Ali je moj oče moj pravi oče?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
ker je stara 20 let. nevem sicer kakšno razmerje imata, ampak večina resnih razmerjih pri teh letih ni večnih. ona pa ne želi, da kdorkoli to zve. torej je relativno velika verjetnost, da lahko ona dva končata, morda niti ne na lep način, on pa to informacijo zlorabi. jaz osebno ne bi družinskih skrivnosti delila z ljudmi izven družine, dokler le ti ne postanejo moja družina.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
haley napisal/-a:Ok tega pa ravno ne štekam...kaj bi bilo s tem narobe?
Manj ljudi kot ve, manj jih lahko kaj zajebe...
Jaz osebno ne bi več drezal v podrobnosti, ker če drek zmešaš smrdi še bolj.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
roxeanne - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 9. 2008
s0nckic4 napisal/-a:ker je stara 20 let. nevem sicer kakšno razmerje imata, ampak večina resnih razmerjih pri teh letih ni večnih. ona pa ne želi, da kdorkoli to zve. torej je relativno velika verjetnost, da lahko ona dva končata, morda niti ne na lep način, on pa to informacijo zlorabi. jaz osebno ne bi družinskih skrivnosti delila z ljudmi izven družine, dokler le ti ne postanejo moja družina.
točno zato!
še ko nekdo postane tvoja družina ni nujno da bo to tudi ostal!
družino- mamo in očeta imaš vse življenje zgolj eno/enega, kar pa za partnerja ne moreš glih trditi.
in če jo ima partner rad, jo bo imel ne glede na to če je njen oče to tudi biološko!
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
s0nckic4 napisal/-a:ker je stara 20 let. nevem sicer kakšno razmerje imata, ampak večina resnih razmerjih pri teh letih ni večnih. ona pa ne želi, da kdorkoli to zve. torej je relativno velika verjetnost, da lahko ona dva končata, morda niti ne na lep način, on pa to informacijo zlorabi. jaz osebno ne bi družinskih skrivnosti delila z ljudmi izven družine, dokler le ti ne postanejo moja družina.
Ok ona je očitno precenila, da je vredno da mu zaupa. Jaz tudi ne verjamem, da bi tako stvar lahko dolgo v sebi zadrževala in bi pomoje fantu povedala.
Sm ok...ni to tako bistveno v tej zadevi.
-
Rollin #2 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
- Kraj: Izola
jochie napisal/-a:pač bolj mešaš drek, bolj smrdi...
*SunFlower* napisal/-a:brezveze zdaj drek mešat
positive vibration napisal/-a:Bolj ko drek mešaš, bolj smrdi.
McLarnovc napisal/-a:ker če drek zmešaš smrdi še bolj
jaz bi pa to goro dreka fajn premesala da bi zasmrdela v vsej svoji velicini in ga potem z lopato odvrgla med bioloske odpadke ali pa za gnojilo kaki rastlini, ker drugace bi mi celo zivljenje malo smrdelo. po dreku... fuj. drugace bi nekoc postala stara, takrat bi se spomnila da me ta drek ze res precej moti ampak takrat ne bi imela vec moci za primit lopato in mesat po smradu, pa tudi lopata bi bila verjetno ze unicena in kupcek dreka nekje na podstresju med staro saro izgubljen in razmazan po celi hisi. zdaj se ga da najlazje odstranit.
sicer mozno da bi imela zadosti denarja za placat nekoga da gre odstranit te iztrebke, a verjetno ne dovolj casa. morda je pa nabava nove hise prava resitev? izgleda dokaj logicna poteza. ampak ta drek je povsod. po tleh, stenah, na zobni scetki... bi se rabila oseba preden se vseli totalno razkuzit in nic vzet s sabo.
mislim da ce bi se ljudem pojavila gora dreka pred bajto (in ne bi iztozili nikogar da jim jo pospravi) bi vecina zgrabla lopato in sama opravila s to nesnago preden se vnese v hiso, tla, stene, zobno scetko, ne pa sla kupovat nove hise.
Thanks to denial, I'm immortal!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:58, skupaj popravljeno 1 krat.
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
In ko po vsem tem uleti še sirova štručka ...
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Filozofija kakca ... daj jo zdaj prosim še prevedi, da bo tudi nam ostalim jasno, o čem govoriš.
Every rose has its thorn
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Rollin #2 napisal/-a:jochie napisal/-a:pač bolj mešaš drek, bolj smrdi...*SunFlower* napisal/-a:brezveze zdaj drek mešatpositive vibration napisal/-a:Bolj ko drek mešaš, bolj smrdi.McLarnovc napisal/-a:ker če drek zmešaš smrdi še bolj
jaz bi pa to goro dreka fajn premesala da bi zasmrdela v vsej svoji velicini in ga potem z lopato odvrgla med bioloske odpadke ali pa za gnojilo kaki rastlini, ker drugace bi mi celo zivljenje malo smrdelo. po dreku... fuj. drugace bi nekoc postala stara, takrat bi se spomnila da me ta drek ze res precej moti ampak takrat ne bi imela vec moci za primit lopato in mesat po smradu, pa tudi lopata bi bila verjetno ze unicena in kupcek dreka nekje na podstresju med staro saro izgubljen in razmazan po celi hisi. zdaj se ga da najlazje odstranit.
sicer mozno da bi imela zadosti denarja za placat nekoga da gre odstranit te iztrebke, a verjetno ne dovolj casa. morda je pa nabava nove hise prava resitev? izgleda dokaj logicna poteza. ampak ta drek je povsod. po tleh, stenah, na zobni scetki... bi se rabila oseba preden se vseli totalno razkuzit in nic vzet s sabo.
mislim da ce bi se ljudem pojavila gora dreka pred bajto (in ne bi iztozili nikogar da jim jo pospravi) bi vecina zgrabla lopato in sama opravila s to nesnago preden se vnese v hiso, tla, stene, zobno scetko, ne pa sla kupovat nove hise.
kaj ko bi ti najprej fotru in materi lase ostrigla, dala narediti DNK analizo in če se bo ugotovilo, da si poštarjeva, boš lahko drek mešala kolikor te bo mila volja!?!
-
nora_ovca - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2005
- Kraj: na sončni strani alp
Js bi ti predlagala da stvari pustiš pri meru in se enostavno nehaš ukvarjat z njimi.
Mela sem podobno zgodbo, samo da se je šlo za dedka. Pri ene 18 letih sem zvedla da moj najljubši dedek ni očetov oče. Najprej sem bla totalno zmedena. Hotla sem vedet kdo je to, če mam še kake bratrance, sestrične po tisti strani itd... S časoma sem opustila to misel, lahko bi zvedla če bi hotla, ker ga je oče spoznal pri ene 16 letih, ampak ni mel stika z njim... Prišla sem do spoznanja, da je tvoja družina tisti ljudje ki te imajo radi in skrbijo zate, dnk je pri teh stvareh totalno nepomemben
Mela sem podobno zgodbo, samo da se je šlo za dedka. Pri ene 18 letih sem zvedla da moj najljubši dedek ni očetov oče. Najprej sem bla totalno zmedena. Hotla sem vedet kdo je to, če mam še kake bratrance, sestrične po tisti strani itd... S časoma sem opustila to misel, lahko bi zvedla če bi hotla, ker ga je oče spoznal pri ene 16 letih, ampak ni mel stika z njim... Prišla sem do spoznanja, da je tvoja družina tisti ljudje ki te imajo radi in skrbijo zate, dnk je pri teh stvareh totalno nepomemben
če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš. walt disney
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
^^ no končno nekdo, ki govori iz izkušenj
če ti to, da zveš, kaj je dejansko bilo, in kdo je tvoj pravi oče, toliko pomeni, potem pojdi v to, če ne, pa pusti pri miru. razmisli, kaj ti bo to dejansko prineslo, in kaj se lahko zgodi, če ti morda mama prizna, da je šlo za skok čez plot. boš lahko držala v sebi, ali boš povedala fotru? once a cheater, always a cheater... hum? kaj če.. ?
neprijetna zadeva ki ima lahko cel kup neprijetnih in nepopravljivih posledic zate in za tvojo družino
sporoči, kako se bo izšlo in srečno
če ti to, da zveš, kaj je dejansko bilo, in kdo je tvoj pravi oče, toliko pomeni, potem pojdi v to, če ne, pa pusti pri miru. razmisli, kaj ti bo to dejansko prineslo, in kaj se lahko zgodi, če ti morda mama prizna, da je šlo za skok čez plot. boš lahko držala v sebi, ali boš povedala fotru? once a cheater, always a cheater... hum? kaj če.. ?
neprijetna zadeva ki ima lahko cel kup neprijetnih in nepopravljivih posledic zate in za tvojo družino
sporoči, kako se bo izšlo in srečno
-
Rollin #2 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
- Kraj: Izola
rinca napisal/-a:Jochie napisal/-a:kaj ko bi ti najprej fotru in materi lase ostrigla, dala narediti DNK analizo in če se bo ugotovilo, da si poštarjeva, boš lahko drek mešala kolikor te bo mila volja!?!
^^za DNK analizo rabiš korenine, tko da bo lase treba pulit
Ne, sem proti nasilju v druzini! You should be too.
Thanks to denial, I'm immortal!
- anonimna19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 11. 2010
hahah sm se malcek nasmejala..
no danes pa sem sla k svoji zdravnici ji pac povedala. potem pa je rekla da je to nemogoce mi na listek narisala kako se deduje in kaj lahko js dedujem.. potem pa sem sla tam ko sem dajala kri.. se pogovorila s to zdravnico. pa mii je spet narisala listek kjer pa lahko dedujem,. pa tudi po noni.. uglavnem je rekla da je mogoce pri ocetu skrita 0 in pri mami skrita 0 in da sta jo dala meni..
mislim pa da je to rekla bolj da bi me pomirila.. uglavnem cez mesec dni zvem ali je res 0 in ali je + ali -..
dnk test stane 1000 €.. in ta denar nemislim u kos metat ker je moj oce moj oce in js nepoznam nobenga drugega..
pac papir mi ne pomeni nic,. mam to druzino s katero sem celo zivljenje..
mama mi je ucirai powedala da bi rada to rekla ocetu da jo dusi ker mu celo zivljenje skriva.. spet mislim da to ni pametno in da pustimo stvari tako kot so.
klicala bom cez mesec dni da vidim ali je res 0 potem pa stvari pustla stat..
res je vec mesam drek bolj smrdi. in nocem da bi zaradi tega druzina razpadla.. kar pa konec koncev lahko da sem res njihova sam se mi je kri mal premesala
kakorkoli obrnes oni so moji starsi in vedno bojo neglede na vse. vzgojili so me in pac ta kri cist nic ne spremeni
danes sem dobila mal motivacije..
mislim da bom se nekaj casa o tem razmisljala ampak enx pa bo ql . nocem se prevec obremenjevat in brskat naprej in nazaj ker nebom nikamor prisla.. in tudi da bi pa od tega nebi mela nic..
tko da leave the things go on
no danes pa sem sla k svoji zdravnici ji pac povedala. potem pa je rekla da je to nemogoce mi na listek narisala kako se deduje in kaj lahko js dedujem.. potem pa sem sla tam ko sem dajala kri.. se pogovorila s to zdravnico. pa mii je spet narisala listek kjer pa lahko dedujem,. pa tudi po noni.. uglavnem je rekla da je mogoce pri ocetu skrita 0 in pri mami skrita 0 in da sta jo dala meni..
mislim pa da je to rekla bolj da bi me pomirila.. uglavnem cez mesec dni zvem ali je res 0 in ali je + ali -..
dnk test stane 1000 €.. in ta denar nemislim u kos metat ker je moj oce moj oce in js nepoznam nobenga drugega..
pac papir mi ne pomeni nic,. mam to druzino s katero sem celo zivljenje..
mama mi je ucirai powedala da bi rada to rekla ocetu da jo dusi ker mu celo zivljenje skriva.. spet mislim da to ni pametno in da pustimo stvari tako kot so.
klicala bom cez mesec dni da vidim ali je res 0 potem pa stvari pustla stat..
res je vec mesam drek bolj smrdi. in nocem da bi zaradi tega druzina razpadla.. kar pa konec koncev lahko da sem res njihova sam se mi je kri mal premesala
kakorkoli obrnes oni so moji starsi in vedno bojo neglede na vse. vzgojili so me in pac ta kri cist nic ne spremeni
danes sem dobila mal motivacije..
mislim da bom se nekaj casa o tem razmisljala ampak enx pa bo ql . nocem se prevec obremenjevat in brskat naprej in nazaj ker nebom nikamor prisla.. in tudi da bi pa od tega nebi mela nic..
tko da leave the things go on
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov