Agresiven sodelavec

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

browneyes
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 410
Na forumu od: 1. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 29. Jun. 2015 21:04

ok... celo življenje imam probleme s čefurji... že od vrtca, pa v osnovni in srednji šoli... tudi v bloku sami čefurji... že v vrtcu me je eden tak vrgel potleh in pogrizel po faci, v osnovni šoli so me tepli po glavi, v srednji šoli me je eden provociral in vrgel v zid...
no zdaj imam v službi nasproti mene spet enega takega, primitivca, polpismenega. ki me ne prenaša, sploh zdaj ko me je šef postavil za njegovo namestnico v njegovi odsotnosti, je postal še bolj agresiven in jasno pokazal, da je hotel on bit glavni. pred par meseci me je samo s prsti zbadal v ramo, pa včasih prišel za hrbtom in mi z roko pritisnil na glavo, danes zjutraj pa me je sunil v ramo, ko je šel mimo(kao po nesreči).. jaz sem mu rekla: debil čefurski, prišel je nazaj in mi začel groziti, mi mahati pred faco, da me bo razbil, kurba, itd. me stisnil za nos. torej, kaj narediti? poklicati policijo? povedati šefu? da bi službo zaradi tega pustila, ne pride v poštev. totalna prekinitev komunikacije ni možna zaradi narave dela. da bi se prestavila v kako drugo pisarno ali za drugo mizo, tudi skorajda ni možno.
Zadnjič spremenil browneyes, dne 29. Jun. 2015 22:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7499
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 29. Jun. 2015 21:46

Nerodna situacija, s takimi je boljše delati čim bolj 'v rokavicah',ignorirati,ker tako ali tako niso na tvoji ravni. Ta tvoja žaljivka je bila kar napaka, ker tip te je očitno provociral in samo čakal kdaj boš popustila,se zlomila, da se te bo lahko lotil še bolj. Poskušaj se kaj zmeniti s šefom,če je kolikor toliko uredu,da malo pritisne nanj.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
dizzy
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 38
Na forumu od: 10. 5. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a dizzy » 30. Jun. 2015 10:29

Vem, da ti ni enostavno delati s takim človekom, nikomur ne bi bilo. Ampak razmisli, a nisi tudi sama k temu pripomogla s svojim odnosom. Že v prvem stavku si vse priseljence stlačila v skupino čefurji in jih tako ovrednotila. Niso vsi enaki in niso vsi "primitivni, polpismeni". Tudi med avtohtonim prebivalstvom najdeš povsem enake in nasilne izjeme.

Sicer je to treba reševati kot resen mobing na delovnem mestu. Pogovori se z nadrejenim(i). Če ne bo posluha, zagotovo obstajajo tudi državne institucije, na katere se lahko obrneš.
browneyes
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 410
Na forumu od: 1. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 30. Jun. 2015 22:43

a ti res ne dojameš iz mojega sestavka, da so zame čefurji takšni agresivni primitivci s katerimi imam izkušnje? zame je ta človek čefur odkar se je začel napadalno obnašati do mene. prej ga nisem žalila.

s šefom sem govorila. on je ob vsakem takem konfliktu med sodelavci vedno rekel, da se v odnose ne bo vtikal, da njega zanima samo da posel laufa. da se ne bo šel nekega vrtca. tako da tudi tokrat nisem pričakovala nič od njega, rekel je, da ne bo posredoval, in da naj sodelavcu sama rečem, naj se distancira od mene.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 05. Jul. 2015 14:54

Tip te je sprovociral in ti si odreagirala točno tak kot si je on želel da bi.

In ja, že na začetku vse mečeš v isti koš, tko da je nerealno pričakovati, da bodo do tebe prijazni, ker že oddajaš da energy, ti si čufur, nasilen, neumen...

Ni pa fajn da se ti to dogaja na del. mestu. Ker direktor očitno noče posredovati, se boš mogla sama postaviti zase. Dokler boš napadalna, boš nazaj dobila samo napad.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]