Ali je to obnašanje punce normalno? Vzrok?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
Sem mela znanko, ki se je cist isto obnasala do svojega tipa, pa jo je pustil. No ona je ful jokala pol pa njenih besedah ga je mela ful rada, sam pravi da je pac taka oseba da ne zna na drug nacin izkazovat custev.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Po svoje te razumem, pač če imaš neko punco rad...ne moreš kar ubupat na neki točki...samo če se to ponavlja konstantno, in se recimo ne opravičuje za svoje izpade, ter vidiš da ni nobenega napredka, potem nimaš drugega kot da jo posedeš na en stol, ji poveš svoje ter ji daš čas da premisli.
Pomoje se te je naveličala, ima probleme..stresa jih pa nate ker ji ti sam pustiš. Če sama pri sebi nima razščiščeno kako naj bi temeljila neka zveza, ne more iti tako naprej...a boš pustil da gospodična serje po teb, pa nate stresa svojo žalost.
Kar se pa tiče da zna lepa pisat..mene so učili da so dejanja bolj pomembna od besed.
In to pišem, ker jaz to razumem... ker sem Strelec
Pomoje se te je naveličala, ima probleme..stresa jih pa nate ker ji ti sam pustiš. Če sama pri sebi nima razščiščeno kako naj bi temeljila neka zveza, ne more iti tako naprej...a boš pustil da gospodična serje po teb, pa nate stresa svojo žalost.
Kar se pa tiče da zna lepa pisat..mene so učili da so dejanja bolj pomembna od besed.
In to pišem, ker jaz to razumem... ker sem Strelec
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
kujavjak napisal/-a:Mesec, jaz sem v podobni situaciji.. kar si opisal tudi moja počne, naj samo še dodam, da sem jo velikokrat dobil na laži (šel na njem mail, kar je grdo, samo tam sem vidu svašta- pozabila kodo pr meni..).. In kaj je naredila sedaj, to poletje se je odločila da gre sama u tujino k enim sorodnikom, SAMA... nisem bil povabljen zraven, oz. dobil sem povabilo samo za en teden in to v takem terminu za katerega točno ve, da nebom mogel priti.. V tujini je že en mesec in še po podaljšala za tri tedne, ker jo kao sorodniki prosijo... itd.. sporočila ki jih piše s tujine so prijateljska in zelo hladna.. očitn me hoče s to tujino "uničit ", ker se sama ne upa konca dat in bi rada da bi ga jaz... zdi se mi da je vse načrtno.. ampak ljubezen je slepa.. majke mi...čakam njen prihod in obnašanje...
aaaaaaaaaahahahahahahahaahaha
- vrocamucka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2011
je grda ali debela punca, zaradi tega ni imela veliko razmerij za sabo in se kljub letom ni še naučila furat zveze. Rabi še izkušenj da bo sposobna govorit odkrito v živo.
-
DiNozzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2011
- Kraj: Divjina
mesec napisal/-a:Priznam, delam večinoma tako, kot ona želi, da se izognem konfilktom
Ajoj, veš ženska mora vedet da imaš pulz, da boš odšel, če bo delala neumnosti, sicer bo izgubila vsakršno spoštovanje do tebe (pravijo da jih je evolucija naredila takšne).
Enostavno je, ne smeš biti reva in ne smeš biti mačo, ampak vmes t.j. gentleman -- še enkrat: gentle man.
Piši na zs, če tudi tebi zdi, da bi to moral spremeniti.
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.
- Herbert Hoover on engineering
- Herbert Hoover on engineering
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
one se te je naveličala in vztraja v razmerju zaradi navade in zato, ker nekoga ma da se mal k njmeu stisne ko ji paše, nima pa dost jajc da bi si priznala da je ta zveza v bistvu že končana
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
Led Zeppelin napisal/-a:In to pišem, ker jaz to razumem... ker sem Strelec
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
- mesec
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2011
softTouch napisal/-a:one se te je naveličala in vztraja v razmerju zaradi navade in zato, ker nekoga ma da se mal k njmeu stisne ko ji paše, nima pa dost jajc da bi si priznala da je ta zveza v bistvu že končana
ja mogoče. Ali pa upa, da sem bom končno spremenil v čistokrvno copato in 1000% gentlemana in perfektnega partnerja, karkoli že to pač je. Saj to je njena največja želja. Ker pač nisem takšen, me kaznuje in hoče vsilit spremembe. Ampak človeka spreminjat po tolkih letih? japajadee
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Zvoncica napisal/-a:nobena ženska noče 100%ne copate
Res je
Drugače pa ja, jaz te razumem, sem bila v zvezi s fantom (ssicer je bil moj prvi) 1 leto in 7 mesecev, pa 3 mesce pred koncem ogromno stvari ni bilo tako kot bi morale biti, pa sem vztrajala. Ko je človek toliko časa (sploh 5,5 let) v zvezi, se je težko ločiti, "put yourself on the market", ampak kot je rekel Led Zeppelin, če ne vidiš napredka, se iz dneva v dan ubadaš z eno in isto stvarjo.. Kako bo šele če bosta imela otroke? Si predstavljaš življenje z njo?
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
pjotra - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2004
No, jaz sem tudi strelka. Malo smo boječke pred resno vezo, ker nam svoboda pomeni veliko. Če bi jo rad obdržal ji daj malo adrenalina, da bo videla da se mora potruditi, če te bo hotela imeti.
Ko je nekako vse ustaljeno, nič se ne dogaja v zvezi, si strelke ponavadi najdemo stvar, ki je na vrsti pred tabo. Ponavadi je to oseba. Njen oče.
Kakšno dejstvo, manjši ultimat nam včasih zaleže.
Ko je nekako vse ustaljeno, nič se ne dogaja v zvezi, si strelke ponavadi najdemo stvar, ki je na vrsti pred tabo. Ponavadi je to oseba. Njen oče.
Kakšno dejstvo, manjši ultimat nam včasih zaleže.
-
GnilaLimona - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2011
Pusti jo ali pa ji začni delati enako kot ona tebi pa boš potem videl rezultat. Če ne bo boljše jo pusti, če ne pa ALELUJA! Uspelo ti je! Samo ne jamrat da ji tako ne moreš delat kot ona tebi pa da je ne moreš pustit ker jo imaš preveč rad. Potem jo prenašaj in (ne)srečno bosta živela do konca svojih dni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov