agresivnost fanta

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 15. Jan. 2014 18:53

floribunda napisal/-a:kaj ma tu veze fizična privlačnost? kaj pa zdrava kmečka pamet?

keč je ravno v tem, da se vam ženskam ob močni seksualni privlačnosti sproži kup enih čustev, kar vam posledično totalno zmeša glavo in povozi racionalno razmišljane aka kmečka pamet.

Pri ženskah čustva >> kmečka pamet.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 15. Jan. 2014 18:59

seksualna atrakcija gor ali dol. misli se z glavo in ne s spolnim organom. če je tip vezan, nimaš kaj. če je pa on tisti ki naredi prvi korak (za več kot prijateljstvo), je pa problem da je sploh vezan. ampak zdaj je kar je. drugič pa, kot bunda pravi, zdrava kmečka pamet. pa ne bo problemov.
moraš pa bit seveda dost močan in prepričan, z visoko integriteto da se ogneš takim skušnjavam..

marelica, ignoriraj ga, menjaj število če pride do skrajnosti. ne oglašaj se. če ti smse pošilja in ti grozi, lahko prijaviš policiji in imaš tudi dokaz, da ti je grozil. drugače pa ignor. pusti njega, njegovo punco, vse kar se njega tiče. sicer se boš samo sekirala.
mogoče, mogoče če misliš da imaš dosti živcev, povej njegovi punci. in povej, da je grozil, komurkoli ki mu zaupaš. na koncu bo on potegnil kratko.
ampak bolje da pustiš vse skupaj. bojo tudi drugi prej ali slej dojeli s kakšnim kretenom imajo opravka, in ga pustili samega. nisi dolžna živcev zgubljat zaradi drugih.
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 15. Jan. 2014 19:01, skupaj popravljeno 1 krat.
hej norci :)
marelica_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a marelica_ » 15. Jan. 2014 19:00

no žensk sedaj ni treba žaliti... seveda jaz ne bom in nočem več imeti opravka z njim! on je tisti, ki kar vztraja in piše.... sem pa na strani tega, da za vsakega raste palica in mi nikako ni prav, da se bo on sedaj šopiril in grozil komurkoli! že od začetka se sprašujem, zakaj bi morala biti jaz tista, ki bo tiho, požrla vsako besedo, on se bo pa zafrkaval naprej???
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 15. Jan. 2014 19:04

marelica_ napisal/-a:že od začetka se sprašujem, zakaj bi morala biti jaz tista, ki bo tiho, požrla vsako besedo, on se bo pa zafrkaval naprej???

zato ker si pametna in ne boš izgubljala živcev ;) ker ti bo samo v lastno škodo, verjemi mi. prekini stike - zate naj ne obstaja več. o maščevanju nikar ne razmišljaj, ker pri takem pokvarjencu boš spet živce izgubljala, če ne kej hujšega.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 15. Jan. 2014 19:08

TLDR napisal/-a:
floribunda napisal/-a:kaj ma tu veze fizična privlačnost? kaj pa zdrava kmečka pamet?

keč je ravno v tem, da se vam ženskam ob močni seksualni privlačnosti sproži kup enih čustev, kar vam posledično totalno zmeša glavo in povozi racionalno razmišljane aka kmečka pamet.

Pri ženskah čustva >> kmečka pamet.

uredubo.

to je enako kot če bi zdravo za gotovo trdili, da tipom totalno odpove razum če mimo prilajdra ena hudača. nekaterim ja, drugim ne. enim ob enih, drugim ob drugih.

tako ene ženske rabijo tipe, da jih mlatijo, druge nikoli ne bi dopustile, da bi se tip fizično znašal nad njimi.

marelica, če slutiš, da spadaš med prve in misliš, da padaš na tipe, ki hodijo po tebi. naroči se pri terapevtu. ne pusti, da se ti tovrstne težave zavlečejo v kako resnejšo zvezo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 15. Jan. 2014 19:16

^^ se čist strinjam.

glede terapevta pa.. zanima me, kok je marelica stara? ker če imaš tole pri 30ih, sigurno pametna taka rešitev, če pa si še najstnica, se mi pa zdi da ima še par korakov k odraslosti v dobrem :)
marelica_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a marelica_ » 15. Jan. 2014 19:16

še enkrat bom ponovila: sama nikakor ne želim imeti stikov več z njim! in vem, da me b spet klicaril in pisal smsje, prepričana sem v to. vem pa tudi, da prvi sms ko bo prišel, mu bom napisala, da glede na to, kakšen izpad je imel dva dni nazaj, nočem imeti več opravka z njim. kot sem že rekla, in še enkrat ponovim, mi pa ni prav, da taki ljudje vedno zmagajo...zakaj? prepričana sem, da on sedaj čuti zmago, da si meje podredil, zato ker nisem njegovi punci nič rekla, da jo vara. in to se mi ne zdi pošteno! pa saj nisem predpražnik, da bo hodil po meni. zato si resnično želim, da bi ona izvedela, kakšen je, res pa je, da ne vem kako?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 15. Jan. 2014 19:23

ma s tem se sploh ne obremenjuj. ti bodi srečna, da si se ga losala zdej in da se nisi zapletla dlje v to sranje.

nej se ob počuti like the king of the world. to s tabo nima nobene veze.

začni se ti počutit faca, ker nisi nasedla.

to je vse stvar perspektive ;)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 15. Jan. 2014 19:26

marelica, če ga skenslaš, pomeni, da se ne boš več pustila zajebavat ;) on ima definitivno razloge, zakaj hoče ohranit stike s tabo - da si mu kot rezerva.
če mu je to zmaga, da ostaneš tiho.. pusti ga, pa naj "zmaga". to ni nikakršna zmaga, nikakršna igra. to je njegov kretenizem, ki se ga ti ne greš več in odhajaš stran. naj se počuti kakor se hoče - to ni več tvoj problem.

NAJBOLJ pomembna si TI. umiriti se moraš, pozabiti nanj, ne izgubljat živcev. TO je najbolj pomembno ;) kaj bo on zdaj, kaj bo z njegovo zdaj, nima več veze s tabo. ni več tvoj problem, ni se ti treba več sekirat :)

glej na to kot olajšanje, ne dodatno breme, da moraš rešit. tista punca bo to ugotovila prej ali slej, pa tudi ona mora prit do spoznanja da je kreten. AMPAK, to ni več tvoja skrb. ti se skoncentriraj na svoje življenje, iz te lekcije si se naučila da nekateri pač so zelo pokvarjeni. uživaj naprej, sama, z ljudmi ki jih imaš rada, potem tudi spoznaj kakšnega fanta, itd..

no, točno tako kot floribunda pravi, sam da sem jaz zdaj mal razvlekel :P
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 15. Jan. 2014 19:44

marelica, otročja si s temi svojimi "zmagami."
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 15. Jan. 2014 19:47

^^ zadnje, kar rabi v tem času, je še nekdo ki jo bo provociral. nehi s takimi.. ni čudno da pol vsi bežijo dol

težko ji je, zastopi to.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 15. Jan. 2014 19:54

Še se bo dogajalo tu...

Slika
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 15. Jan. 2014 19:56

ja lej, ne moreš ljudi celo življenje v vato zavijat.

ima sončkica čisto prav. v taki situaciji razmišljat o tem kdo bo koga je otročje, da ne rečem idiotsko.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 15. Jan. 2014 19:57

floribunda napisal/-a:to je enako kot če bi zdravo za gotovo trdili, da tipom totalno odpove razum če mimo prilajdra ena hudača. nekaterim ja, drugim ne. enim ob enih, drugim ob drugih.

Nimam nič pametnega za doprinest k temi, je floribunda lepo povzela vse. Rada bi samo opozorila na hilerijs odlomek besedila :D
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 15. Jan. 2014 19:59

@floribunda +1

Človeka je treba postavit na realna tla ne pa ga ujčkat

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov