Afere namesto ljubezni

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Vanity_Fair
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Vanity_Fair » 01. Jan. 2009 0:58

p!ka napisal/-a:Jz nimam pojma kako zgleda bit tko na izi: usak vikend bit z drugim pa če to pomeni, da se samo žvališ. Če bi mela šanso (da bi bla fraj), mislim, da bi probala kej tazga in to uzela kot izkušnjo. Ampak seksala pa ne bi z usakim že zarad tega, ker se slab glas=obrekovanje hitro širi.

Sem podobnega mnenja. Sicer bi se prepustila spoznavanju novih tipov, ampak do konca pa ne bi šla kar z vsakim (bi mi moral biti že ful všeč in to v večih pogledih, ne samo vizualno). Do zdaj sem še samo z enim imela avanturo oz. z enim sem jih imela večkrat (če me razumete). :wink: Nisva bila par, ampak sva ga ob vikendih "srala" (pa še to ne vsak vikend).
If you can`t handle me at my worst, you sure as hell don`t deserve me at my best!
lubii*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lubii* » 01. Jan. 2009 16:19

Vanity_Fair napisal/-a:
p!ka napisal/-a:Jz nimam pojma kako zgleda bit tko na izi: usak vikend bit z drugim pa če to pomeni, da se samo žvališ. Če bi mela šanso (da bi bla fraj), mislim, da bi probala kej tazga in to uzela kot izkušnjo. Ampak seksala pa ne bi z usakim že zarad tega, ker se slab glas=obrekovanje hitro širi.

Sem podobnega mnenja. Sicer bi se prepustila spoznavanju novih tipov, ampak do konca pa ne bi šla kar z vsakim (bi mi moral biti že ful všeč in to v večih pogledih, ne samo vizualno). Do zdaj sem še samo z enim imela avanturo oz. z enim sem jih imela večkrat (če me razumete). :wink: Nisva bila par, ampak sva ga ob vikendih "srala" (pa še to ne vsak vikend).

podpis :wink: ...nikol ne bi šla do konca s kašnim, ki mi sploh ni všeč...avanturo si jaz predstavlam kot sproščeno in neobvezno zvezo. pač večkrat z istim in ne kar s celim mestom :P ...(pa pustmo tisti teden poleti na morju, ko se rado zgodi, da stvari uidejo iz nadzora :D )
What's meant to be will always find its way...<3
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 01. Jan. 2009 16:38

^ ja ljuba duša, valda da ne greš do konca z nekom, ki ti ni niti všeč?? A je kdo to trdil?
Ampak z nekom, ki te noro privlači in je to vzajemno, je pa stvar lahko hudo hudo nora... :D
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 03. Jan. 2009 19:32

Maped100 napisal/-a:okol se pokat in nevem kaj bluzit, da "lažje" pozabiš zgodovino...

Pa kok ste ene babe patetične.. ja hudo :) :) samospoštovanje pa je ja...

Evo samo za vas: ->

http://www.youtube.com/watch?v=zWvY-MxLO3c

Aha, saj res, samo babe to počnemo, deci nikoli. A-a, oni pa že ne. :roll: Moje stališče glede tega je takšno... če nekomu pomaga kakšna avanturica sem ter tja po končani zvezi - why not? Če ga/jo seveda to početje čustveno ne uničuje. Tisti, ki samo preizkušajo to početje oz. odkrivajo tančice neresnega zbliževanja in ki niso čustveno tako stabilni, da bi s tem živeli, pa bolje, da prebolevajo staro ljubezen na druge načine. Vse se da, mora se dati, razen če hočete, da vas razmočena zemlja posrka vase, ker je ena zveza pač splavala po vodi. Se je že moralo zgoditi tako. Tisti, ki psihično niso dovolj močni, pač morajo končno spet spoznati, da živijo in da je treba živeti, ne le pustiti, da živijo. In svet bo spet dobil barve. :wink:
Uporabniški avatar
Vanity_Fair
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Vanity_Fair » 04. Jan. 2009 13:37

Mimi_M napisal/-a:^ ja ljuba duša, valda da ne greš do konca z nekom, ki ti ni niti všeč?? A je kdo to trdil?
Ampak z nekom, ki te noro privlači in je to vzajemno, je pa stvar lahko hudo hudo nora... :D

Ne vem sicer kako ene prakticirajo te avanturice, ampak jaz poznam kar nekaj punc, ki gredo vsak vikend (če ne do konca, pa vsaj zabluzijo v lokalu ali kje v bližini) z drugim. Če pa jim je všeč vsak iz te "zbirke", pa ne vem. V primeru, da je temu tako, imajo očitno širok spekter kar se tiče tega koliko tipov jim je všeč. :? Jaz v eni noči ponavadi za največ tri tipe lahko rečem, da so vau, hudi za pojest. :D Pa še to ne vedno. In ne, seveda ne bi šla kar tako z nobenim. Sicer pa zdaj že nekaj časa nisem imela avanture...
If you can`t handle me at my worst, you sure as hell don`t deserve me at my best!
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 04. Jan. 2009 17:10

Ahh, me smo v prvih letih srednje šole tud imele obdobje, ko smo "zabluzile" (se poljubljale) vsak vikend z drugim, pa vsaj zase lahko rečem, da so mi bili čist vsi tisti tipi takrat všeč. Danes se resda za nekatere sprašujem, kaj sem videla na njih, ampak večina mi je pa še vedno simpatična :D
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 04. Jan. 2009 17:25

Pri meni pa še v primeru kakšne avanturice mora tip imeti lastnosti, ki jih iščem drugače pri potencialnih kandidatih za resno zvezo. :D Sicer sem do zdaj imela samo eno avanturo, a sem bila večkrat skupaj s tem taistim tipom. Sprva je bilo tako, da sem mislila, da bova skupaj, ker sva se tako super razumela. Ko pa sem videla, da je fant bil bolj kot ne za občasno bluzenje, sem tudi jaz začela igrati na to karto. Ko pa mi je enkrat počil film, pa sem mu napisala, da sem se ga naveličala. :D Po mojem ga ni kaj dosti prizadelo. :twisted:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov