a v življenju obžalujete kaj?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 24. Mar. 2011 23:43

niti ne. najbrž bi lahko kako stvar naredila drugače, ampak kaj ko sem se šele iz lastnih napak naučila.

poleg tega se mi je zdelo sekiranje zaradi lastnih napak v preteklosti, zmeraj zdelo predvsem potrata energije, ki bi jo bilo bolje pokoristiti za odpravljanje posledic.

se je pa nekaj odločitev, ki so na začetku izgledale kot kolosalen polom in imele potencial za obžalovanje, izkazalo kot ene najboljših.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 25. Mar. 2011 12:49

sirova štručka napisal/-a:
*frisko* napisal/-a:kar se partnertva tice, obzalujem samo enega fanta, ki bi ga lahko imela (verjetno se vedno), pa sem ga zavrnila zaradi okoliscin (bratranec mojega bivsega)

Ti si noseča, poročila se boš, pa obžaluješ fanta, s katerim nisi šla v vezo, ki bi lahko še vedno trajala :gruebel:
mja tud prov.... :D ( to bo še vse skup ena farsa)

mja, res ga. ne recem, da se zdj nimam dobr, imam se super in imam super odnos. in s tistim 'zamujenim' fantom sva se vedno dobra prijatelja. sicer me zdj ne mika, da bi sla z njim, tudi potem, ko bi ze lahko bila, se nisva odlocila za tak korak, ker sva raje ostala prijatelja. ker pa se res super razumeva, predvidevam (trdit ne morem), da bi nama veza super laufala. tut on ma simpaticno punco in se imata skupaj lepo, kljub temu pa eden drugemu kdaj pa kdaj 'pojamrava', da bi bila lahko srecna skupaj kot par, ce bi imela takrat vec jajc. ampak ze mora bit tko, kot je :)
nikoleta000ful
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a nikoleta000ful » 25. Mar. 2011 16:21

sama obžalujem, da v srednji šoli nisem znala pomagat prijatelju, ki je naredil samomor. dostikrat se vprašam, kako bi se končalo, če bi videla njegov problem in hudo duševno stisko, ki jo je očitno preživljal.

mogoče tudi to, da si nisem kupila hudoooo dobrih hlač, ki pa jih naslednji dan ni bilo več
:wink: ampak zanemarljiva stvar... :)
never say never...
Uporabniški avatar
Doutzen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Doutzen » 26. Mar. 2011 11:17

Ja. Obžalujem dve nepremišljeni potezi v minulih dveh mesecih, ker nista nič drugega kot napaki, ki se pod nobenim pogojem ne bi smeli zgoditi oz. tega ne bi smela dopustiti. Sta edini stvari v življenju, za kateri ne morem reči, da je vsako slabo za nekaj dobro. Not this time. :( Zaradi teh dveh napak sem zaj.... pri eni osebi vse, kar mi je pomenilo več kot kdajkoli.

Zdaj je kar je, ker se preteklosti pač ne da spremeniti, lahko pa se dela na boljši prihodnosti...
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 26. Mar. 2011 11:23

Obžalujem da si nisem kupil kitaro z tremolom :mad:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a vrvica » 26. Mar. 2011 22:32

Dostikrat obžalujem svojo trmo. Ko pride do kakih trenj v zvezi se trmam in vztrajam toliko časa, da potem ne znam več nazaj. Na koncu mi je pa vedno žal. To je nekaj kar obžalujem sproti.

Obžalujem, da nisem včasih bolj pridna glede faksa. Ampak sem že navajena, tako pač je.

Obžalujem da sem predolgo zbirala pogum, da bi pustila bivšega in sem ga v tistem obdobju tudi prevarala. Lahko bi vse skupaj končala mnogo prej, pa do tega nebi prišlo. Sem razočarana nad sabo.

Pa še kako malenkost, nasplošno ne preživim kaj dosti časa v obžalovanju. Ali pač. Pa sej nevem, se mi zdi da se samo preveč sekiram za malenkosti. Bom malo razmislila o tem, da se ne razpišem tukaj preveč na dolgo. :D
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 26. Mar. 2011 22:52

Ja, nekaj stvari obžalujem.Čeprav so me v določeni meri naredile to, kar sem, mi vseeno ne bi nič manjkalo brez nekaterih napačnih odločitev.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 27. Mar. 2011 11:00

Obžalujem, da se nama z enim dečkom ni izšlo. Ampak niti ne vem, če je tu kaj za obžalovat, ker nisva na jaz ne on naredila nič narobe. Okoliščine pač. Ali pa je zaradi tega še huje :(
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 27. Mar. 2011 13:30

_patchouli_ napisal/-a:Obžalujem, da se nama z enim dečkom ni izšlo. Ampak niti ne vem, če je tu kaj za obžalovat, ker nisva na jaz ne on naredila nič narobe. Okoliščine pač. Ali pa je zaradi tega še huje :(

^^ isto.

pa to, da nisem šla na maturantski ples
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 28. Mar. 2011 9:08

*frisko* napisal/-a: kljub temu pa eden drugemu kdaj pa kdaj 'pojamrava', da bi bila lahko srecna skupaj kot par, ce bi imela takrat vec jajc.

ok, sori, tole je rahlo sick.

obžalujem, da sem zaradi svoje trme izgubila eno najboljših prijateljic, kar jih premore svet. ampak- vse se zgodi z razlogom.
vse ostale reči, ki jih obžalujem so malenkostne.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 03. Maj. 2011 10:27

Ničesar ne obžalujem, ker verjamem da je bila vsaka izkušnja, oz. odločitev storjena z nekim namenom..
Vedno pridejo nove priložnosti v življenju, ki te na koncu popeljejo na pravo pot. :)
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 03. Maj. 2011 10:39

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:59, skupaj popravljeno 1 krat.
jaqluine
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a jaqluine » 03. Maj. 2011 10:46

obžalujem, ker mu nism takrat rekla da ga varam že eno leto...sm dobr, zdj je kar je...life goes on! :D
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dorotheia » 03. Maj. 2011 15:01

Kakega velikega obžalovanja nimam. Mislim, da sem vedno naredila to, kar sem želela in se je kar dobro izšlo.

Edino žal mi je, da enkrat ko sem bila mala nisem eni punci več las potegnila iz glave. :D :twisted:
Pa če bi bila včasih malo bolj "žleht" tudi ne bi bilo nič narobe.
...vedno si prvi prinesel mi sonce in jutro z okusom poljuba...
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 03. Maj. 2011 21:05

sirova štručka napisal/-a:^^ne prevelkega pomena kaki usodi pripisovat, samo od sebe se ne bo nič zgodilo, ti izbiraš pot in hodiš po njej.

vem da je večina stvari odvisna od nas samih, vsaka stvar za seboj potegne določene posledice in se od njih nekaj naučim. verjamem pa tudi da so določene večje stvari vnaprej določene in se pač zgodijo, ker se pač morajo zgoditi, tako je pač moje prepričanje, oz. "vera". :)
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov