a v življenju obžalujete kaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ko nekdo razmišlja o tem v zvezi, je bolj malo možnosti, da bo preživela. Če že zdaj razmišljate o tem, zakaj niste dale še koga skozi, kaj bo šele takrat, ko boste spoznale nekoga, ki vam bo spodnesel tla pod nogami in vas zmedel bolj kot fant. Zaradi takšnih neizživetih stvari razpade precej zvez in potem se jim tam malo pred 30. zmeša, ker želijo vse to še nadoknaditi.
- Kofe
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2011
- Kraj: ...
Vincent napisal/-a:V življenju obžalujejo samo kristjani. Ker verjamejo, da so omadeževani z izvirnim grehom.
Js ne obžalujem ničesar. Za zgled mam pa komad Edith Piaf - Non je ne regrette rien. <3
Kaka bedarija. Sam sem kristjan in ne poznam drugega kristjana, ki bi zato celo življenje žaloval, ker je omadeževan z izvirnim grehom. Phaaa za crknit!
Sicer pa vsakdo nekaj obžaluje, če ne zavestno pa podzavestno.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^se strinjam, bedarija - ampak jz gledam iz druge smeri, nisem nobene vere, pa obžalujem neki (nikakor ne zarad nekih "grehov").
Ampak o jezikih še to: res je, ni nikoli prepozno, ampak na račun pomankljivega znanja zdej zamujajo določene priložnosti - iz tega potem izhaja tisto obžalovanje neznanja jezika/-ov.
@pika.poka, ne seri (no ja, škoda sicer, da si kar nekaj lepih zadev zamudila zarad družinskih razmer), ampak zgodnja/srednja 20-ta so pa po moje najbolša leta! Sej lahko zdej "nadoknadiš" zamujeno, se nažuraš, ušpičiš kej ..v družbi fanta ali pa tudi ne (ne vem zakaj se ne bi moglo žurat/počet določenih zadev, ko si v zvezi (razen sexat še s kom, če ni tako domenjeno)).
Fanfare, prosim, strinjam se s Tamalo_mrho.Tamala_mrha napisal/-a:Meni je nekako bolj logično, da se obžaluje stvari, ki so se zgodile po vaši zaslugi in tega ne morete spremeniti, ker vas to zasleduje. Ali pa recimo da izpustiš kakšno življenjsko priložnost, ker je ne prepoznaš kot take oz. se ti tisti čas ne zdi primeren, se v tistem trenutku prestrašiš ipd.
Ampak o jezikih še to: res je, ni nikoli prepozno, ampak na račun pomankljivega znanja zdej zamujajo določene priložnosti - iz tega potem izhaja tisto obžalovanje neznanja jezika/-ov.
Hm. Bedno. Edino pomembno vprašanje (oz. odgovor) se mi zdi, če ti je dovolj dobro to kar zdej doživljaš - brezveze karkoli (želet) primerjat.DangerRoss napisal/-a:tko..nič ni za primerjat, ne vem a bi blo lahko bolš..
@pika.poka, ne seri (no ja, škoda sicer, da si kar nekaj lepih zadev zamudila zarad družinskih razmer), ampak zgodnja/srednja 20-ta so pa po moje najbolša leta! Sej lahko zdej "nadoknadiš" zamujeno, se nažuraš, ušpičiš kej ..v družbi fanta ali pa tudi ne (ne vem zakaj se ne bi moglo žurat/počet določenih zadev, ko si v zvezi (razen sexat še s kom, če ni tako domenjeno)).
-
Vincent - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2011
Kofe napisal/-a:Kaka bedarija. Sam sem kristjan in ne poznam drugega kristjana, ki bi zato celo življenje žaloval, ker je omadeževan z izvirnim grehom. Phaaa za crknit!
Seveda, ker vse, ki poznaš obžalujejo le podzavestno. Sicer pa hočem rečt, da je krivda ena izmed ključnih lastnosti vere, ki gradi medrugim na grehu - in to se začne že pri otroku. Tolikšno krivdo je poznal samo še Ivan Cankar.
-
Stina3 - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2012
Vincent napisal/-a:Kofe napisal/-a:Kaka bedarija. Sam sem kristjan in ne poznam drugega kristjana, ki bi zato celo življenje žaloval, ker je omadeževan z izvirnim grehom. Phaaa za crknit!
