Ali je moj oče moj pravi oče?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Rollin #2 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
- Kraj: Izola
uau, morm rect da meni je ful vsec kako si reagirala in trenutno reagiras.
edino za ta dnk morda ti ga lahko zdravnica zrihta zastojn, ker meni so ze gledali gene ce sem normalna in ni blo nic za placat. (sam tako btw recm, nic ne pravim da bi morala pogledat...)
edino za ta dnk morda ti ga lahko zdravnica zrihta zastojn, ker meni so ze gledali gene ce sem normalna in ni blo nic za placat. (sam tako btw recm, nic ne pravim da bi morala pogledat...)
Thanks to denial, I'm immortal!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:56, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Rollin #2 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
- Kraj: Izola
sirova štručka napisal/-a:in kaj so ugotovil?
Da sem iz vesolja. Hi human!
Jochie napisal/-a:^^vidiš, pa je šlo 1000€ državnega denarja....cosmoforum bi brali pa jim bi bilo iz prve vse jasno... biggrin biggrin biggrin
Ah kje... sem jim kar sama rekla da nisem od tukaj in mi niso vrjeli. Kaj vrjeli, smejali so se mi! Ampak hvalabogu protokol je zahteval raziskave. Ce bi prisli na cosmo, bi si pac samo mislili da to pise neka zblojena oseba ne pa pravo nezemeljsko organsko bitje sposobno tako zahtevnega opravila kot je tipkanje po tipkovnici v zelo nerazsirjenem jeziku - slovenscini (oz. dober priblizek slovenscine). Vidis isto bi mislili kar si ti zdaj mislis. To pa zato ker ste ljudje.
punkie_ napisal/-a:mislim da je razlika, če se gleda dnk za ugotavljanje ne/normalnosti kot temu nekateri pravite biggrin al pa če hočeš dnk zaradi ugotavljanja sorodstvenih vezi.
Ja sej zato sem napisala prej morda. morda pa dobijo skupinski/kolicinski popust kot je navada pri vas.
Thanks to denial, I'm immortal!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ej. E.T.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov