Ali je mogoče imeti nekoga "tako" rad?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

zombi
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 8. 12. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a zombi » 09. Dec. 2015 22:54

Vem, da traja že tolko časa, ampak to da se je mečkala sem zvedel pa šele ta teden in to moram sprocesirati. Odločitev sem že sprejel, samo hočem narediti konec v pomirjenem stanju.

Da nebo pomote, spoštujem tvoje mnenje.
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 401
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 09. Dec. 2015 22:57

Kaj je tebi ljubezen ne vem, meni pa zagotovo ni to, da bi nekomu padlo na pamet mi nainštalirati na računalnik program, ki bi spremljal pritiske tipk, kaj šele mi mesece in mesece lagati o tem ter spremljati vsa moja sporočila. Tvoje obnašanje se mi pravzaprav zdi še za eno stopnjo manj ljubeče od obnašanja, ki si ga bil deležen, ker si laganju in prikrivanju, ki si ga oba v zvezi delita, dodal še vdor v zasebnost. :tot: Obrazložitev, da si z laganjem in prikrivanjem samo želel rešiti zvezo pa se mi zdi približno tako prepričljiva s tvoje strani kot bi bila, če bi prišla z njene. :tot: :D
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 10. Dec. 2015 22:34

Tvoj prvi in hkrati največji problem je to, da nimaš rad sebe. Zato tudi dovoliš da se ženska tako obnaša s tabo.

Tudi mi se v preteklosti nismo imeli radi, vsaj večina...
Očitno ta punca ni "prava" in ji ni kaj dosti do tebe. Poberi se proč, boš videl da ti bo ostalo veliko energije za ostale reči, ki jo trenutno porabiš za prepire.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 10. Dec. 2015 23:30

problem je da hočeš (avtor) verjeti da se bo vse uredilo in bo odnos spet tak kot je bil, se bo pozabilo in bosta skupaj še naprej. ampak mislim da je očitno, da ne bo šlo. punca je ugotovila da to ni to in počasi "leze" ven iz zveze in si ogleduje teren za naprej. v zvezi ostaja zaradi varnosti, še vedno te ima nekako rada, ampak ji ni to to kar si želi.

moraš ji pokazat, da nisi naiven in da je šanse pri tebi s takim razmišljanjem/obnašanjem zapravila. in to, da nisi neka "baza" iz katere bo raziskovala dalje, ampak cilj, ki ga je dosegla, mora prispevat svoj trud k zvezi, če ne te bo izgubila. moraš imet mal zdrave meje "egoizma" in se ne počutit kot da ti dela uslugo, ker je s tabo ;)

da si z nekom skupaj za dolgo, da se postaraš z nekom je lepa misel, želja, (tudi jaz si tega želim), ampak realnost je taka da so danes drugačni časi kot včasih.
drugače je bilo 100 let nazaj, ko so ljudje preživeli cel lajf v krogu 50km, imeli so tistih par stvari in je bilo to to - in so bili srečni, ker širšega sveta itak niso poznali. poleg tega so bile še vojne, ki so še dodatno prestrašile ljudi, da bi drug drugega izgubili.
danes je pa drugače, vsi sanjajo da bojo delali to in oni, potovali tam in tam, se učili tega in tega, po eni uri brskanja po netu se jim pa življenjski cilji spet spremenijo. danes traja MNOGO dlje da človek ugotovi, kaj si sploh zares želi, ker je dobesedno zasut z informacijami, idejami, novostmi.. in še pritisk družbe ki živi na ta način, vase posrka še ostale, ali pa jih zadepresira in jim da občutek da nimajo lajfa.
skratka, danes je zelo težko najti in spoznati (mlado) osebo, ki zares ve kaj si želi, kaj ji je pomembno, in je imuna na vse to "oglaševanje" z vseh koncev kaj vse bi še lahko in kaj vse zamuja (tipični potrošniški prijemi za potrošniško miselnost, ki tako dobro delujejo da smo ljudje sami postal potrošna roba :P ) anyway, ne samo trenutna želja "ej js si ful želim z nekom bit tko, lajk, cel lajf hihi" ampak prava taka želja, način razmišljanja, značaj, vse to spoznat, pa tudi preteklost. tale punca tega nima, kakšna pa si najbrž zares tega želi :)

pa še ena stvar - s tem keyloggerjem, pa tudi pregledovanjem telefona brez privolitve si ji vdrl v zasebnost, kar je kaznivo dejanje in bi te lahko tožila ;) medtem ko pisanje z drugimi ni. tako da, raje se ne igraj s tem :P
hej norci :)
Flavij
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 353
Na forumu od: 14. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Flavij » 14. Dec. 2015 15:34

Ob tem se mi postavlja vprašanje zakaj je ona kljub vsemu še vedno s tabo? :gruebel:
All is vanity, nothing is fair.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov