj pa v živo se ni sposobna čisto nič pogovorit. Ko sva skupaj, sicer izkazuje neko ljubezen, ampak vse to je bolj tako zadržano, otročje, nelagodno ji je. Po drugi strani pa je sposobna napisat čustveno nabita in globoka pisma. Torej besede ja, izkazovanje ne.
Druga stvar je njena neresnost, če se recimo ne vidiva 2 tedna (če grem na službeno potovanje) in se recimo dogovoriva, da se bova dobila, mi odpove tudi pol ure prej. Ponavadi sem že oblečen ali celo na poti!( Ja, ne živiva skupaj, ker ona še ni "pripravljena") Razlogi so pa tako smešni, da me je celo sram povedat. Skratka vedno večji občutek imam, da to dela namerno. Tretja stvar je pa ta, da se na njo sploh ne da zanesti, karkoli jo prosiš, nikoli nima časa. Pa da se razumemo, daleč od tega, da sem prefekten, ampak mislim, da si takšnega odnosa nihče ne zasluži. Živim iz dneva v dan in nikoli ne vem kaj bo čez 2 dni, ali bo imela čas zame ali ne, včasih sploh ne vem ali sva še par. Priznam, delam večinoma tako, kot ona želi, da se izognem konfilktom. Ampak vidim, da je to slepa ulica. Povedat pa moram, da je zelo navezana na očeta in da dela to, kar on hoče. Če očetu (mama je zaposlena in nima dosti časa zanjo) kaj ne paše, ji hitro opere možgane, sploh ni zmožna več sama presodit kaj je zanjo ok in kaj ne. Osebno mislim, da če ti nekdo več ne paše, mu to poveš in se razideta, ne pa da iz dneva v dan spreminjaš mnenje in daješ dvoumne informacije.
Kakšno mnenje?
:nixweiss:
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 28. Jul. 2011 19:19

Pošlji jo nekam! Kaj se sploh ukvarjaš z njo...
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 28. Jul. 2011 19:19

Nezrela, ne ve, kaj hoče, najbrž je tudi glede tebe v resnih dvomih, pa strelka je po horoskopu, right? :)
Če je takšna že od začetka vajine zveze, se nekam pozno pritožuješ in je najbrž ne boš spremenil. Na tebi je, da se odločiš, ostati z njo ali oditi.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
mesec
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mesec » 28. Jul. 2011 19:29

ja strelka je. Kaj to je značilno? Saj razmišljam o tem ja, ampak sem zelo neodločen. Nedko bi rekel, da sem copata, pa ni čisto tak no. Dejstvo pač je, da jo imam rad, da sva si glede interesov zelo podobna. Žal mi je, ker sva si tako blizu, po drugi strani pa tako zelo daleč. Ne bi pa rad delal seznama s plusi in minusi. Pa seveda vizuelno mi je blazno všeč, to je zelo močen faktor. :mad:
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 28. Jul. 2011 19:42

Naj te potolažim, da smo strelke take. :) Pusti ji svoj mir, čim manj kompliciraj, pa včasih se potrudi bit malo nedostopen, (tudi po 5. letih zveze se to da) pa ji boš s tem postal kanček bolj zanimiv in se bo situacijo morda spremenila. Če si tega seveda želiš. Predvsem pa, ne bodi copata. ;)
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 28. Jul. 2011 20:05

Ah daj no, horoskop nima nič veze s tem :D

Po tvojem postu sodeč si jaz mislim, da jo je po vseh teh letih minlo do tebe, še posebej če se je v prvih parih letih zveze drugače obnašala kot zdaj. Ma ne vem, če nisi srečen z njo pol ne vem kaj še delaš v tej zvezi, vem da si že tolko star ampak vseeno se silit v neko zvezo, ki nima prihodnosti tudi nima smisla.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 28. Jul. 2011 20:17

ah ne zapravljaj časa za takšno punco, ki ti očitno kaže, da ji ni več do tebe.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tezej » 28. Jul. 2011 20:32

Ko se je moja bivša začela obnašati na precej podoben način, me je začela varat. Tako da.. :eek: Čas za alarm! :?
No ja.. Ali pa ne. Tvoja verjetno ni tako ubrisana kot je bila moja. :evil:
Uporabniški avatar
Bombonči
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Bombonči » 28. Jul. 2011 20:37

Nekaj ji dogaja v glavi, mogoče ji nisi več všeč pa se je odločila da ti bo začela take delat, da bi ji ti dal konec in bi ona izpadla ta pridna.

Kaj pa se dogaja v njeni glavi, pa ne moremo vedet. Jaz vem, da sem se tako obnašala pri prvem fantu ko nisem vedela kako bi zaključila (grdo rečeno ja; nisem mela jajc rečt da mi ni več do njega in da bi rada končala) in mi je na koncu rekel; a sva še skupaj ali ne in sem rekla NE. Zdaj se takih igric ne bi šla, zato me preseneča da se jih gre ona pri teh letih... da ma pa horoskop kej veze, pa mislim da nima (jaz sem levinja, torej?)..
Happines is living whithout expectations.
kujavjak
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2011
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objavaNapisal/-a kujavjak » 28. Jul. 2011 22:08

Mesec, jaz sem v podobni situaciji.. kar si opisal tudi moja počne, naj samo še dodam, da sem jo velikokrat dobil na laži (šel na njem mail, kar je grdo, samo tam sem vidu svašta- pozabila kodo pr meni..).. In kaj je naredila sedaj, to poletje se je odločila da gre sama u tujino k enim sorodnikom, SAMA... nisem bil povabljen zraven, oz. dobil sem povabilo samo za en teden in to v takem terminu za katerega točno ve, da nebom mogel priti.. V tujini je že en mesec in še po podaljšala za tri tedne, ker jo kao sorodniki prosijo... itd.. sporočila ki jih piše s tujine so prijateljska in zelo hladna.. očitn me hoče s to tujino "uničit ", ker se sama ne upa konca dat in bi rada da bi ga jaz... zdi se mi da je vse načrtno.. ampak ljubezen je slepa.. majke mi...čakam njen prihod in obnašanje...
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 28. Jul. 2011 22:23

^^ pa ne me basat, ti še kr čakaš? :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Jul. 2011 22:29

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:42, skupaj popravljeno 1 krat.
mesec
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mesec » 29. Jul. 2011 8:20

Zakaj tega ne naredim? Čisto enostavno zato, ker ko pride do odločilnega momenta, mi reče kako zelo me ima rada in samo mene in bla, bla. Skratka pove ravno to, kar hočem slišat. Zgleda, da že ima kake koristi od mene...(finančnih sicer ne, vsaj ne neposredno). Vedno znova nasedem. :zzz:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 29. Jul. 2011 9:05

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Mr. Simpaticus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 6. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Simpaticus » 29. Jul. 2011 11:47

Hmm kako vam sploh rata vztrajat v taki zvezi, ker najbrž se to ne dogaja zadnjih par dni? Moje mnenje je da slej kot prej bosta/boš mogu narest korak naprej oz. nazaj, torej al bo šla zveza eno stopnjo višje pa bosta te stvari razčistla al pa bo tega slej kot prej konec!

P.S.hahaha kr horoskop je prjavla (babygirly*) za izgovor, ne me jebat :D :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]