Seveda, ker vse, ki poznaš obžalujejo le podzavestno. Sicer pa hočem rečt, da je krivda ena izmed ključnih lastnosti vere, ki gradi medrugim na grehu - in to se začne že pri otroku. Tolikšno krivdo je poznal samo še Ivan Cankar.
lolwut? Kristjani se s krstom ocistijo izvirnega greha, tako da res ne vidim smisla v tej "krivdi", niti ne poznam nikogar, ki bi se s tem kakorkoli obremenjeval.
Da pa ne bom OT... Obzalujem, da nisem sla s svojo mamo v bolnico, ko je zbolela za tumorjem na mozganih. Prejsnji dan sem bila dolgo zunaj in ko je sla na pregled, da bi izvedela, kaj je z njo narobe, sem bila prelena, da bi se zbudila in sem z njo poslala sosedo. Stvari so se iztekle ok, ampak tega si nekako ne morem oprostiti.
-
Vincent - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2011
Stina3 napisal/-a:lolwut? Kristjani se s krstom ocistijo izvirnega greha, tako da res ne vidim smisla v tej "krivdi", niti ne poznam nikogar, ki bi se s tem kakorkoli obremenjeval.
Če ne bi bila krivda ključni del, potem bi lahko spoved kr lepo ukinil. A?! Ker tud ko izvirni greh kao enkrat izgine, grehi in obžalovanja kr znova in znova rastejo pa se resetirajo ...
Lahko, da mam za vse tukile ful nabutano samozavest, ampak js ničesar ne obžalujem. Ker zaupam vase in vse kar nardim, se trudim nardit po svojih najboljših merilih. Pa tud če mi kdaj kej ne uspe, se ne "kesam"/ "obžalujem" / "se kaznujem" - ampak si rečem, da je blo pa za kej druzga tole vredu. Pač stvari pr men niso samo plusi al pa samo minusi. Ampak so oboje.
-
DangerRoss - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2011
purple_rain napisal/-a:Hm. Bedno. Edino pomembno vprašanje (oz. odgovor) se mi zdi, če ti je dovolj dobro to kar zdej doživljaš - brezveze karkoli (želet) primerjat.DangerRoss napisal/-a:tko..nič ni za primerjat, ne vem a bi blo lahko bolš..
je vsakič boljš
pa ni tko, da bi zdaj po cele dneve sanjarila o tem, kako bi bila z drugimi, sploh ne.. pa ne bi zapravila tega, kar imava s fantom, zato da bi probala kaj drugega, da lahko primerjam, no way (nanaša se na post od tamale mrhe).
- Kofe
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2011
- Kraj: ...
Vincent napisal/-a:Stina3 napisal/-a:lolwut? Kristjani se s krstom ocistijo izvirnega greha, tako da res ne vidim smisla v tej "krivdi", niti ne poznam nikogar, ki bi se s tem kakorkoli obremenjeval.
Če ne bi bila krivda ključni del, potem bi lahko spoved kr lepo ukinil. A?! Ker tud ko izvirni greh kao enkrat izgine, grehi in obžalovanja kr znova in znova rastejo pa se resetirajo ...
Lahko, da mam za vse tukile ful nabutano samozavest, ampak js ničesar ne obžalujem. Ker zaupam vase in vse kar nardim, se trudim nardit po svojih najboljših merilih. Pa tud če mi kdaj kej ne uspe, se ne "kesam"/ "obžalujem" / "se kaznujem" - ampak si rečem, da je blo pa za kej druzga tole vredu. Pač stvari pr men niso samo plusi al pa samo minusi. Ampak so oboje.
Ja in kaj ima tle vera zraven bebec? Kašne eni strelajo ven...
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Ničesar ne obžalujem, vendar pa, če bi bila še enkrat v srednji šoli, ne bi imela fanta
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
Vincent napisal/-a:V življenju obžalujejo samo kristjani. Ker verjamejo, da so omadeževani z izvirnim grehom.
med drugim podzavestno prepričanje o obžalovanju izhaja tudi iz krščanske vere kar pa ne pomeni, da ti nimaš prednikov kristljanov in nisi povzela njihovih genetskih prepričanj
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov