Afere namesto ljubezni
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
po mojem mnenju je bv, da si vsak vikend z drugim. na začetku najprej rabiš čas, da preboliš.
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
hmm...moja izkušnja...po 2 letni cezi sem bla 2 leti in pol sama..in sem mela 3 take...2 mesečne veze, ki mi niso sedle, ljudje so bli super, ampak nisem mogla začutit do njih, to, kar recimo čutim ob mojem sončku zdaj...
so pa bli 3 ljudje v tem obdobju tudi taki, s katerimi sem se dobivala recimo 1-2x na mesec tak..al pa pač odvisno kak je bil čas in kaka je bla potreba ... ampak vse to se je dogajalo diskretno, nisem obešala na nek zvon..ko smo se srečali kje, smo se normalno pogovarjali, kot da smo samo kolegi...nisem pa se iz vikenda v vikend predajala drugim...to se meni zdi total zgrešena logika "prebolevanja" nekoga...preboliš ga tudi z drugimi načini..predajanje nekomu vsak vikend...nekemu tujcu je pa zgolj potešitev seksualne potrebe
so pa bli 3 ljudje v tem obdobju tudi taki, s katerimi sem se dobivala recimo 1-2x na mesec tak..al pa pač odvisno kak je bil čas in kaka je bla potreba ... ampak vse to se je dogajalo diskretno, nisem obešala na nek zvon..ko smo se srečali kje, smo se normalno pogovarjali, kot da smo samo kolegi...nisem pa se iz vikenda v vikend predajala drugim...to se meni zdi total zgrešena logika "prebolevanja" nekoga...preboliš ga tudi z drugimi načini..predajanje nekomu vsak vikend...nekemu tujcu je pa zgolj potešitev seksualne potrebe
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
logično da pride eno tako obdobje...skušaš poiskati neko tolažbo z drugimi fanti...vendar pri tem skoz misliš na bivšega..ker ga imaš še zmeraj rada.
tudi sama sem mela tako obdobje ko sem pustila enega fanta...po eni strani se malo tega obdobja sramujem...po drugi strani pa mi ni žal...ker sem takrat res veliko ven hodila...počela norije...
mi je pa malo nerodno blo potem da nebi zdajšnji zvedel za moje norije...hehe...vendar sem mu vseeno povedala..me je razumel...in zdaj sma že skoraj 3 leta full srečna.
mislim da ima človek v življenju neko obdobje..ko da nekaj skozi....da lažje nekaj prebrodi...
verjemi da ko boš našla pravega..te aferice ne bodo več mikale.
tudi sama sem mela tako obdobje ko sem pustila enega fanta...po eni strani se malo tega obdobja sramujem...po drugi strani pa mi ni žal...ker sem takrat res veliko ven hodila...počela norije...
mi je pa malo nerodno blo potem da nebi zdajšnji zvedel za moje norije...hehe...vendar sem mu vseeno povedala..me je razumel...in zdaj sma že skoraj 3 leta full srečna.
mislim da ima človek v življenju neko obdobje..ko da nekaj skozi....da lažje nekaj prebrodi...
verjemi da ko boš našla pravega..te aferice ne bodo več mikale.
- Maped100
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 8. 2008
okol se pokat in nevem kaj bluzit, da "lažje" pozabiš zgodovino...
Pa kok ste ene babe patetične.. ja hudo samospoštovanje pa je ja...
Evo samo za vas: ->
http://www.youtube.com/watch?v=zWvY-MxLO3c
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Maped100 napisal/-a:okol se pokat in nevem kaj bluzit, da "lažje" pozabiš zgodovino...
sej to ni mišljeno, da se skurbaš z usakim ki ti pride na pot.
sicer pa ja, sem za one night stande (načeloma jst brez sexa in pdoobnih zadev) ker sm tkole tud spoznala svojo ljubezen. Če se nebi takrat tkole v one night stand varianti najdla, verjetno danes nebi gradila skupne prihodnosti.
-
*purple* - Cosmopsiho
Maped100 napisal/-a:okol se pokat in nevem kaj bluzit, da "lažje" pozabiš zgodovino...
sicer pa ja, sem za one night stande (načeloma jst brez sexa in pdoobnih zadev) ker sm tkole tud spoznala svojo ljubezen. Če se nebi takrat tkole v one night stand varianti najdla, verjetno danes nebi gradila skupne prihodnosti.
-
*purple* - Cosmopsiho
-
*purple* - Cosmopsiho
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
men to ni nikoli pasalo, enkrat pa se je zgodilo, da sem bla na enem žuru z enim(pa brez sexa)... ni mi blo žal, ampak so me usi čudn gledal ker jz pač nikol nism bla taka. no čez nekaj mesecev sva s tem fantom začela hodit in sva še danes skupaj
-
Vanity_Fair - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 12. 2008
Takole mislim glede tega... dokler nobenega fanta ne zavajaš in jim daš vedet, da nočeš nič resnega, ker na to še nisi pripravljena, ni s tem nič narobe. Včasih se človek pač mora izživeti in to je tudi eden od načinov, kako sčasoma prenehaš razmišljat o preteklosti. A ni boljše to kot pa da te preteklost duši, ovira in ti ne pusti, da bi normalno zaživel dalje? Včasih enostavno treba uničiti bolečino in če je človek mlad, se mi tole ne zdi nič slabega. Saj s tem ne škoduješ nikomur. Če pa boš ugotovila, da ti tudi to že preseda, poskusi nekaj časa biti sama s sabo, ker ti mogoče one night stand ne odgovarjajo oz. nisi takšen tip človeka.
If you can`t handle me at my worst, you sure as hell don`t deserve me at my best!
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
ja pozabila ga sigurno ne boš, če boš sexala z enim, pa mela pred očmi tistga, ki ga maš rada,....
Mislim.. jaz sem enkrat in tega ne pozabim nikoli.. na nek način se ljubiš z njim... Sm ok,
Vgl. aferic nočem več imet, ker mi je to zabijanje časa pa še nekateri tipi znajo res morit.. oz. ko jim nekaj dovoliš, ratajo taki nestrpni pa.. aferice z večino tipov sux
Deeeelaj pa kar ti paše!!!
Mislim.. jaz sem enkrat in tega ne pozabim nikoli.. na nek način se ljubiš z njim... Sm ok,
Vgl. aferic nočem več imet, ker mi je to zabijanje časa pa še nekateri tipi znajo res morit.. oz. ko jim nekaj dovoliš, ratajo taki nestrpni pa.. aferice z večino tipov sux
Deeeelaj pa kar ti paše!!!
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz nimam pojma kako zgleda bit tko na izi: usak vikend bit z drugim pa če to pomeni, da se samo žvališ. Če bi mela šanso (da bi bla fraj), mislim, da bi probala kej tazga in to uzela kot izkušnjo. Ampak seksala pa ne bi z usakim že zarad tega, ker se slab glas=obrekovanje hitro širi.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema